Το koubanezos.gr στη νέα εποχή!

Το koubanezos.gr στη νέα εποχή!

H μεγάλη ανανέωση – ανακαίνιση του site του koubanezos.gr σε μια ακόμη συνέχεια... εκπλήξεων και πρωτοποριών του αγαπημένου σας στοιχηματικού ιστότοπου.

Στις 15 Ιουνίου 2020 σας… χαιρετήσαμε για πρώτη φορά. Ήταν η ημέρα που σήμανε την έναρξη του koubanezos.gr. Η ημέρα που μαζευτήκαμε όλοι οι νοματαίοι και φτιάξαμε μια ομάδα, μια παρέα, μια οικογένεια, με στόχο και σκοπό τον καλύτερο οδηγό προς το ταμείο και παράλληλα να δημιουργήσουμε ισχυρούς δεσμούς με το κοινό μας.

Η σελίδα μας στο Facebook, το group μας στο Facebook, το profile στο Instagram και το Twitter (όλα τα links, σε κάθε άρθρο, στο κάτω μέρος, παντού) σιγά σιγά άρχισαν να γεμίζουν κόσμο. Οι αναγνώστες του site μας αγκάλιασαν από την πρώτη ημέρα ίδρυσης και εμείς μέσω των καναλιών στο Τelegram δημιουργήσαμε ακόμη πιο δυνατούς δεσμούς με αυτούς, μέσω της καθημερινής επαφής που έχουμε.

Ακριβώς ένα χρόνο μετά, στις 15 Ιουνίου 2021, γιορτάσαμε όλοι μαζί τον ένα χρόνο λειτουργίας του koubanezos.gr. Ήδη είχαμε γίνει γνωστοί και είχαμε δημιουργήσει την «κλίκα» μας. Το όραμα όμως ήταν και παραμένει μεγάλο. Η προσπάθεια δεν έμεινε στο χρόνο και στον πενταψήφιο αριθμό των κλικ που μας προσφέρατε. Συνεχίσαμε να δουλεύουμε, τόσο οι tipsters με τις προτάσεις του σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και τα άτομα που υπάρχουν υπό το φως της δημοσιότητας.

Λίγους μήνες μετά τα πρώτα γενέθλια και συγκεκριμένα σήμερα, 6 Οκτωβρίου 2021, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την μεγάλη ανανέωση – ανακαίνιση του site του koubanezos.gr.

Στόχος και σκοπός η πλοήγησή σας και ο τρόπος που μας διαβάζετε να είναι πιο εύκολος και κατ’ επέκταση πιο γρήγορος. Παράλληλα, τα γραφικά αναβαθμίστηκαν, το site έγινε πιο λειτουργικό και επαγγελματικό. Έχοντας τη συνδρομή σας εδώ και μήνες, θέλουμε να σας ανταμείψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο χρόνος που διαβάζετε τα άρθρα των tipsters του koubanezos.gr να είναι ευχάριστος. Πάντα με στόχο και σκοπό τον δρόμο προς το ταμείο και παράλληλα την διόγκωση της οικογένειας των… Κουβανέζων.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και, ως πάντα, stay tuned! Έρχονται κι άλλα…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις