Με ένα under στο ΟΑΚΑ

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ για τον αγώνα Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε και στο μενού υπάρχει special bet

Προγνωστικά μπάσκετ

Καλημέρα σε όλους. Μέσα από τη νέα αυτή στήλη θα προσπαθούμε καθημερινά  να αναλύουμε και να επιλέγουμε ποιοτικά σημεία, ώστε να προκύπτουν τόσο προγνωστικά μπάσκετ, όσο και τένις με ειδικές αγορές. Ξεκίνημα σήμερα με τον αγώνα για τη 2η αγωνιστική της Euroleague, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ.
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Μέτριο έως κακό το μέχρι στιγμής ξεκίνημα για τους πράσινους που μετρούν δύο ήττες σε ισάριθμα ματς, χάνοντας με «κάτω τα χέρια» (75-63) από τη Μονακό του Mike James, ενώ και στην πρεμιέρα του Ελληνικού Πρωταθλήματος απώλεσαν μία διαφορά +19 πόντων, για να χάσουν τελικά από τον Άρη στο Αλεξάνδρειο με 81-71.

Ματς “must win” για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη το σημερινό απέναντι στη Φενέρ που ξεκίνησε μεστά τη χρονιά, κάνοντας το 2/2 και δίνοντας κυρίως έμφαση στην άμυνά της, εκεί που δέχτηκε μόλις 57 πόντους από Ερυθρό Αστέρα και 63 από την Πετκίμ Σπορ για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Προγνωστικά μπάσκετ: Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε

Θα εστιάσουμε σε αυτή την αναμέτρηση και ειδικότερα στην αγωνιστική συμπεριφορά του Λεωνίδα Κασελάκη στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Από τη φύση του παίκτης για τις δύσκολες αποστολές, αφού ο ρόλος του είναι κυρίως να «σβήσει» τα επιθετικά όπλα της αντίπαλης ομάδας, ενώ έχει καλό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση αν χρειαστεί.

Φέτος, θα κινηθεί στα ίδια λεπτά συμμετοχής που πήρε και πέρυσι (γύρω στα 10 αγωνιστικά λεπτά ανά αγώνα), ενώ επιθετικά με την παρουσία των Κέντρικ Πέρι, Ντάριλ Μέικον, Νεμάνια Νέντοβιτς και Γιάννη Παπαπέτρου, δεν αναμένεται να ανεβάσει τους περσινούς του μέσους όρους που ήταν κοντά στους 2.2 πόντους ανά ματς.

Στα δύο μέχρι στιγμής ματς που έχει αγωνιστεί, στο μεν εκτός έδρας ματς με τον Άρη σε 9 λεπτά δεν κατάφερε να πετύχει πόντο, έχοντας 0/2 τρίποντα, ενώ με αντίπαλο τη Μονακό σε 11 λεπτά συμμετοχής είχε 4 πόντους, πετυχαίνοντας 2/2 δίποντα.

Με αντίπαλο τη Φενέρ έχει καταγράψει δύο παρουσίες, η 1η ήταν για την 5η αγωνιστική της περσινής Euroleague,  όπου στη νίκη των πράσινων με 82-68 είχε σε 13 αγωνιστικά λεπτά 0 πόντους με δύο χαμένες ελεύθερες βολές. Στο ματς του 2ου γύρου και στην ήττα των πρασίνων με 100-74 αγωνίστηκε 14 λεπτά, έχοντας 0 πόντους και εκεί (0/1 δίποντο/0/1 τρίποντο).

Με αυτά τα δεδομένα και με το γεγονός πως αύριο ο Παναθηναϊκός θα δυσκολευτεί απέναντι στην πολύ καλή αμυντικά Φενέρ, οδηγούμαι στην επιλογή του Under 4,5 πόντοι για τον Λεωνίδα Κασελάκη στο ματς.
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε
Λ. Κασελάκης under 4,5 π.
1.70
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις