Ποντάρισμα σε προκριματικά Ασίας

E-Sports

E-Sports σήμερα έχει η στήλη του Φώτη Μερτζανίδη ελλείψει αγώνων λόγω της διακοπής για εθνικές ομάδες. Παρ'όλα αυτά, προσφέρει καλές επιλογές.

E-Sports

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες μας. Μας χάλασε την δυάδα το ντέρμπι της Αργεντινής, αφού είχαμε 5 κάρτες στο ημίχρονο και στο δεύτερο βγήκε μόνο μία και λογικό αφού είχε καθαρίσει το ματς από νωρίς η Ρίβερ. Δεν πειράζει όμως γιατί πέρασε το ειδικό, δηλαδή η κόκκινη κάρτα που βγήκε μόλις στο 15′. Στα σημερινά, λοιπόν, και συγκεκριμένα  στο ποδόσφαιρο έχουμε λίγα πράγματα έως και καθόλου θα έλεγα, μιας και αναμένουμε δυνατό ΣΚ με εθνικές και προκριματικά Μουντιάλ. Άρα, σήμερα θα βολευτούμε με E-Sports και πιο συγκεκριμένα με Counter Strike που μέχρι στιγμής έχουμε 100% επιτυχία. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά.

E-Sports: Να προκριθούν και να ετοιμαστούν για τον τελικό

Οι TYLOO μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Κίνας αλλά και ολόκληρης της Ασίας ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνιση της στο IEM (παγκόσμιο τουρνουά στο CS:GO) αλλά πρώτα πρέπει να περάσει το εμπόδιο των Checkmate αλλά και να παίξει στον τελικό κόντρα στους ViCi. Έρχεται από ματς με καθαρό σκορ και εύκολη επικράτηση (16-8 και στους δύο χάρτες) κόντρα στους ΝΚΤ. Σε τρομερή και δαιμονιώδη φόρμα ο Summer, ο οποίος «βάρεσε» 52 Kills και με την βοήθεια της ομάδας του δείξανε απόλυτο έλεγχο στην διαχείριση του ματς.

Σε τρομερή φόρμα οι Μογγόλοι, αλλά η ομάδα τους είναι επίπεδα πίσω. Τρέχουν σερί με επτά νίκες αλλά το IEM μοιάζει άπιαστο όνειρο για αυτούς. Έρχονται από νίκη κόντρα στους Newhappy με 2-0. Βαρόμετρο της ομάδας ο Techno4k αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο το υπόλοιπο ρόστερ.

Τεράστιο όνομα στην Ασία η ομάδα της Κίνας και σίγουρα θα βρεθεί στον τελικό. Αφού έχει πιο έμπειρο ρόστερ και η ποιότητα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη θα πάω σε ακριβές σκορ 2-0 ή χάντικαπ -1.5 που είναι το ίδιο, αυτό τονίζεται γιατί κάποιες εταιρείες μπορεί να μην έχουν κάτι από τα δύο.

Μονό
14:00
Checkmate - TYLOO
Ακριβές σκορ 0-2
1.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις