Ταϊλανδέζικο κόλπο για το διπλό οι «Καρχαρίες»

Ταϊλανδέζικο κόλπο για το διπλό οι «Καρχαρίες»

Προγνωστικά για το πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης, στο ματς Πολίς Τέρο - Τσονμπούρι, από τον Nikolas Kappa. Value επιλογή βάσει αποδόσεων.

Διπλό στην πρωτεύουσα 

Καλημέρα και καλή εβδομάδα απανταχού κουβανέζοι! Εβδομάδα με διακοπές από μεγάλα πρωταθλήματα λόγω εθνικών, οπότε η λεγόμενη «άγονη γραμμή» έχει την τιμητική της! Επιπροσθέτως, την εβδομάδα αυτή ξεκινάει και το The International 2021 οπότε, προσωπικά έλεγα να ασχοληθώ και λίγο με τα e-sports. Ξεκινάει άραγε; Ελπίζω ναι, καθώς η Valve προχώρησε σε refund εισιτηρίων των θεατών διαβάζω τις τελευταίες ώρες. Παρόλα αυτά σήμερα έχουμε μια επιλογή από Ταϊλάνδη μεριά και το υπέροχο πρωτάθλημά της, το οποίο μοιάζει πάντα με την νυχτερινή της διασκέδαση.

Το παιχνίδι που μας απασχολεί δεν είναι άλλο από το Πολίς Τέρο – Τσονμπούρι. Η Πολίς Τέρο σχεδόν πάντα τερματίζει στις μεσαίες ή και χαμηλότερες θέσεις του πίνακα παραδοσιακά. Η Τσονμπούρι από την άλλη είναι από τις δυνάμεις της λίγκας, ακόμη αν είχε ένα ντεφορμαρισμα τα τελευταία χρόνια. Φέτος όμως, έχει μπει αρκετά καλά στην διοργάνωση. Την αντίθετη οδό έχει ακολουθήσει η Πολίς Τέρο, η οποία από όσο έχουμε δει μέχρι στιγμής προσπαθεί να μαζεύεται ολοένα και περισσότερο σε κάθε παιχνίδι.

Αδύναμο ρόστερ προμηνύει η συνεχής αλλαγή συστήματος

Η Πολίς Τέρο, ξεκίνησε με ένα ελπιδοφόρο 3-4-3 στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, όμως με τέτοια παράταξη ο Βιβατσάιτσοκ, κατάλαβε ότι η ομάδα του θα μαζεύει «τριάρες» σε κάθε ματς. ‘Έτσι στα δυο τελευταία παιχνίδια δοκίμασε το 3-5-2 και το 4-5-1 στο ματς του Σαββάτου. Κανένα όμως από τα δυο αυτά συστήματα δεν κατάφερε να την κρατήσει χωρίς να δεχτεί γκολ. Εχω την αίσθηση σήμερα ο Βιβατσάιτσοκ θα δοκιμάσει το 3-5-2, καθώς το παιχνίδι είναι εντός έδρας. Οψόμεθα για την επιλογή της διάταξης, μια και η Τσονμπούρι μοιάζει ασταμάτητη φέτος.

Οδηγός η φόρμα και το ρόστερ

Οι φιλοξενούμενοι σήμερα προέρχονται από ήττα την Παρασκευή, η οποία στα μάτια μου ήταν τελείως άτυχη. Αυτό καθώς από ένα λάθος στο πρώτο λεπτό δέχτηκαν γκολ και κατάφεραν να προηγηθούν στο ημίχρονο ανατρέποντας το εις βάρος τους σκορ. Την προηγούμενη εβδομάδα έριξαν όμως εκτός έδρας 7αρα στην Κχονκαέν, ομάδα η οποία έχει ίδιες επιδόσεις  με την Πολίς Τέρο. Στα τελευταία μεταξύ τους πέντε παιχνίδια η Τσονμπούρι δεν έχει χάσει ούτε ένα και τα τρία εξ αυτών ήταν και πάνω από το όριο του over. Από πλευράς ρόστερ, το ισοζύγιο γέρνει προς τη μεριά των φιλοξενούμενων. Η μεταγραφή του Βραζιλιάνου Ντένις θεωρώ ήταν άκρως επιτυχημένη, καθώς έχει σημειώσει 7 γκολ σε 5 παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι θεωρώ έχασαν σε ποιότητα και ενεπλάκησαν μάλιστα και σε κάποιες κακές επιλογές. Παράδειγμα αποτελεί αυτό του Σουκουτά – Πασού, ο οποίος ανακοινώθηκε και εντέλει έφυγε κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Έτσι οι αποδόσεις κοντά στον διπλασιασμό που δίνονται για το διπλό τις θεωρώ λανθασμένες και άκρως ελκυστικές. Μια και προσωπικά θα το κοστολογούσα αρκετά χαμηλότερα, αφού εκτιμώ την νίκη της φιλοξενούμενης σε ποσοστό άνω του 60%. Συνεπώς το βασικό μας ποντάρισμα θα είναι το διπλό. Θα ποντάρουμε συμπληρωματικά στο συνδυαστικό 2 & over 2,5, με την ελπίδα τόσο ο Ντένις, όσο και η άμυνα της Πολίς Τέρο να μας δικαιώσουν.

Mονό
14:00
Πολίς Τέρο - Τσονμπούρι
2
2.00
BET: 22 units
Combo bet
14:00
Πολίς Τέρο - Τσονμπούρι
2 & over 2,5
2.95
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις