Στη Euroleague με αξία στις άμυνες

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Μετά τα ευρωπαϊκά ταμεία της Τρίτης, ο #Dogass επανέρχεται στην αγαπημένη όλων Euroleague με τρεις δυάδες.

Καλημέρα σε όλους. Εξαιρετικά τα πήγαμε την Τρίτη, καθώς σε BCL και Πολωνία κάναμε το απόλυτο. Σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ θα ασχοληθούμε με τα παιχνίδια της Euroleague.

Προγνωστικά μπάσκετ: Ζαλγκίρις vs Ζενίτ

Πρώτος χρονολογικά αγώνας για την 2η αγωνιστική της Euroleague με την Ζαλγκίρις (0-1) να αντιμετωπίζει την Ζενίτ (1-0). Η ομάδα του Κάουνας δεν παίζει καλό μπάσκετ παρ’ όλο που κερδίζει στη Λιθουανία. Την περασμένη Παρασκευή ηττήθηκε σχετικά εύκολα από την Βιλερμπάν με 76-88. Ο Λετονός Στρέλνιεκς ήταν συγκινητικός με 21 πόντους. Ο πρώην σταρ του ΝΒΑ, Μιούντιεϊ, ήταν άστοχος με 4/10 εντός πεδιάς. Αμφίβολος ο Λεκαβίτσιους λόγω τραυματισμού.

Από την άλλη, η Ζενίτ ,μετά το Σούπερ Καπ της VTB league, ξανακέρδισε εκτός έδρας την Ούνιξ με 70-69. Εκπληκτικός ο πρώην γκαρντ του Ρεθύμνου Φράνκαμπ με 18 πόντους. Από κοντά και ο Μπίλι Μπάρον με 17 πόντους. Στη VTB league υπέστη ήττα σοκ στην έδρα της από την Αστάνα με 69-83.

Εκτίμηση: Η Ζαλγκίρις δεν είναι σε καλό φεγγάρι αυτή την περίοδο. Κερδίζει στη Λιθουανία χωρίς να παίζει καλά λόγω των κακών ποιοτικά αντιπάλων της. Όταν έπαιξε με πιο σοβαρή ομάδα (Βιλερμπάν) ηττήθηκε εύκολα. Η Ζενίτ θα θελήσει να αφήσει πίσω της την ήττα από την Αστάνα. Στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με το διπλό της Ζενίτ, αφού θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Ακόμη θα πάρουμε και το over 6,5 πόντων του Εντγκάρας Ουλάνοβας, καθώς παίζει αρκετά και έχει αξιόπιστα ποσοστά στα σουτ εντός πεδιάς.

Προγνωστικά μπάσκετ: Μακάμπι vs Ερυθρός Αστέρας

Συνέχεια με τον αγώνα Μακάμπι (1-0) Ερυθρού Αστέρα (0-1). Η Μακάμπι, παρά τις απουσίες της Μπάγερν, κέρδισε πολύ δύσκολα με 69-68. Ο Σκότι Ουίλμπεκιν “οργίασε” με 28 πόντους.

Από την άλλη, ο Ερυθρός ήταν εξαιρετικός στην Κωνσταντινούπολη αλλά ηττήθηκε με 57-61. Κορυφαίος για τους Σέρβους ο Μαυροβούνιος Νίκολα Ιβάνοβιτς με 16 πόντους.

Εκτίμηση: Δύο ομάδες με ξεκάθαρη αμυντική λογική, κύριο γνώρισμα των προπονητών τους (Σφαιρόπουλος, Ράντονιτς). Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε σε δύο επιλογές. Η πρώτη είναι το under 160,5 και η δεύτερη είναι το over 4,5 πόντοι του Λούκα Μίτροβιτς, καθώς ο Σέρβος παίζει 25+ λεπτά ανά αγώνα. Στην προηγούμενη αναμέτρηση είχε 4 πόντους με πολλές χαμένες προσπάθειες. Εμείς περιμένουμε απλά να είναι πιο εύστοχος…

Παναθηναϊκός vs Φενέρμπαχτσε

Συνέχεια με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού (0-1) εναντίον της Φενέρ (1-0). Ο Παναθηναϊκός παραπαίει και δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα της εξαετίας 07′ -11′. Την Κυριακή ηττήθηκε από τον Άρη με 71-81 ενώ κέρδιζε με 19 πόντους. Οι άνθρωποι που τρέχουν την ομάδα (Αλβέτρης-Διαμαντίδης) παραδέχθηκαν ότι δύσκολα θα προβούν αυτή τη στιγμή σε διορθωτικές κινήσεις. Στο ματς που άνοιξε την φετινή Euroleague ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τη Μονακό με 63-75.

Από την άλλη, η ενισχυμένη Φενέρ κέρδισε πολύ δύσκολα τον Ερυθρό με 61-57. Ο coach Τζόρτζεβιτς έχει δώσει αμυντική ταυτότητα στην ομάδα και επιθετικά περιμένει πολλά από την τριάδα Μπούκερ-Βέσελι-Ντε κολό. Πολύ καλός ο Ντεσόν Πιέρ με 13 πόντους.

Εκτίμηση: Ξεκάθαρο φαβορί η Φενέρ στην αναμέτρηση όμως, διαχρονικά η έδρα του Παναθηναϊκού με κόσμο δίνει έξτρα ώθηση στους γηπεδούχους. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε σε μία ασφαλή επιλογή, με βάση τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί. Πάμε στο under 159,5 πόντων αγώνα καθώς Πρίφτης και Τζόρτζεβιτς αρέσκονται στα χαμηλά σκορ.

Μπάγερν vs Μπαρτσελόνα

Στο Μόναχο η Μπάγερν (0-1) αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα (1-0). Η Μπάγερν, αν και χτυπημένη από τις απουσίες της, ηττήθηκε στο νήμα στο Ισραήλ από την Μακάμπι με 68-69. Εξαιρετικοί οι Ντεσόν Τόμας και Κόρει Γουόλντεν με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα διέσυρε την Άλμπα με 96-64. Εξαιρετικός ο Μίροτιτς με 22 πόντους. Μόνιμα εκτός ο τραυματίας Αμπρίνες. Οι “μπλαουγκράνα” έιναι σε εξαιρετική κατάσταση καθώς έχουν έξι σερί νίκες.

Εκτίμηση: Φαβορί οι Ισπανοί στην αναμέτρηση. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με το under 160,5 πόντων αγώνα καθώς ο Γιασικεβίτσιους έχει πρώτο του μέλημα την άμυνα και η Μπάγερν δυσκολεύεται αρκετά με τις ατυχίες που τις έχουν παρουσιαστεί.

Δυάδα απόδοσης 2.08
20:00
Ζαλγκίρις - Ζενίτ
2
1.52
21:05
Μακάμπι - Ερυθρός Αστέρας
Under 160,5
1.37
BET: 25 units
Δυάδα Ειδικών απόδοσης 3.74
20:00
Ζαλγκίρις - Ζενίτ
Ε.Ουλάνοβας over 6,5 πόντοι
2.00
21:05
Μακάμπι - Ερυθρός Αστέρας
Λ.Μίτροβιτς over 4,5 πόντοι
1.87
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.01
21:00
Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε
Under 159,5
1.42
21:30
Μπάγερν - Μπαρτσελόνα
Under 160,5
1.42
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις