Τα στατιστικά βγάζουν τα προγνωστικά

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος από τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις για τα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, περιλαμβάνει το μενού της Παρασκευής.

Έφτασε η Παρασκευή και η στήλη του Talisman επιστρέφει! Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου περιλαμβάνει το μενού, με τα στατιστικά από δύο αναμετρήσεις να μας δίνουν τα σημερινά προγνωστικά. Πάμε να τα δούμε!

Οι αναμετρήσεις με τα περισσότερα γκολ

Αρχή από τον αγώνα του 7ου ομίλου, ανάμεσα στην Τουρκία και τη Νορβηγία, δύο ομάδες που αμφότερες διατηρούν ελπίδες ακόμα και για απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ. Οι Νορβηγοί βρίσκονται ισόβαθμοι με την Ολλανδία στην πρώτη θέση με 13 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι ακολουθούν με δύο λιγότερους (11 β.). Είναι προφανές λοιπόν πως η έκβαση της αναμέτρησης μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική στην τελική κατάταξη του ομίλου, με τους Τούρκους να υπερέχουν στην ισοβαθμία με τους φιλοξενούμενους, καθώς τον περασμένο Μάρτιο επικράτησαν με 3-0 στο ουδέτερο «Λα Ροσαρέδα» της Μάλαγα.

Η ομάδα του Στάλε Σολμπάκεν ωστόσο δεν πρόκειται να χαριστεί πάλι στους αντιπάλους της, ενώ διανύει μια εξαιρετική περίοδο, με μόλις δύο ήττες στα τελευταία εννιά, προερχόμενη από δύο σερί νίκες με Λετονία και Γιβραλτάρ. Θεωρώ ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα το ματς, αλλά τα 29 γκολ που έχουν σημειωθεί στους 6 αγώνες των Τούρκων (16 υπέρ – 13 κατά) στα προκριματικά, μαρτυρούν πως η αναμέτρηση θα έχει θέαμα. Το over 2,5 που βρίσκεται απόδοση διπλασιασμού, μόνο απαρατήρητο δε περνάει.

Υποτιμάται η Αρμενία

Στον 10ο όμιλο των προκριματικών, η Γερμανία μπορεί να προελαύνει, ωστόσο από πίσω της γίνεται μάχη για το εισιτήριο που οδηγεί στους αγώνες μπαράζ. Η Αρμενία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση με 11 βαθμούς, ενώ ακολουθούν Ρουμανία με 10β. και Βόρεια Μακεδονία με 9β. Πολύ πίσω έχει μείνει η Ισλανδία (4 βαθμούς), η οποία υποδέχεται σήμερα του Αρμένιους, με στόχο να παίξει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση.

Κάκιστη η πρόσφατη φόρμα και των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από βαριά ήττα από τη Γερμανία με 4-0, ενώ τους φιλοξενούμενους από ισοπαλία – σοκ με το Λιχτενστάιν (1-1). Στην μεταξύ τους αναμέτρηση στον πρώτο γύρο οι Αρμένιοι επικράτησαν με 2-0, ένα αποτέλεσμα που θα επιδιώξουν να πετύχουν και σήμερα. Οι αποδόσεις ωστόσο χρίζουν φαβορί τους Ισλανδούς, κάτι το οποίο με κάνει να κοιτάω προς τα δεξιά και την κόντρα του φαβορί. Στο 1.72 βρίσκεται η διπλή ευκαιρία, σημείο που κρατάω, καθώς θεωρώ άλλωστε πως το κίνητρο είναι μονόπλευρο.

Ταυτόχρονα όμως και κοιτώντας τα στατιστικά προκύπτει κάτι πολύ ενδιαφέρον, αφού η ομάδα του Καπαρός αρέσκεται στο να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας πετύχει 6 από τα 7 γκολ των προκριματικών μετά την ανάπαυλα. Το να σημειώσει η Αρμενία τα περισσότερα γκολ της στο δεύτερο ημίχρονο τιμάται σε απόδοση 2.80 και σίγουρα θα βρεθεί στο πινακάκι μου.

Συνοψίζοντας, τρία τα σημεία για σήμερα, εκ των οποίων τα δύο θα συνδυαστούν σε δυάδα απόδοσης 3.35, ενώ το ειδικό στο Ισλανδία – Αρμενία θα παιχτεί μόνο του, όπως μπορείτε να δείτε στο πινακάκι παρακάτω. Επιστροφή αύριο με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις των προκριματικών. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.

Δυάδα απόδοσης 3.35
21:45
Ισλανδία - Αρμενία
Χ2
1.72
21:45
Τουρκία - Νορβηγία
Over 2,5
1.95
BET: 15 units
Μονό
21:45
Ισλανδία - Αρμενία
Περισσότερα γκολ Αρμενίας στο 2ο ημίχ.
2.80
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις