Τζάμπολ στο Basketball Champions League, οι αποδόσεις των ελληνικών ομάδων

Basketball Champions League

Θα κατακτήσει κάποια ελληνική ομάδα το Basketball Champions League; Το koubanezos.gr σας παρουσιάζει τις αποδόσεις.

Η φάση των ομίλων του Basketball Champions League ξεκινά σήμερα, με την παρουσία τριών ελληνικών ομάδων και φυσικά οι προσδοκίες για αξιόλογες πορείες είναι λογικές και μεγάλες.

Η κάτοχος του τροπαίου του 2019 αλλά και φιναλίστ του 2020, ΑΕΚ, θεωρείται σύμφωνα με τις αποδόσεις, το μεγαλύτερο φαβορί ανάμεσα στις ελληνικές ομάδες. Συγκριμένα η κατάκτηση του Basketball Champions League από την Ένωση, προσφέρεται στο 15.00.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Είναι 5ο φαβορί πίσω από τις Τενερίφη (8.00), Μάλαγα (8.00), Γαλατασαράι (11.00), Σαν Πάμπλο Μπούργος (11.00) και Καρσίγιακα (12.00). Να σημειωθεί εδώ πως η Σαν Πάμπο Μπούργος κατέκτησε τα δύο τελευταία τρόπαια, το περσινό κόντρα στην Καρσίγιακα.

Από εκεί και πέρα, συναντάμε ομάδες όπως η Ντιζόν, η Ντινάμο Σάσαρι και η Χάποελ Ιερουσαλήμ, όλες στο 15.00. Στο 18.00 προσφέρονται οι Όλντενμπουργκ, Λούντβιγκσμπουργκ και Τόφας.

Πιο κάτω στη σχετικά λίστα, βρίσκουμε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος «παίζεται» στο 50.00 για κατάκτηση του Basketball Champions League ενώ τέλος το Λαύριο προσφέρεται σε τριψήφιο νούμερο και συγκεκριμένα στο 100.00.

Ο «δικέφαλος του βορρά» ρίχνεται στη μάχη σήμερα στην Βοσνία κόντρα στην Ιγκοκέα, την ίδια ώρα που το Λαύριο θα φιλοξενήσει τη γαλλική Ντιζόν. Αύριο η πρεμιέρα της ΑΕΚ στην Ουγγαρία, κόντρα στην Σομπατέλι.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις