Πρεμιέρα με δυάδα και μακροχρόνια

Πρεμιέρα με δυάδα και μακροχρόνια

Προβλέψεις Indian Wells. Ξεκινάει το προτελευταίο τουρνουά Masters 1000 στην Καλιφόρνια. Έτοιμος για ακόμα έναν τελικό ο Τσιτσιπάς. #Blaze

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Ο Οκτώβριος έχει ξεκινήσει με τις χειρότερες προδιαγραφές, αλλά δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε δυνατά. Πρεμιέρα σήμερα στο προ τελευταίο Masters της χρονιάς. Το φημισμένο Indian Wells επιστρέφει μετά από την περσινή του ακύρωση και η δράση αναμένεται συναρπαστική. Προβλέψεις Indian Wells, με μακροχρόνιες επιλογές αλλά και παιχνίδια από την πρεμιέρα.

Καλή κλήρωση για Τσιτσιπά

Τη δεύτερη θέση στο ταμπλό καταλαμβάνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την κληρωτίδα να είναι φιλική μαζί του. Στον πρώτο γύρο ο Έλληνας αθλητής δεν αγωνίζεται έχοντας bye. Στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει είτε τον Μαρτίνεθ (νο.61) είτε κάποιον αθλητή από τα προκριματικά. Στον τρίτο γύρο έχει πιθανό αντίπαλο τον Φάμπιο Φονίνι (νο.30). Στην συνέχεια θα βρεθεί με έναν εκ των Γκαρίν ή Ντε Μινόρ ενώ στους «8» έχει πιθανό αντίπαλο τον Αλιασίμ. Στο κάτω μέρος του ταμπλό βρίσκονται επίσης οι Ζβέρεφ, Μπερεττίνι, Σίννερ που είναι πιθανοί αντίπαλοι στα ημιτελικά.

Τυχερός επίσης μπορεί να αισθάνεται και ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ. Ο κάτοχος του US Open και Νο1 στο ταμπλό θα αντιμετωπίσει έναν εκ των ΜακΝτόναλντ ή Ντάκγουορθ στον 2ο γύρο. Τον Κραίνοβιτς θα βρει στην συνέχεια, ενώ Ντιμιτρόφ ή Οπέλκα θα βρεθούν στον δρόμο του στον 4ο γύρο. Στα προημιτελικά θα περιμένει έναν εκ των Χουρκάζ ή Σαποβάλοφ. Στους «4» μπορεί να δούμε Ρωσικό εμφύλιο εάν ο Ρούμπλεφ βγει νικητής από το πολύ ανταγωνιστικό του τέταρτο. Ο Ρούμπλεφ καλείτε να νικήσει τον Νόρι, από τον οποίον ηττήθηκε στο Σαν Ντιέγκο. Στους «8» θα βρει λογικά τον Ρουντ ή τον Σβάρτσμαν.

Προβλέψεις Indian Wells, με ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές. Η συμμετοχή των Μεντβέντεφ και Τσιτσιπά στον ημιτελικό βρίσκεται περίπου στο 1.60+ και συνδυάζεται. Αντίστοιχα πολύ υψηλή είναι η απόδοση για τον Ρούμπλεφ. Έχει πολύ δύσκολη κλήρωση ο Ρώσος αλλά έχει δείξει πως σε αυτά τα τουρνουά φτάνει μακριά. Πρώτο φαβορί για κατάκτηση δίνεται ο Μεντβέντεφ (3.50+) και ακολουθεί ο Ζβέρεφ (6.00+) και ο Τσιτσιπάς (8.00+).

Πρεμιέρα στην Καλιφόρνια

Φουλ δράση θα έχει η σημερινή μέρα, με μικρές αλλαγές να αναμένονται βέβαια στο πρόγραμμα. Ενδιαφέρον παιχνίδι περιμένω ανάμεσα σε Κέβιν Άντερσον και Τζόρνταν Τόμσον. Ο πρώτος έπαιξε πολύ καλά στο Σαν Ντιέγκο, ηττήθηκε όμως σε δύο κλειστά σετ από τον Έβανς. Οι σκληρές επιφάνειες βολεύουν το παιχνίδι του και τα δυνατά του σερβίς. Απογοητευτικός ήταν ο αντίπαλός του στο ίδιο τουρνουά καθώς ηττήθηκε με 2-0 από τον Χόλμγκερν (νο.811). Οι δύο αθλητές έχουν αναμετρηθεί δύο φορές στο παρελθόν με τον Άντερσον να μετράει ισάριθμες νίκες. Ο νικητής του ζευγαριού θα συναντήσει τον Λορέντσο Σονέγκο στην επόμενη φάση.

Ωραίο παιχνίδι θα είναι και αυτό ανάμεσα στον Κοέπφερ και τον Ρουουσουβουόρι. Ο Κοέπφερ, λατρεύει να παίζει στο χώμα και αντιμετωπίζει δυσκολίες στα ανοιχτά σκληρά γήπεδα. Αντίθετα, ο Φινλανδός φαίνεται να βολεύεται καλύτερα στις σκληρές και γρήγορες επιφάνειες. Στην μοναδική τους αναμέτρηση ο Ρουουσουβουόρι είχε επικρατήσει με 2-0. Το παιχνίδι είχε διεξαχθεί στην Αυστραλία, σε ίδια επιφάνεια με αυτή που θα αγωνιστούν σήμερα. Ο νικητής του ζευγαριού θα συναντήσει τον χάλκινο Ολυμπιονίκη Κάρεν Κατσάνοφ στον 2ο γύρο.

Η συγκεκριμένη επιφάνεια εξυπηρετεί τους αθλητές που είναι καλοί από την γραμμή του σερβίς. Προβλέψεις Indian Wells, με στήριξη στους δύο αθλητές που ανέφερα παραπάνω. Αμφότεροι βολεύονται καλύτερα σε αυτή την επιφάνεια και έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Κρατείστε ότι μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα των αγώνων μιας και το άρθρο γράφετε πριν την ολοκλήρωση των προκριματικών. Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε ό,τι και αν επιλέξετε.

Δυάδα απόδοσης 2.47
21:00
Κοέπφερ - Ρουουσουβουόρι
2
1.53
22:20
Άντερσον - Τόμσον
1
1.61
BET: 15 units
Μακροχρόνια δυάδα απόδοσης 2.64
Νικητής - Πρώτου τετάρτου
Μεντβέντεφ
1.60
Νικητής - Τέταρτου τετάρτου
Τσιτσιπάς
1.65
BET: 10 units
Μακροχρόνιο
Να φτάσει ημιτελικό
Ρούμπλεφ
4.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις