Combo στον όμιλο της Εθνικής

Προκριματικά Μουντιάλ

Προκριματικά Μουντιάλ: Στον όμιλο της Εθνικής μας ποντάρει σήμερα ο Blackbird με δύο combo σε δυνατές αποδόσεις

Προκριματικά Μουντιάλ: Νίκη και μετά Σουηδία 

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Προκριματικά Μουντιάλ έχει σήμερα το μενού, με αναμετρήσεις από τον όμιλο της Εθνικής μας.

Αρχή στα προκριματικά Μουντιάλ, με την αναμέτρηση της Εθνικής μας στην Τιφλίδα, απέναντι στην Γεωργία. Από δύο ήττες προέρχονται οι Γεωργιανοί και βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου, με μόλις ένα βαθμό, τον οποίο απέσπασε από την Ελλάδα. Από δύο τεσσάρες προέρχεται, κόντρα σε Ισπανία και στο φιλικό με τους Βούλγαρους, δείχνοντας κακό πρόσωπο.

Στο κρίσιμο ματς με την Σουηδία, η Ελλάδα πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 και ακόμα μπορεί να ελπίζει. Ήταν η πρώτη νίκη στον όμιλο, αφού στα πρώτα τρία ματς, είχε ισάριθμες ισοπαλίες. Επιτακτική ανάγκη η νίκη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς την Τρίτη ακολουθεί το μεγάλο ματς στην Σουηδία που θα κρίνει πολλά για την έκβαση του ομίλου.

Αδιάφοροι μεν οι γηπεδούχοι, όμως δεν είναι ομάδα που κάνει δώρα, έχοντας την ποιότητα να βάλει δύσκολα στους αντιπάλους και ειδικά στην έδρα της. Σίγουρα με ανεβασμένο το ηθικό η Ελλάδα, όμως η εικόνα της στα μετόπισθεν δεν είναι πειστική. Αξίζει το combo του Χ2 με over 1,5 στο 2.10.

Επιστροφή στις νίκες

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Σουηδία υποδέχεται το Κόσσοβο. Ηττήθηκαν στην Αθήνα οι Σουηδοί, όμως κρατούν στα χέρια τους ακόμα την τύχη. «Κόλλησε» στους εννέα βαθμούς, όμως έχει δύο ματς λιγότερα από τους πρωτοπόρους Ισπανούς. Νίκη είναι μονόδρομος για τους  γηπεδούχους, ώστε να είναι πιο άνετοι ενόψει της Τρίτης, που υποδέχονται την Ελλάδα.

Τέσσερις πόντους έχει συγκεντρώσει το Κόσσοβο. Ηττήθηκε από την Ισπανία με 0-2, σε έναν αγώνα που είχε τις στιγμές της και θα μπορούσε να είχε σκοράρει. Ελπίδες πρόκρισης, μονάχα μαθηματικές έχει. Ρεαλιστικά είναι πολύ δύσκολο να κυνηγήσει κάτι. Φυσικά αυτό δε σημαίνει πως θα πέσει αμαχητί σήμερα.

Φαβορί υπάρχει και δικαιολογημένα είναι η Σουηδία. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ποιότητα μπροστά και έχουν πιθανότητες να σκοράρουν. Τον άσσο συνδυαστικά με τα γκολ επέλεξα εδώ, σε απόδοση 3.30.

Μονό
19:00
Γεωργία - Ελλάδα
Χ2 & over 1,5
2.10
BET: 20 units
Μονό
19:00
Σουηδία - Κόσσοβο
1 & goal/goal
3.30
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις