Με στόχο την εξασφάλιση της πρωτιάς του ομίλου η PSG.LGD

προγνωστικά

Προγνωστικά eSports έχει στη στήλη του ο Nikolas Kappa, ο οποίος εστιάζει και ποντάρει σε δύο καλοπληρωμένες δυάδες.

The International 2021 και πολλά λεφτά 

Καλημέρα απανταχού Κουβανέζοι! Καλή Κυριακή να έχουμε με υγεία! Διάφοροι λόγοι με κράτησαν εκτός ενεργής δράσης στο… γράψιμο, αλλά όπως δεσμεύτηκα στον «αέρα» του Over FM, θα επανορθώσω. Η εβδομάδα που μας πέρασε είχε αρκετές ευκαιρίες σε διάφορα αθλήματα, όμως δυστυχώς δεν πρόλαβα να ετοιμάσω στήλη. Επιστρέφω όμως με προγνωστικά eSports.

Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στον κόσμο των eSports είναι το The International 2021 στο Βουκουρέστι. Εκεί έχει μαζευτεί η «αφρόκρεμα» των παικτών του DOTA 2 με συνολικά 18 ομάδες που κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο. Τα συνολικά έπαθλα έχουν αξία 40.018.195 δολαρίων και η Valve δείχνει ότι πλέον δεν αστειεύεται. Οι ομάδες χωρίζονται σε δύο ομίλους και διαγωνίζονται σε Best of 2 γύρους για την φάση αυτή. Ένα από τα αδιαμφισβήτητα φαβορί για την κατάκτηση είναι η PSG.LGD, η οποία όπως μπορεί κανείς να φανταστεί είναι η ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν. Πρόκειται για μία από τις πλέον δυνατότερες ομάδες και πιο φορμαρισμένες.

Σε φόρμα οι κινέζοι του Παρισιού

Σήμερα είναι η τέταρτη και τελευταία ημέρα διεξαγωγής της φάσης των ομίλων και η PSG.LGD έχει σχεδόν κλειδώσει την κορυφή. Στα μέχρι τώρα παιχνίδια, έχουν μόνο μια ισοπαλία – κοινώς έχουν χάσει έναν χάρτη στα συνολικά έξι παιχνίδια που έχουν παιχτεί. Έξι παιχνίδια ή αλλιώς δώδεκα χάρτες και αυτό κατά τη γνώμη μου δείχνει την απαράμιλλη δυναμικότητα που διαθέτουν. Θεωρώ ότι σήμερα θα μπουν δυνατά με στόχο να κάνουν επίδειξη ισχύος και να διασφαλίσουν την πρωτιά στον όμιλο, πράγμα το οποίο θα τους εξασφαλίσει ένα «εύκολο» placement στο main event που ξεκινά την ερχόμενη Τρίτη.

Ένας χάρτης που χάθηκε από πολλά διαδοχικά λάθη

Ο χάρτης ο οποίος χάθηκε θεωρώ ότι ήταν πολλά λάθη μαζεμένα τα οποία θα προσπαθήσω να τα συνοψίσω στο παρόν. Αρχικά στο λεγόμενο draft phase έγιναν αρκετά λάθη, καθώς παρ’ ότι επέλεγαν δεύτεροι τους ήρωες που θα αγωνιζόντουσαν, δεν υπήρξε η δέουσα προσοχή στο counter picking. Έτσι παρά το πλεονέκτημα να επιλέξουν δεύτεροι και έχοντας γνώση για το στυλ της Team Secret, υπερεκτίμησαν τις ικανότητές τους με αποτέλεσμα να μην έχουν απάντηση σε ένα Position 1 με αρκετό cc όπως ο Tiny. Το draft phase έκρυβε κι άλλα λάθη καθώς για εμένα η επιλογή του Position 1 δεν ήταν καθαρή με αποτέλεσμα να έχουμε lane swap νωρίς και προβάδισμα για την Team Secret.

Αυτό το προβάδισμα πιστώθηκε από το γεγονός του ότι δεν έγιναν τα χρονισμένα rotate. Ακόμη, το Postition 1 της PSG.LGD ήταν από τα heroes που χρειάζονται χρόνο και δεν μπορούν να συμμετέχουν νωρίς. Ακόμη, λόγω της φύσης αυτού του hero χρειάστηκε να μείνει σε farming state πέρα από το χώρο που μπορούσε να κρατήσει η ομάδα. Τέλος δυο λανθασμένες κινήσεις, με μια εξ αυτών να είναι ένα rohsan attempt με μόνο το Position 1 της Team Sectet down, ήταν αρκετό να κάνει όλο το team να πέσει.

Με βάση το κίνητρο οι επιλογές

Αυτοί ήταν οι λόγοι οι οποίοι έκανα τους Κινέζους του Παρισιού να χάσουν τον πρώτο χάρτη. Αυτό το γεγονός φαίνεται να τους αφύπνισε καθώς όλα, μα όλα τα plays τους από τότε ήταν αψεγάδιαστα. Όπως ήδη αναφέρθηκε θεωρώ ότι σήμερα θα μπουν δυνατά με στόχο να κάνουν επίδειξη ισχύος και να διασφαλίσουν την πρωτιά στον όμιλο.

Έτσι, θα πάμε σε ένα safe pick  για το πρώτο τους παιχνίδι, 1Χ εναντίον των Elephant και θα πάρουμε και το -1,5 handicap εναντίον των Beastcoast. Από τους δυο, οι Elephant έχουν ευκολότερο πρόγραμμα καθώς το τελευταίο παιχνίδι τους θα είναι εναντίον των αδύναμων Quincy. Έτσι και με μια ενδεχόμενη ισοπαλία στο πρωινό παιχνίδι, θα έχουν την δυνατότητα να διασφαλίσουν την δεύτερη θέση. Από την άλλη οι Βeastcoast θα έχουν κούραση από το δύσκολο παιχνίδι που τους περιμένει το πρωί. Ακόμη, από άποψη δυναμικότητας, δεν φαίνονται απειλή για την PSG.LGD.

Δυάδα απόδοσης 1.84
10:00
PSG.LGD - Elephant
1X
1.14
14:00
PSG.LGD - Beastcoast
1 (-1,5 χάρτες)
1.61
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 3.23
10:00
PSG.LGD - Elephant
1 (-1,5 χάρτες)
2.00
14:00
PSG.LGD - Beastcoast
1 (-1,5 χάρτες)
1.61
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις