Στήριξη στον στιγματισμένο Κίκερ!

Προγνωστικά τένις

Προγνωστικά τένις στην αναμέτρηση Χουάν Μάνουελ Σερουντόλο - Νίκολας Κίκερ έχει στη στήλη της Δευτέρας ο Bilias1974 με μονό ποντάρισμα.

Καλημέρα σε όλους και όλες,

Οι επιλογές μας στα προγνωστικά τένις και στο τουρνουά του Σαν Ντιέγκο στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία καθώς κάναμε το 2 στα 2 και σε συνδυασμό με το μακροχρόνιο που είχαμε δώσει για να φτάσει ο Γιανίκ Σίνερ στον τελικό της Σόφιας ολοκληρώσαμε μια πετυχημένη εβδομάδα στα προγνωστικά μας.

Αυτή την εβδομάδα θα δούμε επιλογές από Challenger τουρνουά κυρίως, εν αναμονή του επόμενου μεγάλου τουρνουά της ATP που είναι το 1000άρι τουρνουά του Indian Wells που ξεκινάει 7/10.

Προγνωστικά Τσάλεντζερ Σαντιάγο

Μια πρώτη επιλογή που μου κέντρισε το ενδιαφέρον έρχεται από το τουρνουά που διεξάγεται σε χωμάτινη επιφάνεια στο Σαντιάγο της Χιλής και από τον αγώνα του Αργεντίνου Νίκολας Κίκερ εναντίον του επίσης Αργεντίνου Χουάν Μανουέλ Τσερούντολο. Ο 29χρονος Κίκερ είναι ιδιάζουσα περίπτωση τενίστα ο οποίος είχε φτάσει έως και το νο78 στον κόσμο το 2017. Κλασσική περίπτωση καλού τενίστα στο χώμα με 14 τίτλους σε αυτή την επιφάνεια κυρίως σε επίπεδο Futures αλλά και σε Challengers. Το 2018 όμως καταδικάστηκε για στήσιμο αγώνων και τιμωρήθηκε με 6 χρόνια αποκλεισμό από τους αγώνες, ποινή την οποία εξέτισε φέτος καθώς μειώθηκε στα 4 χρόνια. Από την άλλη πλευρά ο Τσερούντολο είναι ένας ταλαντούχος 19χρονος τενίστας που βρίσκεται στις παρυφές του τοπ100 διανύοντας μια πολύ καλή περίοδο από την έναρξη της πανδημίας και έπειτα (1 τίτλος ATP 250 και 3 Challenger μέσα στο 2021).

Φαβορί σε αυτό τον αγώνα δίνεται ο Τσερούντολο αλλά στα δικά μου μάτια ο πιο έμπειρος Κίκερ έχει αρκετές πιθανότητες να τον κερδίσει καθώς είναι αρκετά καλύτερος τενίστας από αυτό που ορίζει η θέση του στην παγκόσμια κατάταξη (νο286). Θα επιλέξω λοιπόν την στήριξη του με χάντικαπ 2,5 games στα σημερινά προγνωστικά τένις.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:40
Σερουντόλο - Κίκερ
Κίκερ (+2,5 games)
1.82
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις