Κλήρωση Champions League. Νοκ άουτ… ματσάρες!

Κλήρωση Champions League. Νοκ άουτ... ματσάρες!

Πάμε για μεγάλες μάχες στο Champions League… Η κληρωτίδα της UEFA έβγαλε σούπερ σταυρώματα σε προημιτελικά και ημιτελικά του Final-8, με δύο ιδιαίτερα περίπλοκα ζευγάρια και δύο αρκετά πιο ξεκάθαρα.

Λειψία – Ατλέτικο Μαδρίτης και Αταλάντα – Παρί Σεν Ζερμέν τα δύο τελευταία, με τους νικητές να κοντράρονται με φόντο μία θέση στον τελικό. Ευκαιρία τόσο για τις πρωτάρες από Γερμανία και Ιταλία, όσο και για «ροχιμπλάνκος» και Παριζιάνους.

Από την άλλη, το πράγμα έμπλεξε. Ο νικητής του Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι (1-2 το πρώτο) θα αντιμετωπίσει αυτόν του Λιόν – Γιουβέντους (1-0 το πρώτο). Όποιος… επιβιώσει, θα κοντραριστεί με τον «survivor» από τα σταυρώματα μεταξύ του νικητή του Νάπολι – Μπαρτσελόνα (1-1 το πρώτο) και του Τσέλσι – Μπάγερν Μονάχου (0-3 το πρώτο)! Με λίγα λόγια πάμε, κατά πάσα πιθανότητα, για ημιτελικό μεταξύ Καταλανών και Βαυαρών…

Υπενθυμίζεται πως όλα τα ματς του Final-8 θα διεξαχθούν στην Πορτογαλία, με τον μεγάλο τελικό να έχει προγραμματιστεί για τις 23 Αυγούστου, στο «Ντα Λουζ».

Η κλήρωση των «8» (12 – 15/8)

Ρεάλ/Μάντσεστερ Σίτι – Λιόν/Γιουβέντους

Λειψία – Ατλέτικο Μαδρίτης

Νάπολι/Μπαρτσελόνα – Τσέλσι/Μπάγερν Μονάχου

Αταλάντα – Παρί Σεν Ζερμέν

Η κλήρωση των «4» (18 – 19/8)

Ρεάλ/Μάντσεστερ Σίτι – Λιόν/Γιουβέντους Vs Νάπολι/Μπαρτσελόνα – Τσέλσι/Μπάγερν Μονάχου

Λειψία – Ατλέτικο Μαδρίτης Vs Αταλάντα – Παρί Σεν Ζερμέν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις