ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Με combo και ειδικά παικτών

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Με combo και ειδικά παικτών

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Με combo και ειδικά παικτών

Προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague στο δεύτερο μέρος της 2ης αγωνιστικής. Ο Playmaker ποντάρει σε combo και ειδικά παικτών.

Προγνωστικά Euroleague στη 2η αγωνιστική

Η 2η αγωνιστική ολοκληρώνεται απόψε με πέντε ακόμα αναμετρήσεις και φυσικά ο Playmaker είναι εδώ με προγνωστικά Euroleague. Χθες μας υποχρέωσε ο κύριος Τσάβι. Δύο ριμπάουντ στο πρώτο πεντάλεπτο για τον Γκουντάιτις, αλλά μετά τον ξέχασε στον πάγκο. Όσο για το σκορ, έφτασε στους 40 στο ημίχρονο, αλλά η ομάδα του έπαθε μπλακάουτ στο τέλος για ακόμη μια φορά. Η βραδιά σώθηκε από τη Μπαρτσελόνα στο 90′!

Με την έδρα και ειδικό

Στην πρώτη αναμέτρηση της βραδιάς, η Ούνιξ υποδέχεται τη Μονακό στο Καζάν σε μία επανάληψη του περσινού τελικού του Eurocup. Δυο «σταχτοπούτες» με φόντο τη νίκη στη 2η αγωνιστική.

Οριακή ήττα από τη Ζενίτ στην πρεμιέρα για την παρέα του Χεζόνια με 70-69. Ωστόσο το πάλεψαν μέχρι το τέλος για μια μεγάλη ανατροπή. Αντίθετα η Μονακό υπέταξε εύκολα τον Παναθηναϊκό με 75-63. Τα παιχνίδια των δυο ομάδων πηγαίνουν ψηλά στο σκορ και η 1η αγωνιστική δεν ήταν αντιπροσωπευτική του ρυθμού που δίνουν στο παιχνίδι τους. Στα μάτια μου η Μονακό είναι πιο άναρχη ομάδα λόγω της ύπαρξης του Τζέιμς που είναι εμφανές πως έχει το ελεύθερο να κάνει ότι θέλει στο παρκέ.

Εκτίμηση: Θα ποντάρω σε ένα combo με άσο και over στους πόντους της Μονακό. Επιπλέον ψάχνω δύο εύστοχα τρίποντα από τον Χεζόνια, που στην πρεμιέρα είχε 2/6 απέναντι στη Ζενίτ και γενικά δεν διστάζει να σουτάρει.

Παιχνίδι με ρυθμό

Λίγο αργότερα στο Βερολίνο, η Άλμπα φιλοξενεί τη Βιλερμπάν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν γυρίσει φαβορί και όχι άδικα, δεδομένης της εικόνας των δύο ομάδων.

Η Άλμπα ηττήθηκε στη Βαρκελώνη με το ευρύ 96-64. Ίδρωσε για να κερδίσει τη Βόννη για το κύπελλο, μετά από παράταση. Αντίθετα η Βιλερμπάν μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις με 88-76, πέτυχε και άλλες δύο στο πρωτάθλημα.

Εκτίμηση: Δε θα ρισκάρω να πάω στο διπλό. Είναι νωρίς στη σεζόν για να ξεγράφουμε μια ομάδα που πέρυσι έκανε πολλές ζημιές, όπως επίσης να εμπιστευόμαστε τη Βιλερμπάν τόσο εύκολα. Προτιμώ να πάω στο over, καθώς οι δύο ομάδες τρέχουν και σκοράρουν με άνεση χωρίς να διαθέτουν σκληρές άμυνες.

Προγνωστικά Euroleague στο ΣΕΦ

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ. Οι δυο ομάδες έχουν στόχο το 2/2 με τις νίκες τους στην πρεμιέρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπει γκαζωμένοι στη σεζόν και το απέδειξαν απέναντι σε Μπασκόνια και ΑΕΚ. Μοναδική τους πληγή η άμυνα στη ρακέτα και εκεί θα χτυπήσει ο Λάσο με τους δίδυμους πύργους (Ταβάρες – Πουαριέ).

Η Ρεάλ είναι αήττητη φέτος σε 7 επίσημους αγώνες. Κατέκτησε το Supercopa, έκανε το 4/4 στην ACB και κέρδισε εύκολα την Εφές στην πρεμιέρα με 82-69. Σίγουρα κάπου θα σπάσει αυτό και δεν θα μου κάνει εντύπωση αυτό να γίνει σήμερα.

Εκτίμηση: Δύσκολο παιχνίδι για σημείο. Θα προτιμήσω να πάω σε ειδικό. Τουλάχιστον ένα τρίποντο από τον Παπανικολάου που φαίνεται να βρίσκει τα πατήματά του.

Να ζευγαρώσει τις νίκες της

Η βραδιά κλείνει με την αναμέτρηση της Μπασκόνια με την Αρμάνι Μιλάνο. Βίοι αντίθετοι στην πρεμιέρα για τις δυο ομάδες, με αποτελέσματα που δικαιολογούνται από την εικόνα τους.

Οι Βάσκοι πιστεύω πως θα είναι χειρότεροι από πέρυσι και το απέδειξαν στο ΣΕΦ. Είχαν απουσίες, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα. Πολλά ακούγονται για το συμβόλαιο του Μπόλντγουιν. Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και η ήττα από τη Μανρέσα. Απών και πάλι ο Ραιέστε, ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Μπόλντγουιν και Πίτερς.

Το Μιλάνο ξεκίνησε εξαιρετικά, κερδίζοντας την ΤΣΣΚΑ με 84-74 και παίζοντας όμορφο μπάσκετ. Μεταγραφές από το πάνω ράφι και το μέλλον φαίνεται ευοίωνο. Πολλές λύσεις στην επίθεση για τους Ιταλούς. Μοναδικός απών ο Ντάνιελς.

Εκτίμηση: Υπάρχει φαβορί και είναι οι φιλοξενούμενοι. Θα ποντάρω σε combo σε έναν αγώνα που και η Μπασκόνια θα συνεισφέρει στο σκορ. Μάλιστα πιστεύω πως το Μιλάνο θα ανέβει πάνω από τους 74 πόντους.

Combo
19:00
Ούνιξ Καζάν – Μονακό
1 (-1,5) & over 150,5
2.15
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.28
19:00
Ούνιξ Καζάν – Μονακό
Χεζόνια over 1,5 εύστοχα τρίποντα
1.45
21:00
Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης
Παπανικολάου over 0,5 εύστοχα τρίποντα
1.60
BET: 12 units
Δυάδα απόδοσης 2.12
21:00
Άλμπα Βερολίνου - Βιλερμπάν
Over 153,5
1.50
21:30
Μπασκόνια – Αρμάνι Μιλάνο
Μιλάνο over 73,5
1.41
BET: 25 units
Combo
21:30
Μπασκόνια – Αρμάνι Μιλάνο
2 (-2,5) & Μπασκόνια over 64,5
2.20
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις