Ακριβές σκορ στο 10.75 στην επίσκεψη της Ελλάδας στο Μπατούμι

Εθνική Ελλάδας

Η Εθνική Ελλάδας ταξιδεύει για πρώτη φορά στο Μπατούμι, με μόνο στόχο το διπλό. Η παράδοση βγάζει ακριβές σκορ του 10.75.

Εθνικής Ελλάδας και Εθνική Γεωργίας κοντράρονται το Σάββατο, 9 Οκτωβρίου, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θέλει να συνεχίσει να ελπίζει στην δεύτερη θέση του ομίλου, η νίκη στο Μπατούμι είναι μονόδρομος. Χωρίς κάποιο ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο οι Γεωργιανοί, καθώς έχουν μείνει στον έναν μόλις βαθμό, αυτόν που απέσπασαν από την Εθνική μας στην Τούμπα.

Αυτή θα είναι η όγδοη φορά που οι δύο εθνικές ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες. Απ’ τα προηγούμενα επτά ματς τα τέσσερα διεξήχθησαν στην Ελλάδα, με την Εθνική μας να μετράει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Στη Γεωργία όμως, τα καταφέρνει καλύτερα. Συγκεκριμένα, σε τρεις αναμετρήσεις, μετρά το απόλυτο τριών νικών, με την υποσημείωση πως όλα τα ματς πραγματοποιήθηκαν στην Τιφλίδα. Το Μπατούμι, για πρώτη φορά θα φιλοξενήσει την Ελλάδα, το Σάββατο.

Τα σετ αποδόσεων, όπως αναμενόταν, «παίζουν» με φαβορί της τάξης του 2.35 την Ελλάδα, ενώ η Γεωργία προσφέρεται αουτσάιντερ του 3.50. Στο 2.95 το ενδεχόμενο της ισοπαλίας.

Από την παράδοση προκύπτει, ίσως, ένα ακριβές σκορ ή για τους λιγότερο τολμηρούς, ένα multiscore. Στα τρία ματς που έγιναν στην Γεωργία, οι δύο νίκες της Ελλάδας ήταν με σκορ 1-2, και η Τρίτη με 1-3.

Το ακριβές σκορ 1-2 προσφέρεται στο 10.75 και το multiscore 1-2, 1-3, 1-4 στο 7.10!

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις