ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Μπασκετική δράση σε Ισπανία και Βαλκάνια

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Μπασκετική δράση σε Ισπανία και Βαλκάνια

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Μπασκετική δράση σε Ισπανία και Βαλκάνια

Μπασκετική δράση σε Ισπανία και Βαλκάνια

Προβλέψεις μπάσκετ. Ξεκίνημα στο Τσάμπιονς Λιγκ για Λαύριο και ΠΑΟΚ, ενώ στην Ισπανία η δράση δεν σταματάει. Γράφει ο Blaze.

Χαιρετώ τους απανταχού αναγνώστες. Να φύγει και να μην ξανά επιστρέψει το πρώτο σαββατοκύριακο του μήνα. Ημέρα Champions League η σημερινή στο μπάσκετ με πολλά και διάφορα παιχνίδια στο πρόγραμμα. Θα ασχοληθώ όμως και με το μοναδικό παιχνίδι του ισπανικού πρωταθλήματος. Προβλέψεις μπάσκετ, με φουλ δράση σε όλη την Ευρώπη.

Μπαρτσελόνα – Σαραγόσα

Η ομάδα τους Γιασικεβίτσιους συνεχίζει να ακάθεκτη τις υποχρεώσεις της. Εφτά νίκες σε οχτώ παιχνίδια μετράει ήδη η Μπαρτσελόνα (4-0) έχοντας ηττηθεί μόνο στον τελικό του Σούπερ Καπ. Ούτε λίγο ούτε πολύ αυτό θα είναι το ένατο παιχνίδι σε διάστημα 24 ημερών. Προβλήματα κούρασης δεν θα υπάρξουν καθώς το ρόστερ είναι και γεμάτο και η διαχείριση πολύ προσεκτική. Οι «Μπλαουγκράνα» προέρχονται από το άνετο πέρασμα από το Μπιλμπάο (84-68) ενώ την Πέμπτη αγωνίζονται στο Μόναχο με την Μπάγερν.

Η Σαραγόσα (2-2) προέρχεται από την δεύτερη συνεχόμενη πολύ άσχημη εμφάνισή της. Μετά τους 198 πόντους που σημείωσε τις δύο πρώτες αγωνιστικές αντιμετώπισε σημαντικά επιθετικά προβλήματα. Ο μέσος όρος έπεσε στους 62 πόντους στα δύο τελευταία παιχνίδια. Αυτή την επιθετική ανισορροπία καλείται να λύσει η ομάδα προκειμένου να βρεθεί στην πρώτη οχτάδα. Αμυντικά έχει σοβαρά προβλήματα, που σχετίζονται κυρίως με την περιφερειακή της άμυνα.

Το αποτέλεσμα του αγώνα θα κριθεί από τη διάθεση της Μπαρτσελόνα. Έχω την εντύπωση ότι οι Καταλανοί θα μπουν με το πόδι στο γκάζι για να απλουστεύσουν την υπόθεση νίκη. Θα μου άρεσε η νίκη των γηπεδούχων με -6,5 στο ημίχρονο αλλά σκεπτόμενος τι έπαθα πρόσφατα θα το αποφύγω. Στα ειδικά θα κρατήσω το Over 9,5 τρίποντα για την Μπαρτσελόνα, μιας και θα βρει πολλά ελεύθερα σουτ.

Πρεμιέρα Τσάμπιονς Λιγκ

Λαύριο και ΠΑΟΚ μετά την μεταξύ τους μάχη ξεκινούν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Το Λαύριο υποδέχεται την Ντιζόν, η οποία πέρσι έφτασε μέχρι τον τελικό του Γαλλικού πρωταθλήματος. Περισσότερο έμπειροι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις οι Γάλλοι έρχονται ως φαβορί και καλούνται να το επιβεβαιώσουν. Το Λαύριο ήταν εξαιρετικό απέναντι στον ΠΑΟΚ και έδειξε ότι και φέτος οι στόχοι είναι υψηλοί. Η ομάδα όμως δεν είναι σταθερή στην απόδοσή της, κάτι που φάνηκε και στο Ελληνικό Σούπερ Καπ.

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Βοσνία Ερζεγοβίνη προκειμένου να αντιμετωπίσει την Ιγκοκέα. Δεν ξεκίνησε η χρονιά καλά για τον «Δικέφαλο» που καλείται να βρει χημεία και ρόλους στο ρόστερ του. Οι Βόσνιοι είναι μία φύση επιθετική ομάδα, με πολύ περιφερειακό σουτ και ασταμάτητο τρέξιμο. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από ήττα στα πρωταθλήματά τους και μένει να φανεί πόσο έχουν επηρεαστεί.

Δύσκολες οι πρεμιέρες για προβλέψεις και για αυτό θα πάμε συντηρητικά. Για τις σημερινές προβλέψεις μπάσκετ, θα συνδυάσω τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων μιας και διεξάγονται την ίδια ώρα. Θέλω να στηρίξω την έδρα καθώς και με την παρουσία του κόσμου θα βοηθήσει τις ομάδες να βρουν ρυθμό επιθετικά. Μπασκετική η σημερινή μέρα και ελπίζω το άσχημο τριήμερο να ανήκει στο παρελθόν. Καλή επιτυχία σε ότι και αν ποντάρετε.

Δυάδα απόδοσης 2.28
19:30
Λαύριο - Ντιζόν
Λαύριο over 74,5
1.52
19:30
Ιγκοκέα - ΠΑΟΚ
Ιγκοκέα over 76,5
1.50
BET: 15 units
Μονό
21:30
Μπαρτσελόνα - Σαραγόσα
Μπαρτσελόνα over 86,5
2.05
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις