Η Ισπανία στον ορίζοντα

Η Ισπανία στον ορίζοντα

Προγνωστικά μπάσκετ: Τελειώνει η Euroleague, επιστροφή στην Ευρώπη και την Ισπανία για τον Παναγιώτη Δογαντζή.

Καλημέρα σε όλους. Tέλειωσε η Euroleague και στα προγνωστικά μπάσκετ θα έχουμε άρωμα… Ισπανίας.

Προγνωστικά μπάσκετ: Μάλαγα vs Μπρεογκάν

Πρώτο ματς της ημέρας με τη Μάλαγα (2-2) να αντιμετωπίζει τη Μπρεογκάν (3-1). Η oμάδα του Φώτη Κατσικάρη προέρχεται από δύο σερί νίκες σε BCL και ΑCB. Την περασμένη αγωνιστική έβγαλε διπλό μέσα στη Μούρθια με 84-79. O Αξέλ Μπουτέγιε ήταν εξαιρετικός με 21 πόντους.

Από την άλλη, η Μπρεογκάν είναι η ευχάριστη έκπληξη της φετινής ΑCB. Ο Τζανάν Μούσα έχει πάρει ρόλο ηγέτη στους νεοφώτιστους κάτι που φάνηκε και στην πρόσφατη αναμέτρηση με τη Μπέτις. Πέτυχε 23 πόντους σε 27 λεπτά διασύροντας τη Μπέτις με 97-65. Άξιος συμπαραστάτης του Μούσα ο Καναδός Τράε Μπελ-Χάινς με 11 πόντους και 11 ασίστ.

Εκτίμηση: Αναμέτρηση με πρέπει για τη Μάλαγα. Όμως δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι διότι, έρχεται με φόρα η Μπρεογκάν. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με το μομέντουμ και θα στηρίξουμε τη Μπρεογκάν με χάντικαπ διψήφιας διαφοράς καθώς θα “πουλήσει ακριβά το τομάρι της”.

Φουενλαμπράδα vs Mπούργκος

Η Φουενλαμπράδα (1-3) αντιμετωπίζει την Μπούργκος (2-2). Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά. Στο τελευταίο της παιχνίδι ηττήθηκε με 81-93 από την Ομπραντόιρο. Εξαιρετικός αλλά όχι αρκετός ο Όμπι Εμεγκάνο με 26 πόντους.

Από την άλλη, η ανανεωμένη Μπούργκος έχει ξεκινήσει καλύτερα απ’ ότι περίμενε. Την αγωνιστική που μας πέρασε έβγαλε τεράστιο διπλό μέσα στην Ανδόρρα με 81-70. Η τριάδα Μακγκί – Ρένφρο και Ντίεζ πέτυχαν 40 πόντους.

Εκτίμηση: Ευκαιρία για τη Μπούργκος ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα. Η Φουενλαμπράδα δυσκολεύεται αυτή την περίοδο και είναι το σωστό timing στα προγνωστικά μπάσκετ να την κοντράρουμε.

Μπανταλόνα vs Μανρέσα

Συνέχεια με την αναμέτρηση της Μπανταλόνα (2-2) με την Μανρέσα (2-2). Η Μπανταλόνα έκανε ήττα “πισωγύρισμα” στα Κανάρια νησιά από την Γκραν Κανάρια με 71-84. Ο Βίβες πάλεψε όπως μπορούσε με 20 πόντους, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο πρώην σταρ των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, Τόμιτς, με 14 πόντους ,7 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Από την άλλη, η Μανρέσα είναι σε πολύ καλή κατάσταση καθώς, κέρδισε την Μπασκόνια για την ACB και τη Σταλ Όστραφ για το ΒCL. Τη Μπασκόνια την κέρδισε με 74 – 67 μέσα στη Βιτόρια χάρη στον εξαιρετικό φόργουορντ Τσίμα Μονέκε ο οποίος έκανε double-double (16πόντους και 10 ασσιστ).

Εκτίμηση: Δύο επιθετικογενείς ομάδες με τη σφραγίδα των προπονητών τους (Μαρτίνεζ-Ντουράν). Υπάρχουν εξαιρετικοί σκόρερ και στα προγνωστικά μπάσκετ θα το εκμεταλλευτούμε αυτό παίρνοντας το over 151,5 πόντων αγώνα.

Τενερίφη vs Σαραγόσα

Τελευταίο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε είναι το Τενερίφη (2-2) – Σαραγόσα (2-3). Η Τενερίφη πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε καθώς ηττήθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης με 77-86. Eξαιρετικός αλλά όχι αρκετός ο “σεσημασμένος” σκόρερ Φιτιπάλδο με 24 πόντους.

Απο την άλλη, η Σαραγόσα έρχεται από δύο ήττες κολλητές ήττες καθώς, μετά τη Βαλένθια ηττήθηκε και από την Μπαρτσελόνα με 63-76.  Ο Οκόγιε ήταν πολύ καλός με 14 πόντους.

Εκτίμηση: Εδώ θα πάμε στα προγνωστικά μπάσκετ σε μία ασφαλή, για τα δικά μας δεδομένα, επιλογή. Πάμε στο under 43,5 πόντων της πρώτης περιόδου καθώς το συγκεκριμένο όριο δεν το έχει ξεπεράσει ακόμα η Σαραγόσα ενώ η Τενερίφη το πέρασε μόλις μία φορά.

Δυάδα απόδοσης 2,01
19:00
Μάλαγα - Μπρεογκάν
2 (+12,5)
1.44
19:00
Μπανταλόνα - Μανρέσα
Over 152,5
1.39
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 1,96
21:45
Τενερίφη - Σαραγόσα
Under 43,5 πρώτη περίοδο
1.42
21:45
Φουενλαμπράδα - Μπούργκος
2 (+7,5)
1.37
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις