Preview Βέλγιο – Γαλλία

Preview Βέλγιο – Γαλλία

Βέλγιο και Γαλλία θέλουν να αφήσουν πίσω τους το αποτυχημένο Euro και κοντράρονται για ένα εισιτήριο του τελικού του Nations League.

Βέλγιο και Γαλλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους με έπαθλο το εισιτήριο για τον τελικού του Nations League, στο ουδέτερο Τορίνο. Αμφότερες προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους την κακή παρουσία στο Euro 2020 και να φτιάξουν το κλίμα στο εσωτερικό τους.

Ανανέωση στο Βέλγιο

Το Βέλγιο φαίνεται να βρίσκεται σε καλύτερο φεγγάρι. Έχει κάνει το απόλυτο των τριών νικών στα προκριματικά του Μουντιάλ τον Σεπτέμβριο, με τις εύκολες επικρατήσεις εις βάρος των Εσθονία, Τσεχία και Λευκορωσία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μαρτίνεθ, διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει την Μπαρτσελόνα. Επιχειρεί μερική ανανέωση στο ρόστερ, άλλωστε ήταν αρκετοί οι… γερόλυκοι. Εκτός για διάφορους λόγους, έχουν μείνει οι Μέρτενς, Πραέτ, Ντοκού, Βανχέουσντεν και Βερμαέλεν. Αμφίβολος ο Μενιέ.

Αναλυτικά το ρόστερ: Κουρτουά, Μονιολέτ, Καστέλς, Αλντερβάιρελντ, Ντεναγιέρ, Μπογιάτα, Βερτόνγκεν, Φοκέτ, Καστάνιε, Βίτσελ, Ντε Μπρούινε, Τίλεμανς, Τ. Αζάρ, Βανάκεν, Ντεντόνκερ, Σαλεμέικερς, Λουκάκου, Ε. Αζάρ, Καράσκο, Λουκεμπάκιο, Ντε Κέτελερ, Τροσάρντ, Μπατσουαγί.

Βαρύ το κλίμα στη Γαλλία

Η αποτυχημένη πορεία στο Euro πλανάται πάνω από τους «μπλε», με τον Ντεσάν να δείχνει μπερδεμένος ακόμα και στα σχήματα διάταξης. Σε τρία ματς τον Σεπτέμβριο, κέρδισε μόνο την Φινλανδία, κι έμεινε στην ισοπαλία κόντρα σε Βοσνία και Ουκρανία. Με 3-4-3 έπαιξε κόντρα στους Σκανδιναβούς και δείχνει πως θα το δοκιμάσει ξανά κόντρα στους Βέλγους. Εκτός ο υπερπολύτιμος Καντέ, όπως και οι Μανταντά, Κομάν.

Αναλυτικά το ρόστερ: Γιορίς, Κοστίλ, Μενιάν, Παβάρ, Κιμπεμπέ, Βαράν, Κουντέ, Ντιμπουά, Ουπαμεκανό, Ντιν, Λ. Ερναντέζ, Τ. Ερναντέζ, Πογμπά, Τσουαμενί, Γκεντουζί, Ραμπιό, Βερετούτ, Γκριεζμάν, Μαρσιάλ, Εμπαπέ, Ντιαμπί, Μπενζεμά, Μπεν Γεντέρ.

 

Facts

Πρόκειται για την πρώτη παρουσία αμφότερων σε τελική φάση Nations League. Πέναλτι και παράταση σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο.

Πλούσια η μεταξύ τους παράδοση, με 74 ματς στο παρελθόν. Οι Βέλγοι μετράνε 30 νίκες, οι Γάλλοι 25, ενώ 19 ματς έληξαν ισόπαλα. Χωρίς νίκη σε ουδέτερο έδαφος το Βέλγιο (0-1-5).

Τελευταία τους συνάντηση, το 1-0 της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας.

 

Οι αποδόσεις

Σύμφωνα με τα σετ των αποδόσεων, ελαφρύ φαβορί είναι η Γαλλία. Οι «μπλε» προσφέρονται στο 2.55, οι «κόκκινοι διάβολοι» αουτσάιντερ του 2.92 ενώ η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.20.

Συνεπώς, με ελαφρύ φαβορί την ομάδα του Ντεσάν, διαμορφώνονται και οι αποδόσεις πρόκρισης στον τελικό του Nations League. 2.02 – 1.80 το σετ.

Τέλος, στις αγορές των γκολ, οι εταιρείες περιμένουν κλειστό παιχνίδι, με το under 2,5 να πληρώνει 1.65 και το over 2,5 2.27. Κομμένο στη μέση το σετ του goal/no goal, με έκαστο να βρίσκεται στο 1.90.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις