OAKA που βράζει… μέχρι 2.27!

Προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague με combo και ειδικά παικτών σε τρία γήπεδα. Κάουνας, Αθήνα και Μόναχο κρύβουν δυνατά σημεία.

Προγνωστικά Euroleague με combo και ειδικά παικτών

Καλημέρα Κουβανέζοι! Επιστροφή με προγνωστικά Euroleague από τη 2η αγωνιστική της regular season. Απόψε γίνονται τέσσερις αγώνες και το ελληνικό ενδιαφέρον βρίσκεται στη μάχη του ΟΑΚΑ. Πάμε να δούμε όμως τα σημεία μας, με combo και ειδικά παικτών.

Ζαλγκίρις – Ζενίτ

Στο πρώτο παιχνίδι της βραδιάς, η Ζαλγκίρις υποδέχεται τη Ζενίτ. Πέρυσι η ομάδα του Πασκουάλ είχε πανηγυρίσει δύο νίκες απέναντι στους Λιθουανούς.

Η Ζαλγκίρις ηττήθηκε με 88-76 από τη Βιλερμπάν στην πρώτη αγωνιστική. Συνεχίζει να κερδίζει άνετα εντός συνόρων, παρουσιάζοντας αστάθεια στην άμυνά της, αλλά συνέπεια στην επίθεση. Αμφίβολοι οι Γιανκούνας, Λεκαβίτσιους και Στρέλνιεκς, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στην πρεμιέρα.

Η Ζενίτ πήγε να αυτοκτονήσει στο Καζάν, όμως παρά την απουσία του Ναπίερ πήρε τη νίκη με 70-69. Φοβερή εμφάνιση από Φράνκαμπ και Μπάρον. Στόχος όλων να χτίσουν σερί στις πρώτες αγωνιστικές. Ήττα σοκ στη VTB από την Αστάνα με 83-69.

Εκτίμηση: Υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση και είναι η Ζενίτ. Ωστόσο δε θα ποντάρω σε σημείο. Προτιμώ να πάω στο over 73,5 των φιλοξενούμενων, δεδομένων των επιθετικών όπλων που διαθέτουν. Στα ειδικά, θα εμπιστευτώ τον Γκουντάιτις. Διπλασιάζουν τα τουλάχιστον 4 ριμπάουντ του και δεδομένου ότι είναι ο ιδανικός για να ματσάρει τον Λοβέρν, θα το τιμήσω.

Προγνωστικά Euroleague σε ένα ΟΑΚΑ που θα βράζει

Λίγο αργότερα, στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε. Τελευταία νίκη των Τούρκων στην Αθήνα, το 2018. Πέρυσι καθάρισε ο Νέντοβιτς για τους πράσινους.

Τεταμένο το κλίμα στους γηπεδούχους. Μετά την ήττα με κακή εμφάνιση στο Μονακό, ήρθε και η ανατροπή στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη. Μεγάλη η γκρίνια των οπαδών και κυρίως απέναντι στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Κυματοθραύστες οι Αλβέρτης και Διαμαντίδης. Η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο μετά από καιρό, έστω κι αν έχει μορφή συλλαλητηρίου, ίσως ωθήσει την ομάδα.

Η Φενέρ δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή της στην πρεμιέρα. Ωστόσο κρατάει τη νίκη με 61-57 απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Καλές οι μεταγραφές που έγιναν φέτος, αλλά μένει να δέσουν. Ερωτηματικό στα μάτια μου ο Τζόρτζεβιτς, που πρέπει να μου αποδείξει ότι μπορεί. Αμφίβολοι οι Μπαρτέλ και Γκούντουριτς.

Εκτίμηση: Δύσκολο παιχνίδι, κυρίως για τον Παναθηναϊκό. Φαίνεται να παίζει με την πλάτη στον τοίχο, πολύ νωρίς στη σεζόν. Άλλωστε το πρόγραμμα που έρχεται είναι δύσκολο. Σε τέτοιες καταστάσεις δεν ξέρουμε πως αντιδρούν οι ομάδες και δε θα μου προκαλέσει έκπληξη να παλέψει για τη νίκη. Αυτό που σίγουρα θα κάνει το «τριφύλλι» είναι να παλέψει το ματς και να φτάσει πάνω από 70 πόντους. Στα ειδικά παικτών ξεχώρισα τα ριμπάουντ του Φλόιντ. Τουλάχιστον 3 πληρώνουν στο 1.62, ενώ το over 3,5 στο 2.50! Στο Μονακό είχε έξι.

Μπάγερν – Μπαρτσελόνα

Τελειώνω τα προγνωστικά μου με τον αγώνα της Μπάγερν με τη Μπαρτσελόνα στο Μόναχο.  Η ομάδα του Γιασικεβίτσιους θέλει να απαντήσει στις δύο περσινές νίκες των Γερμανών.

Η Μπάγερν στην πρεμιέρα δυσκόλεψε με μισή ομάδα τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Ηττήθηκε με 69-68 από τον εξαιρετικό Ουίλμπεκιν. Ξέσπασε απέναντι στη Μπάμπεργκ την οποία κέρδισε με 98-77 για το κύπελλο. Απόντες και πάλι οι Ραντόσεβιτς και Ζίπσερ, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Ντέντοβιτς, Λούσιτς, Ομπστ και Σίλινγκ.

Η Μπάρτσα ήταν καταιγιστική απέναντι στην Άλμπα, κερδίζοντας με 96-64. Ηγετική εμφάνιση από το Μίροτιτς και πλέον μόνος στόχος είναι το 2/2. Απών ο Αμπρίνες, ενώ ο τραυματισμός του Σανλί στον αγώνα απέναντι στη Σαραγόσα τον καθιστά αμφίβολο.

Εκτίμηση: Οι δυνατότητες της Μπάγερν είναι μικρότερες από πέρυσι και το έχω ξαναπεί. Πόσο μάλλον με γεμάτο απουσιολόγιο. Βέβαια πλέον κάποιοι είναι αμφίβολοι και μπορεί να αγωνιστούν. Η Μπαρτσελόνα διαθέτει το πιο πλήρες ρόστερ στη διοργάνωση. Περιμένω να κερδίσει απόψε σε έναν αγώνα που μπορεί να ανέβει πάνω από τους 145 πόντους. Ευκαιρία να ποντάρουμε στα ριμπάουντ του Ντέιβις, λόγω της πιθανής απουσίας του Σανλί. Άλλωστε ταιριάζει περισσότερο στο ματσάρισμα του Ρούμπιτ.

 

Ειδικό
20:00
Ζαλγκίρις – Ζενίτ
Γκουντάιτις over 3,5 ριμπάουντ
2.00
BET: 7 units
Δυάδα απόδοσης 2.17
20:00
Ζαλγκίρις – Ζενίτ
Ζενίτ over 73,5
1.42
21:00
Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε
Παναθηναϊκός over 70,5
1.53
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.27
21:00
Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε
Φλόιντ over 2,5 ριμπάουντ
1.62
21:30
Μπάγερν – Μπαρτσελόνα 
Ντέιβις over 2,5 ριμπάουντ
1.40
BET: 12 units
Combo
21:30
Μπάγερν – Μπαρτσελόνα 
2 & over 145,5
2.02
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις