Οι αποδόσεις υποτιμούν τα γκολ

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος σε αναμετρήσεις για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με μονά και δυάδες έχει στη στήλη του ο Talisman.

Χαίρεται φίλοι μου! Με μπόλικη δράση συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Φυσικά, πίστη στο ραντεβού της, η στήλη του Talisman είναι εδώ με προγνωστικά στοιχήματος από τρεις αναμετρήσεις. Πάμε να τα δούμε!

Πιστεύει στην έκπληξη το Λουξεμβούργο

Διανύει τον καλύτερο προκριματικό γύρο στην ποδοσφαιρική του ιστορία το Λουξεμβούργο, καθώς με δυο νίκες σε τέσσερις αναμετρήσεις βρίσκεται στο -5 από την σημερινή αντίπαλο, έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι λιγότερο. Σίγουρα είναι πολύ μακριά από την πρόκριση, ωστόσο με μια νίκη εδώ θα ζορίσει αρκετά την Σερβία στην συνέχεια των προκριματικών.

Οι Σέρβοι από την άλλη, θέλουν να ξεμπερδέψουν με τις ομάδες που βρίσκονται στην πλάτη τους και μια νίκη εδώ, θα σφραγίσει έστω το εισιτήριο για τα μπαράζ. Από εκεί και πέρα η πρώτη θέση θα κριθεί στην αναμέτρηση με την Πορτογαλία. Για να φτάσει εκεί με άνεση η Σερβία, πρέπει να αποφύγει σήμερα εμφάνιση τύπου… Ιρλανδίας, όπου ισοφαρίστηκαν λίγο πριν το 90’ με αυτογκόλ και έπεσαν από τη κορυφή του ομίλου.

Αναμένω το μαχητικό Λουξεμβούργο να δυσκολέψει την Σερβία, σε μια αναμέτρηση που και οι δυο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη. Σίγουρα το προβάδισμα το έχουν οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο το διπλό βρίσκεται σε τιμές 1.40-1.50, που δεν θα το πόνταρα. Αντίθετα, σε τιμή διπλασιασμού βρίσκεται το goal/goal, το οποίο θεωρώ ότι έχει αρκετές πιθανότητες να επαληθευτεί και θα ποντάρω.

Επιστροφή στις νίκες ψάχνει η Ελβετία

Μετά από δυο συνεχόμενες λευκές ισοπαλίες με Ιταλία και Βόρειο Ιρλανδία, οι Ελβετοί βρίσκονται πλέον στο -6 από τους πρωτοπόρους Ιταλούς, έχοντας όμως δυο παιχνίδια λιγότερα. Ευκαιρία να πλησιάζουν την κορυφή λοιπόν, αποτελεί αυτή η αναμέτρηση απέναντι στην Β. Ιρλανδία, η οποία ταξιδεύει στη Γενεύη, με σκοπό να εξαντλήσει κι αυτή τις πιθανότητες της για τη δεύτερη θέση.

Η διαφορά στην ποιότητα των δυο εθνικών ομάδων είναι εμφανής και παρά τη μαχητικότητα των Βορειοϊρλανδών, δύσκολα θα δούμε κάποια έκπληξη εδώ. Τα 17 σερί αήττητα εντός έδρας ματς των Ελβετών, καθώς και οι μόλις 3 ήττες τους σε 32 ματς προκριματικών αποδεικνύουν τις δυνατότητες των γηπεδούχων. Ωστόσο, ο άσος προσφέρεται αρκετά χαμηλά, αλλά αν συνδυαστεί με τουλάχιστον δυο γκολ, η απόδοση φτάνει στο 1.70, καλούτσικο για να μπει σε δυάδα.

Λίγο παραπάνω (2.05) πληρώνει το σκορ πολλαπλών επιλογών (1-0, 2-0, 3-0), το οποίο καλοβλέπω επίσης, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν σκοράρει στα 3 από τα 4 ματς που έχουν δώσει μέχρι τώρα στον όμιλο.

Προγνωστικά: Μια αναμέτρηση «αίμα κι άμμος»

Ίσως στον πιο αμφίρροπο όμιλο, σε ότι αφορά τη δεύτερη θέση, τρεις ομάδες «βράζουν στο ίδιο καζάνι». Αλβανία με 12, Πολωνία με 11 και Ουγγαρία με 10, βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής και παλεύουν έστω για το εισιτήριο των πλέι – οφ, αφού η Αγγλία καθότι φαίνεται έχει καπαρώσει την πρωτιά. Σήμερα Ουγγαρία και Αλβανία θα βρεθούν αντιμέτωπες, σε μια αναμέτρηση που μπορεί να κρίνει αρκετά στην έκβαση του ομίλου.

Την ίδια ώρα που η Πολωνία θα έχει (λογικά) άνετο βράδυ απέναντι στο Σαν Μαρίνο, στη Βουδαπέστη θα πέφτουν κορμιά. Οι Ούγγροι καίγονται για τη νίκη, καθώς το πρόγραμμα που έχουν στη συνέχεια είναι απαγορευτικό για στραβοπάτημα εδώ, κάτι που αν συμβεί θα μηδενίσει ουσιαστικά τις ελπίδες τους για πρόκριση. Από την άλλη οι Αλβανοί, γνωρίζουν πως αν δεν ηττηθούν εδώ θα τα παίξουν όλα για όλα την επόμενη αγωνιστική κόντρα στους Πολωνούς.

Πολύ καλύτερη ποιοτικά η γηπεδούχος ομάδα, ωστόσο είναι αφερέγγυα αμυντικά. Μάλιστα, στο ματς του πρώτου γύρου ηττήθηκε στα Τίρανα με 1-0. Συνολικά 22 γκολ έχουν σημειωθεί στις αναμετρήσεις των Ούγγρων στα προκριματικά, οι οποίοι ξεκάθαρα βασίζονται στις επιθετικές τους αρετές για να πάρουν τη νίκη. Αντίθετα, οι αντίπαλοι τους σήμερα, στηρίζονται στην αμυντική τους λειτουργία, η οποία όμως πήγε περίπατο στο τελευταίο εκτός έδρας ματς με την Πολωνία (4-1).

Κοιτώντας τις αποδόσεις στα γκολ, οι μπουκ περιμένουν χαμηλό σκορ, για αυτό και το over 1,5 βρίσκεται μόλις σε απόδοση 1.60. Σε μια αναμέτρηση που η πρώτη μου σκέψη ήταν το goal/goal και το over 2,5, θεωρώ πως έστω δυο γκολ θα σημειωθούν. Κρατάω λοιπόν το over 1,5, για να το συνδυάσω σε δυάδα.

Συνοψίζοντας, βγήκαν κάμποσα σημεία από τις τρεις αναμετρήσεις, τα οποία θα συνδυάσω σε δυο δυάδες και θα κρατήσω ένα μονό. Υπενθυμίζω πως για live στοιχηματισμό και περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος τα λέμε μέσω Telegram, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή με ακούτε μέσα από τη συχνότητα του Over fm 104,9 στις 12:45!

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Μονό
21:45
Λουξεμβούργο - Σερβία
Goal/goal
2.05
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.72
21:45
Ελβετία - Β. Ιρλανδία
1 & over 1,5
1.70
21:45
Ουγγαρία - Αλβανία
Over 1,5
1.60
BET: 12 units
Δυάδα απόδοσης 4.80
21:45
Ελβετία - Β. Ιρλανδία
Multiple score: 1-0, 2-0, 3-0
2.05
21:45
Λουξεμβούργο - Σερβία
Χ2 & goal/goal
2.35
BET: 6 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις