Η μπάλα (και το ποντάρισμα) στους ψηλούς

Η μπάλα (και το ποντάρισμα) στους ψηλούς

Ποντάρει σε μονό και δυάδα ο Guibert στις αναμετρήσεις τις EuroLeague, έχοντας στο μενού του ειδικές επιλογές.

Στο μενού υπάρχουν ειδικά

Δεύτερη αγωνιστική της EuroLeague με αρκετά ντέρμπι και αυτή την εβδομάδα και ένα ματς φωτιά στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός, μέσα σε βαρύ κλίμα από τις συνεχείς ήττες που συνοδεύτηκαν από άσχημες εμφανίσεις, υποδέχεται τη Φενέρ των πολλών αστέρων, που όμως προβλημάτισε στην πρεμιέρα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Μία Φενέρ που με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο θα θέλει μέσω του προπονητή της ένα είδος «εκδίκησης» αρκετά χρόνια μετά την αιφνίδια απομάκρυνσή του από τους πράσινους.

Από το ματς αυτό θα ποντάρω στον δυναμικό φόργουορντ της τουρκικής ομάδας Ακίλε Πολονάρα. Ο Ιταλός θα πάρει λογικά μπόλικο χρόνο συμμετοχής με τους αθλητικούς και σκληρούς ψηλούς του Παναθηναϊκού, είναι μετρ στα επιθετικά ριμπάουντ, ενώ αυτό το 2.00 στην απόδοση των over 4,5 ριμπάουντ είναι ο ορισμός του value bet.

Δεύτερη επιλογή μία δυάδα με βάση τη λογική. Με ποντάρισμα στις over 1,5 εκτελεσμένες βολές του Γάλλου σέντερ της Ζαλγκίρις Τζέφρι Λοβέρν κόντρα στη Ζενίτ με τον Λοβέρν να έχει σε όλα ανεξαιρέτως τα ματς φέτος τουλάχιστον 2 εκτελεσμένες βολές και μαζί το over 1,5 κερδισμένα φάουλ του σέντερ της Μπάγερν Μονάχου Οθέλο Χάντερ κόντρα στη Μπαρτσελόνα με τον βετεράνο σέντερ να προέρχεται από 4 κερδισμένα απέναντι στη Μακάμπι.

Δυάδα απόδοσης 2.64
20:00
Ζαλγκίρις - Ζενίτ
Τζ. Λοβέρν over 1,5 εκτελεσμένες βολές
1.60
21:30
Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
Ο. Χάντερ over 1,5 κερδισμένα φάουλ
1.65
BET: 20 units
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε
Α. Πολονάρα over 4,5 ριμπάουντ
2.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις