Με τα φάουλ στο επίκεντρο για το 2.10

Με τα φάουλ στο επίκεντρο για το 2.10

Με τα φάουλ του Τζέιμς και του Γκιντράιτις ασχολείται ο El Profesor. Δείτε τις προτάσεις του.

Καλημέρα σε όλους, 2η αγωνιστική για την Euroleague σήμερα και θα επικεντρωθούμε σε δύο πολύ ικανούς σκόρερ που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν με τις ομάδες τους στον φετινό αγωνιστικό μαραθώνιο.

Πρωταγωνιστής ο Τζέιμς

Ο Μάικ Τζέιμς έπειτα απο το πέρασμα του την περσινή αγωνιστική περίοδο από τους Μπρούκλυν Νετς δείχνει να βρίσκει την μπασκετική του Ιθάκη στο Μονακό εκεί που τον περιμένουν να γίνει ο ηγέτης της ομάδας στην παρθενική της συμμετοχή στην Euroleague. Αν και κινήθηκε σε ρηχά νερά στο ματς με τον Παναθηναικό έχοντας 11 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 30 λεπτά παιχνιδιού, στο δεύτερο διαδοχικό ματς με τους Μονεγάσκους απέναντι στην Λεβαλουά είχε 22 πόντους και 4 ασίστ σε 31 αγωνιστικά λεπτά δείχνοντας πως από την στιγμή που θα βρίσκεται στο παρκέ θα περνάνε όλα απο τα χέρια του.

Ισχυρό δείγμα του γεγονότος αυτού, τα φάουλ που αναγκάζονται να του κάνουν οι αντίπαλοι παίκτες για να τον σταματήσουν, 10 σύνολο σε αυτά τα δύο μάτς.

Τρομερό ξεκίνημα από τον Γκιντράιτις

Αντίστοιχα απο την άλλη ο 29χρονος Λιθουανός Ρόκας Γκιντράιτις της Μπασκόνια δείχνει πως φέτος μπορεί να οδηγήσει τους Βάσκους σε μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά σε Euroleague και ACB. Ξεκίνησε εκρηκτικά αφού μετράει σε 4 ματς φέτος 16,3 πόντους, ενώ μένει στο παρκέ περίπου 32 λεπτά ανά αγώνα 7 λεπτά παραπάνω απο κάθε συμπαίκτη του. Θα είναι ο κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών της ομάδας του μετά και το τραυματισμό του Αμερικανού Γουέιν Μπάλντγουιν.

Και εδώ θα δούμε πως οι αμυντικοί της αντίπαλης ομάδος υποπίπτουν σε αρκετά φάουλ στην προσπάθεια να τον ανακόψουν αφού σε 4 ματς έχει δεχθεί 19 φάουλ, δηλαδή 4,75 κερδισμένα φάουλ ανά ματς.

Τα δυο αυριανά ματς της Μονακό απέναντι στην Ούνιξ Καζάν και της Βασκόνια απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο είναι ματς που και οι δυο αυτοί παίκτες θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο που τους αναλογεί. Τα δεδομένα αυτά μας οδηγούν στην επιλογή του over 3,5 κερδισμένα φάουλ απο τον Μάικ Τζέιμς στο 1.50 και το over 2,5 κερδισμένα φάουλ από τον Ρόκας Γκιντράιτις σε απόδοση 1.40.

Δυάδα απόδοσης 2.10
19:00
Ούνιξ Καζάν - Μονακό
Μ. Τζέιμς over 3,5 κερδισμένα φάουλ
1.50
21:30
Μπασκόνια - Αρμάνι Μιλάνο
Ρ. Γκιντράιτις over 2,5 κερδισμένα φάουλ
1.40
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις