Στοίχημα φάουλ στα ημιτελικά του Nations League

στοίχημα φάουλ

Στοίχημα φάουλ: Σε στοίχημα φάουλ στο Nations League ποντάρει ο SuperMario για να σας στείλει ταμείο μεσοβδόμαδα. Ιταλία - Ισπανία στο κόκκινο!

Στοίχημα φάουλ

Καλησπέρα κύριοι. Ημιτελικά Nations League σήμερα σε μονό ματς στην Ιταλία και όποιος κερδίσει πάει στον τελικό. Ο νικητής του τελικού δεν κερδίζει τίποτα. Μόνο λεφτά και δόξα.  Για αυτό, πάμε με το στοίχημα φάουλ και εδώ.

Στοίχημα φάουλ: Οι ομάδες βγάζουν under, το ζευγάρι over!

Παιχνίδι με φάουλ απόψε στο koubanezos.gr, που από σήμερα αλλάζει! ΙταλίαΙσπανία στα ημιτελικά του Nations League με τον νικητή ως είπαμε και πιο πάνω να μην κερδίζει τίποτα παρά μόνο δόξα και χρήμα. Σε ιταλικό έδαφος το ματς με «άρχοντα» του παιχνιδιού τον Ρώσο Καράσεφ. Αψυχολόγητος, αν τρελαθεί μπορεί να σφυρίζει χωρίς σταματημό, όμως μπορεί και να μη σφυρίξει και τίποτα. Περίπου 23,8 ο μέσος όρος φάουλ του, ενώ οι δύο ομάδες παραχωρούν από 9.5 περίπου ανά παιχνίδι. Πιστεύω λόγω και της κούρασης των παικτών από τις εγχώριες υποχρεώσεις τους αλλά και λόγω της μη πίεσης του ματς καθώς δε διακυβεύονται και πολλά θα πάμε στο under 23,5 φάουλ στο 1.82.

Καλή επιτυχία.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:45
Ιταλία - Ισπανία
Under 23,5 φάουλ
1.82
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις