Ειδικά με δυάδα και μονό από την Euroleague

Προγνωστικά

Προγνωστικά μπάσκετ: Συνέχεια στα ταμεία ο Dogass που ακτινογραφεί τα παιχνίδια της Euroleague.

Καλημέρα σε όλους. Εξαιρετικά τα πήγαμε την χθες, καθώς περάσαμε δύο στις τρεις επιλογές μας με τον Παναθηναϊκό να μη μας δικαιώνει. Σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ θα ασχοληθούμε εκ νέου με Εuroleague.

Προγνωστικά μπάσκετ: Ούνιξ Καζάν vs Mονακό

Πρώτο ματς της ημέρας με την Ούνιξ (0-1) να αντιμετωπίζει τη Μονακό (1-0). Η Ούνιξ δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε εντός έδρας από την συμπατριώτισσά της Ζενίτ με 69-70. Ο Κάναν ήταν εξαιρετικός με 18 πόντους.

Από την άλλη, η Μονακό κέρδισε τον ελλιπέστατο Παναθηναϊκό με 75-63. Το σκορ δεν κολακεύει τη Μονακό καθώς έκανε ότι ήθελε στην αναμέτρηση, αφού είχε διαφορές και άνω των 20 πόντων. Στην τελευταία περίοδο έκανε συντήρηση δυνάμεων και έπεσε η διαφορά. Εξαιρετικός ο Ντανίλο Άντζουσιτς με 17 πόντους.

Εκτίμηση: Δύο ομάδες με έφεση στο γρήγορο και επιθετικό παιχνίδι. Ειδικά η Ούνιξ αρέσκεται στις επιθέσεις λίγων δευτερολέπτων. Η Μονακό με την έλευση του Μάικ Τζέιμς, όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όταν βρει ευκαιρία θα τρέξει. Αναμέτρηση χωρίς φαβορί στα μάτια μου. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με το over 152,5 πόντων αγώνα.

Ακόμη θα βάλουμε και μία combo επιλογή με παίκτες. Το όριο στον Βέστερμαν είναι πολύ μικρό καθώς είναι αξιόπιστος σουτέρ τριών πόντων και η αναμέτρηση προσφέρεται για να το ξεπεράσει. Μαζί του θα βάλουμε και το under του Ντιαλό καθώς παίζει ελάχιστα με τη Μονακό.

Ολυμπιακός vs Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ολυμπιακός (1-0) υποδέχεται την Ρεάλ (1-0) σε ένα παιχνίδι με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός διέσυρε την ελλιπή Μπασκόνια με 75-50. Πληθωρική εμφάνιση από τον Σάσα Βεζένκοφ με 16 πόντους, δείχνοντας από την αρχή ότι παίρνει ρόλο ηγέτη σιγά σιγά.

Από την άλλη, η Ρεάλ έρχεται με φόρα καθώς δεν έχει ηττηθεί ακόμα σε καμία διοργάνωση. Την πρώτη αγωνιστική κέρδισε πολύ εύκολα με 82-69 την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές. Εξαιρετικοί οι Γκερσόν Γιαμπουσελέ και Τόμας Ερτέλ με 15 πόντους, ενώ ο Έντι Ταβάρες πρόσθεσε άλλο ένα double-double με 13 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Εκτίμηση: Αναμένεται να δούμε κλειστό παιχνίδι. Μου αρέσει πολύ σαν επιλογή το εύρος πόντων νικητή 1 έως 10 και θα το βάλω στα προγνωστικά μου. Ακόμη θα πάμε σε ένα ειδικό πόντων του Κώστα Παπανικολάου ο οποίος έχει βρει πλέον τα πατήματά του και στην επίθεση  με το over 5,5 να μας δελεάζει.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.

Δυάδα απόδοσης 2.30
19:00
Ούνιξ - Μονακό
Over 151,5
1.30
21:00
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης
Εύρος νίκης νικητή 1 έως 9 πόντοι
1.70
BET: 13 units
Combo
19:00
Ούνιξ - Μονακό
Βέστερμαν over 5,5 πόντοι & Ντιαλό under 5,5 πόντοι
2.85
BET: 5 units
Ειδικό
21:00
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης
Παπανικολάου over 5,5 πόντοι
2.00
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις