Δύσκολα οι πρωταθλητές Ευρώπης

προγνωστικά

Προγνωστικά UEFA Nations League: Η πρωταθλήτρια Ευρώπης απέναντι στους Ισπανούς που ζητάνε εκδίκηση. Ο Αργυρόπουλος έχει όλες τις λεπτομέρειες

Συνεχίζει το αήττητο σερί η Ιταλία

Οι πρωταθλητές Ευρώπης φιλοξενούν την Ισπανία στο πρώτο χρονικά ημιτελικό για το UEFA Nations League με τα προγνωστικά να είναι στο κόκκινο. Θυμίζουμε πως δεν σημαίνει κάτι, για όποιον κατακτήσει το κύπελλο.

Η «Σκουάντρα Ατζούρα» θέλει να συνεχίσει το απίστευτο σερί της και να μην ηττηθεί. Ένα ρεκόρ που κρατάει από 10/9/2018 όταν και ήταν η τελευταία ήττα της ήταν από την Πορτογαλία. Σε περίπτωση ισοπαλίας οδηγούμαστε σε παράταση και αν χρειαστεί στα πέναλντι.  O Ρομπέρτο Μαντσίνι δήλωσε για την ομάδα του πως “Τα τελευταία δύο χρόνια κάναμε μια πολύ καλή δουλειά. Έχουμε ανέβει από μια πολύ χαμηλή θέση και επιστρέψαμε εκεί που ανήκουμε, αλλά μπορούμε πάντα να βελτιωθούμε”. Μία δήλωση που δείχνει την ενότητα που υπάρχει στις τάξεις των Ιταλών.

Από την άλλη, η Ισπανία στην συγκεκριμένη διοργάνωση είναι πρώτη στην κατοχή της μπάλας με έναν μέσο όρο 64.7%. Την πρωτιά επίσης έχει στο ποσοστό σωστών μεταβάσεων με 89.7% και είναι πρώτη στις τελικές προσπάθειες με σύνολο 111. Η Ισπανία θα έχει την κατοχή και στο σημερινό παιχνίδι και εκεί θα χτυπήσει την Ιταλία.

Οι γηπεδούχοι θεωρώ πως θα επικεντρωθούν στις αντεπιθέσεις με τους γρήγορους wingers που διαθέτει. Δεν θα ξεφύγει το ματς και θα επιλέξουμε για τα προγνωστικά μας το under 2,5 στο 1.61. Εκατέρωθεν θέλουν το εισιτήριο για τον τελικό και οφείλουν να μην ρισκάρουν.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:45
Ιταλία - Ισπανία
Under 2,5
1.61
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις