Προκριματικά Μουντιάλ με λίγα γκολ και Τουρκία στο 3.06

Προκριματικά Μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Η Τουρκία προσπαθεί να βρει τον παλιό καλό της εαυτό και λίγα γκολ στα κρίσιμα παιχνίδια των άλλων ομίλων.

Χαιρετώ όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Εβδομάδα με προκριματικά Μουντιάλ λοιπόν, και σήμερα ξεκινάει η 7η αγωνιστική των ομίλων.

Προκριματικά Μουντιάλ: Τελευταία τους ευκαιρία

Ένας όμιλος φωτιά. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ίσως κρίνει πολλά και για τις δύο χώρες. Η Νορβηγία βρίσκεται ισόβαθμη με 13 βαθμούς με την Ολλανδία αλλά λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων βρίσκεται τυπικά στην δεύτερη θέση. Η Τουρκία, απόψε, θα προσπαθήσει να θυμηθεί τον παλιό καλό εαυτό της, να κερδίσει και να βρεθεί πάνω από τη σημερινή της αντίπαλο. Αν και οι Τούρκοι προέρχονται από την βαριά ήττα μέσα στο Άμστερνταμ με 6-1. Θα μου πεις ήττα που ήταν στο πρόγραμμα. Αλλά όχι και 6 γκολ ρε αδερφέ. Πιστεύω θα είναι ένα ματς τελικός για τους γηπεδούχους. Οι ηγέτες της, όπως ο Μπουράκ Γιλμάζ ,ο Τσαλχάνογλου, ο Ουντέρ, οφείλουν να είναι σε θέση να δώσουν την νίκη στην Τουρκία. Από την άλλη, Νορβηγία δίχως Χάαλαντ, σπίτι χωρίς μπαλκόνι που λένε. Όμως αξίζει να σημειώσετε πως απόψε η ομάδα του Σόλμπακεν αγωνίζεται για δύο αποτελέσματα. Η Νορβηγία έχει ακόμα και την Ολλανδία εκτός. Αίμα και άμμος λοιπόν. Ο άσσος στο 2.00 μου κάνει και θα τον επιλέξω. Περιμένω μια μαχητική Τουρκία που θα βγει στον αγωνιστικό χώρο με πάθος και με την ώθηση του κόσμου της θα το πάρει το ματσάκι.

Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Ομάδες που ποντάρουν στην άμυνα

Έχουμε και λέμε, μια Τσεχία στη δεύτερη θέση με 7 βαθμούς και μια Ουαλία στην τρίτη θέση με 7 βαθμούς. Προσέξτε, όμως, η Ουαλία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Το συγκεκριμένο έχει αρκετό Χ μέσα. Στο πρώτο παιχνίδι η Ουαλία είχε επικρατήσει της Τσεχίας με 1-0. Ομάδες που βασίζονται στην άμυνα. Δύσκολα παίρνουν πρωτοβουλία κατοχής. Η Τσεχία έχει πιο βατό πρόγραμμα από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι τελευταία αγωνιστική ταξιδεύουν στο Βέλγιο. Δεν θα ρισκάρουν. Πολλά γκολ δεν θα δούμε. Το under 2,5 σε συνδυασμό με no goal, το βρίσκουμε στο 1.90.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.

Με νίκη σήμερα ετοιμάζει βαλίτσες για Κατάρ!

Νίκη και φύγαμε για Κατάρ. Η Ρωσία, με ενδεχόμενη επικράτηση κόντρα στην Σλοβακία, ξεφεύγει με 7 βαθμούς διαφορά, μόλις τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ τους, η Σλοβακία ήταν εξαιρετική σε όλες τις γραμμές του γηπέδου και επικράτησε 2-1 σχετικά εύκολα. Απόψε, η Ρωσία, στο «Ακ Μπαρς Αρένα» (Καζάν), θέλει την εκδίκηση της. Με τον Ντζιούμπα να μην είναι διαθέσιμος, θα δυσκολευτεί να βρει το γκολ, καθώς ο Ρώσος επιθετικός έχει 30 γκολ σε 55 εμφανίσεις. Η προϊστορία δείχνει πως η  Σλοβακία έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, με τέσσερις νίκες σε δέκα αναμετρήσεις. Η Ρωσία σημείωσε μία νίκη λιγότερη, ενώ τρία παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Σκληρό παιχνίδι που θα κριθεί στην λεπτομέρεια, με τις δύο ομάδες να διαφέρουν μόνο μία θέση από την κατάταξη της FIFA. Με αρκετή σκέψη και βασιζόμενος στο σκληρό παιχνίδι που θα χαλάσει τον ρυθμό, θα επιλέξω το under 2,5 στο 1.61

Δυάδα απόδοσης 3.06
21:45
Ρωσία - Σλοβακία
No goal & under 2,5
1.90
21:45
Τσεχία - Ουαλία
Under 2,5
1.61
BET: 10 units
Μονό
21:45
Τουρκία - Νορβηγία
1
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις