Δυάδα στα προκριματικά του Μουντιάλ στο 2.09

Δυάδα στα προκριματικά του Μουντιάλ στο 2.09

Δυάδα στο 2.09 έχει ο Λυρίδης στα προγνωστικά του για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ.

Μετά από μία παύση ημερών, επιστρέφουμε με προγνωστικά για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Η περίοδος των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων δεν είναι και η καλύτερη για εμένα, όπως και για πολλούς ακόμα. Παρ’ όλα αυτά θα ασχοληθούμε χαλαρά με μία δυάδα που διπλασιάζει τα λεφτά μας, περιμένοντας και πάλι τα συλλογικά πρωταθλήματα.

Σουηδία – Κόσοβο

Μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ, οι Σουηδοί θα κοιτάξουν να επανέλθουν γρήγορα στις νίκες για ψυχολογικούς λόγους. Το Κόσοβο φαίνεται να είναι ο ιδανικός αντίπαλος για να γίνει ακριβώς αυτό. Παρά την ήττα από την Ελλάδα, δεν έπαψαν να παίζουν καλό ποδόσφαιρο,  να έχουν ποιότητα και ειδικά στην έδρα τους είναι δυνατοί. Δεν υπάρχουν ελλείψεις για κανέναν από τους δυο προπονητές και θα προσπαθήσουν να παρατάξουν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα τους στον αγώνα. Ο Λίντελοφ παρά το γεγονός πως καθυστέρησε να ενσωματωθεί με την ομάδα, φαίνεται πως θα είναι στο αρχικό σχήμα, ενώ ο επιθετικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ισάκ θα είναι, μαζί με τον Κουλουσέφσκι, πιθανότατα αυτοί που θα απαρτίζουν τη δυάδα της επίθεσης.

Στο προηγούμενο παιχνίδι των δύο ομάδων, η Σουηδία επικράτησε εύκολα με 3-0 μέσα στο Κόσοβο, δείχνοντας ξεκάθαρα ποιος είναι το φαβορί στο ζευγάρι. Με πιθανή νίκη, οι σκανδιναβοί φτάνουν τους 12 βαθμούς και σε απόσταση αναπνοής από την Ισπανία.

Νησιά Φερόε – Αυστρία

Τα Νησιά Φερόε κάνουν συνεχώς βήματα μπροστά και με την πάροδο του χρόνου η ομάδα γίνεται καλύτερη και πιο ανταγωνιστική. Βέβαια, υπάρχει ακόμα μεγάλη απόσταση από την πλειονότητα των υπόλοιπων ομάδων. Απόψε αγωνίζεται με την Αυστρία, η οποία δεν έχει ξεκινήσει καλά, και το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι. Οι φιλοξενούμενοι, έχουν στο μυαλό τους μόνο τη νίκη για να μπορούν να έχουν ελπίδες για τη δεύτερη θέση. Βρίσκονται στην 4η θέση με 7 βαθμούς σε 6 παιχνίδια ενώ η 2η Σκωτία και το 3ο Ισραήλ παίζουν μεταξύ τους, οπότε αυτό αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για κατάκτηση των τριών πόντων από την Αυστρία ώστε να πλησιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο. Η προηγούμενη συνάντηση των ομάδων έληξε 3-1 υπέρ των Αυστριακών, σε μία σχετικά εύκολη επικράτηση.

Υπάρχουν σημαντικές απουσίες για τους φιλοξενούμενους αλλά η διαφορά ποιότητας παραμέμει μεγάλη, προκειμένου ο Αλάμπα με την παρέα του να φύγουν με ένα σχετικά άνετο τρίποντο και να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά.

Δυάδα απόδοσης 2.09
19:00
Σουηδία - Κόσοβο
Σουηδία over 1,5
1.50
21:45
Νησιά Φερόε - Αυστρία
Αυστρία over 1,5
1.40
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις