ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Με πίστη στα over και τον «σεληνιασμένο» Βεζένκοφ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Με πίστη στα over και τον «σεληνιασμένο» Βεζένκοφ

LIVE BETTING 24/7!

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Με πίστη στα over και τον «σεληνιασμένο» Βεζένκοφ

Προγνωστικά Euroleague

O Στυλιαράς αναλύει την 2η αγωνιστική της Euroleague, και βγάζει προτάσεις μέχρι 3.75.

Γεια και χαρά σας. Πέντε παιχνίδια στο αποψινό πρόγραμμα της Euroleague, τα οποία «κλείνουν» την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης. Αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχώρισα τέσσερα σημεία. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά Euroleague για σήμερα.

Υψηλό σκορ στο Καζάν

Η Ούνιξ υποδέχεται την Μονακό στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας. Μπορεί στα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής και των δύο ομάδων το σκορ να έμεινε χαμηλά, ωστόσο τις θεωρώ δύο από τις πιο επιθετικές και με γρήγορο ρυθμό ομάδες. Αυτό φυσικά το στηρίζω στους παίκτες των δύο ομάδων. Από την μία υπάρχουν ο Χεζόνια, ο Κάνααν και ο νεοαποκτηθείς Μέιο και από την άλλη ο Τζέιμς, ο Γκρέι και άλλοι. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως στο παιχνίδι της Μονακό με την Λεβαλουά για το γαλλικό πρωτάθλημα τρεις μέρες πριν, σημειώθηκαν 189 πόντοι. Εκτίμηση μου πως θα γίνει ένα παιχνίδι με γρήγορο τέμπο και με στοιχειώδη ευστοχία από τις δύο ομάδες θα έχουμε υψηλό σκορ. Πάμε με το over 160,5 πόντων.

Ευκαιρίες στα ειδικά παικτών

Στο Βερολίνο η Άλμπα υποδέχεται την Βιλερμπάν. Οι Γερμανοί συνετρίβησαν από την Μπαρτσελόνα την 1η αγωνιστική στην Βαρκελώνη και σίγουρα θα θελήσουν να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο μπροστά στο κοινό τους. Από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσει ο Μάρκους Έρικσον για τους γηπεδούχους, ο οποίος τραυματίστηκε στον αριστερό μηρό. Αυτό σημαίνει πως τα γκαρντ της Άλμπα θα έχουν αυξημένο χρόνο συμμετοχής. Θα στηρίξω τον Τζαλίν Σμιθ, ο οποίος είναι ένας αρκετά ελπιδοφόρος παίκτης και μπορεί να βοηθήσει σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού. Το line του στο άθροισμα πόντων, ριμπάουντ και ασίστ βρίσκεται στο 15,5 και θεωρώ πως είναι στο χέρι του να το ξεπεράσει. Στο πρόσφατο ματς για το γερμανικό πρωτάθλημα κόντρα στην Βόνη μέτρησε 16 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Επιλογή μου το over 15,5 PRA του Αμερικανού.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται στο ΣΕΦ με την Ρεάλ Μαδρίτης σε μια πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση. Ο Τόμας Γουόκαπ ήταν μία πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα το καλοκαίρι. Πρόκεται για έναν πολύ καλό οργανωτή, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορεί να συνεισφέρει στο σκοράρισμα της ομάδας του. Στο παιχνίδι κόντρα στην Μπασκόνια δεν ήταν καλός, αφού είχε μόλις δύο πόντους με 1/3 δίποντα και 0/1 τρίποντο, ενώ φορτώθηκε και με φάουλ. Τον περιμένω καλύτερο κόντρα στην Ρεάλ απόψε και θα τιμήσω το προκλητικό line που προσφέρεται για τους πόντους του (5,5). Άλλωστε ο Αμερικανός διαθέτει σουτ μεσαίας και μακρινής απόστασης. Πάμε με το over 5,5 πόντων του Γουόκαπ.

Από το ίδιο παιχνίδι θα κρατήσω ακόμα ένα σημείο που ναι μεν εμπεριέχει ρίσκο, αλλά θεωρώ ότι υπάρχει αξία στην απόδοση (3.75). Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει ξεκινήσει αφηνιασμένος την σεζόν πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Την πρώτη αγωνιστική ενάντια στην Μπασκόνια σκόραρε 16 πόντους σε 22 λεπτά συμμετοχής, ενώ την Κυριακή έβαλε 27 πόντους στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Στα θετικά το γεγονός πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Ρεάλ δεν διαθέτουν κάποιον αρχισκόρερ. Περιμένω τον 26χρονο να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στα προηγούμενα παιχνίδια και να πραγματοποιήσει ακόμα μία πολύ καλή επιθετική εμφάνιση. Επιλογή μου να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στον αγώνα.

Καλή μας τύχη.

Μονό
19:00
Ουνίξ Καζάν - Μονακό
Over 160,5
1.86
BET: 12 units
Δυάδα απόδοσης 3.65
21:00
Άλμπα Βερολίνου - Βιλερμπάν
Τ. Σμιθ over 15,5 PRA
1.95
21:00
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης
Τ. Γουόκαπ over 5,5 πόντοι
1.87
BET: 10 units
Μονό
21:00
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης
Βεζένκοφ πρώτος σκόρερ αγώνα
3.75
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις