Επιστροφή σε Πολωνία και πρεμιέρα BCL

Επιστροφή σε Πολωνία και πρεμιέρα BCL

Μετά το ευρωπαϊκό τουρ της Κυριακής ο #Dogass επανέρχεται με την πρεμιέρα του BCL και την πολωνική λίγκα για να περάσει στα γκισέ του ταμείου.

Καλημέρα σε όλους. 1/3 καταγράψαμε προχθές, καθώς η Όλντενμπουργκ εξαφανίστηκε στην 4η περίοδο και ο Παναθηναϊκός έπαθε.. Μονακό και κατάφερε να απωλέσει διαφορά 19 πόντων από τον Άρη. Σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε στην Πολωνία και στην πρεμιέρα του BCL.

Προγνωστικά μπάσκετ: Τρεφλ Σόποτ vs Ρόσα Ράντομ

Έκτη αγωνιστική για την πολωνική λίγκα με την Τρεφλ Σόποτ (3-1) να αντιμετωπίζει τη Ρόσα Ράντομ (1-4). Οι γηπεδούχοι προέρχονται από αποκλεισμό στον τελικό της “φούσκας” της Σόφιας, για την διοργάνωση του FIBA Europe Cup, από τον Ηρακλή με 72-74. Εξαιρετικός ο Ολλανδός γκαρντ Γιανίκ Φράνκε με 17 πόντους. Στο τελευταίο παιχνίδι της για την EBL κέρδισε την Σταρτ με 73-70.

Από την άλλη, η Ρόσα δεν έχει ξεκινήσει καλά καθώς έχει τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια. Στο τελευταίο της παιχνίδι ηττήθηκε εντός έδρας, από την Λέγκια με 75-88. Πάλεψαν οι Μάικ Μουρ και Άντονι Άιρλαντ με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα. Άστοχος ο ηγέτης Ει Τζέι Ίνγκλις με 4/11 σουτ.

Εκτίμηση: Ξεκάθαρο φαβορί η Σόποτ καθώς θα θέλει να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από το Europe cup. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με το Under 168,5 πόντων αγώνα, καθώς οι επιθέσεις των δύο ομάδων στα τελευταία παιχνίδια, ιδιαίτερα της Ρόσα, δεν είναι πολύ «ζεστές».

Ιγκοκέα vs ΠΑΟΚ

Πρώτη αγωνιστική για τον 5ο όμιλο του BCL με την Βοσνιακή Ιγκοκέα να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Οι Βόσνιοι έχασαν την Κυριακή στα πλαίσια της Αδριατικής λίγκας από την FMP με 81-89. Με εξαίρεση τον Αμερικανό γκαρντ Αντάμπια Γουόλερ ο οποίος ,πέτυχε 14 πόντους, όλοι οι άλλοι ήταν κάτω του μετρίου. Πέρισυ είχε μία από τις καλύτερες έδρες στην Αδριατική καθώς, έκανε μόλις 3 ήττες.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έκανε για πρώτη φορά στοχευμένες μεταγραφές και φαίνεται να έχει αφήσει πίσω του το κακό πρόσωπο των περασμένων ετών. Με τον Άρη Λυκογιάννη στο τιμόνι για 2η συνεχόμενη χρονιά έχει καταφέρει να φτιάξει ένα κράμα νέων και έμπειρων παικτών. Το Σάββατο δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε εύκολα από το Λαύριο με 73-89.

Εκτίμηση:  Δύσκολη αναμέτρηση για ασφαλή συμπεράσματα. Η Ιγκοκέα έχει καλό και αξιόμαχο ρόστερ ενώ ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά δείχνει ενισχυμένος. Στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε σε μία ασφαλή επιλογή, με βάση τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί, του Under 157 πόντων αγώνα καθώς και οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν να διαφυλάξουν τις άμυνες τους την πρώτη αγωνιστική. Ακόμη βλέποντας την διαδρομή του coach Λυκογιάννη στην Α1 ξέρουμε ότι δεν είναι λάτρης της επίθεσης..

Δυάδα απόδοσης 2.01
19:30
Ιγκοκέα - ΠΑΟΚ
Under 164,5
1.40
20:00
Τρεφλ Σόποτ - Ρόσα Ράντομ
Under 173,5
1.43
BET: 35 units
Δυάδα απόδοσης 3.25
19:30
Ιγκοκέα - ΠΑΟΚ
Under 157,5
1.73
20:00
Τρεφλ Σόποτ - Ρόσα Ράντομ
Under 168,5
1.88
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις