Euroleague Fantasy.. 2ος γύρος

Euroleague Fantasy

Rebuild στους forward για την δεύτερη αγωνιστική στο Euroleague Fantasy Game.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική της φετινής σεζόν και επιτέλους θυμηθήκαμε την παλιά, καλή Euroleague και μαζί της απολαύσαμε και το ανανεωμένο Euroleague Fantasy Challenge.

Είδαμε επιτέλους τον κόσμο να επιστρέφει στα γήπεδα και να γίνεται ο 6ος παίκτης του γηπέδου (όχι αυτός του φαντασιακού μας παιχνιδιού). Όσο για την δική μας ομάδα, του Koubanezos.gr η πρώτη αγωνιστική δεν ήταν κακή, αφού συγκέντρωσε συνολικά 116,8 πόντους και βρίσκεται στην 39η θέση του εσωτερικού μας πρωταθλήματος.

Οι Πετρούσεφ (18 pir), Άντζουσιτς (18,7 pir) και ο Ντεσόν Τόμας (17 pir) ήταν οι «μπροστάρηδες» της ομάδας. Δυστυχώς ο αρχηγός της ομάδας Μουντιέ δεν μας έβγαλε ασπροπρόσωπους, κάνοντας ένα κακό παιχνίδι και συγκεντρώνοντας πολύ λιγότερους απ’ ότι όλοι περίμεναν από αυτόν. Το ίδιο και ο 6ος μας παίκτης, ο Λόιντ, που έμεινε χαμηλά μαζεύοντας 11 πόντους, κυρίως λόγω αστοχίας. Σχετικά με τους υπόλοιπους παίκτες, οι δύο του Ολυμπιακού, Ντόρσει και Βεζένκοφ έμειναν χαμηλά, αλλά νομίζω πως δικαιολογούνται αφού η ομάδα βασίστηκε στην άμυνα, ενώ ο Ουλανόβας έμεινε στο 0 λόγω τεράστιας αστοχίας, και μάλλον θα αντικατασταθεί. Πάμε να δούμε λοιπόν τις αλλαγές μας..

Το σύστημα

Θα ξεκινήσουμε με μία αλλαγή στο σύστημα της ομάδας. Από 2-2-1 αυτό θα μετατραπεί σε 3-1-1, με σκοπό να χωρέσουν όλα τα «όπλα» που έχουμε επιλέξει στη θέση των γκαρντ.

Οι γκαρντ

Θα δείξουμε εμπιστοσύνη και στους τρεις γκαρντ που προαναφέραμε για δύο λογούς. Ο ένας είναι ότι και οι τρεις (Μουντιέ, Ντόρσει, Λόιντ) είναι τα «πρώτα βιολιά» της ομάδας τους στο σκοράρισμα και ο δεύτερος γιατί οι δυο πρώτοι αγωνίζονται μεταξύ τους και αναμένεται ένας διαγωνισμός τρίποντων.

Rebuild στους φόργουορντ

Στους φόργουορντ θα γίνει μια ριζική αλλαγή, αλλάζοντας τους πλήρως, με τον Βεζένκοφ να είναι ο μόνος που θα κρατήσει τη θέση του. Αυτό διότι ο Ουλανόβας δεν έδειξε ακόμα πως μπορεί να δικαιολογήσει την τιμή του, ενώ βασίζεται κυρίως στα αμυντικά του προσόντα και ο Κούριτς είναι «μια του ύψους, μια του βάθους» και ειδικά στις αρχές χρειαζόμαστε σταθερά καλές εμφανίσεις ώστε να μεγαλώσει το μπάτζετ. Τέλος, ενώ ο Ντεσόν Τόμας έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση, αυτή την εβδομάδα αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα και με την πιθανότητα να επιστρέψει ο Λούσιτς, η συμμετοχή του θα περιοριστεί αρκετά.

Οι προσθήκες μας θα είναι αρχικά ο Λεωνίδας Κασελάκης, για οικονομικούς κυρίως λόγους. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού είναι σε πολύ χαμηλή τιμή σχετικά με αυτά που μπορεί να προσφέρει, αφού σε οποιοδήποτε ματς μπορεί να σκοράρει πάνω από 7-8 πόντους. Δεύτερη προσθήκη μας θα είναι ο Πιερ της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική συγκέντρωσε 20 πόντους. Γιατί να μην επαναλάβει αυτή την επίδοση απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό σε αποσύνθεση; Τέλος, φέραμε στην ομάδα τον Ντόντα Χολ της Μονακό, ο οποίος έδειξε τρομερά στοιχεία στην πρεμιέρα και αναμένεται να ανεβάσει την αξία του στο παιχνίδι και να απασχολήσει αρκετούς παίκτες.

Αρχηγός

Στο θέμα του αρχηγού, θα επιλεγεί ο Πιερ, διότι η άμυνα του Παναθηναϊκού προς το παρόν δείχνει να μην είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κανέναν, πόσο μάλλον έναν σκόρερ σαν αυτό. Έχουμε και τις εσωτερικές αλλαγές, οπότε θα του δείξουμε εμπιστοσύνη.

Η ομάδα μας λοιπόν ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής του Euroleague Fantasy Challenge θα μοιάζει κάπως έτσι:

Euroleague Fantasy.. 2ος γύρος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις