Ντέρμπι με θέαμα

Ντέρμπι με θέαμα

Μάχη για τους Chargers και τους Raiders στα προγνωστικά NFL!

Προγνωστικά NFL: Μια αντιπαλότητα.. που επιστρέφει

Κανείς από εμάς δεν είναι αρκετά μεγάλος για να θυμάται την τεράστια αντιπαλότητα μεταξύ των Chargers και των Raiders τις παλιές μέρες του AFL. Ναι, μιλάμε για τις μέρες των Mad Men της δεκαετίας του ’60.

Αυτό το εκρηκτικό επίπεδο αντιπαλότητας επιστρέφει ξανά μεταξύ αυτών των δύο ομάδων της Ανατολικής Ακτής. Και οι δύο ομάδες φέτος έχουν βελτιωμένες άμυνες, αυξάνοντας τις ελπίδες για τις πρώτες τους εμφανίσεις στα πλέι οφ μετά από αρκετά χρόνια. Οι Chargers δεν έχουν πάει στην postseason από το 2018 και οι Raiders από το ’16.

Ήταν ένα άσχημο ξεκίνημα την περασμένη εβδομάδα εναντίον των Dolphins, αλλά οι Raiders σοβαρεύτηκαν στην πορεία του ματς αποσπώντας έτσι τη νίκη με 31-28 στην παράταση, παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισαν το δεύτερο quarterback του Μαϊάμι. Αυτή είναι η πρώτη εκκίνηση των Raiders με 3-0 στο πρωτάθλημα από το 2002. Οι Chargers έκαναν τη μεγάλη έκπληξη με την επικράτηση επί των δύο φορές πρωταθλητών της AFC, Kansas City Chiefs στο Arrowhead stadium με 30-24.

Εκτίμηση: Τα Quarteback των δύο ομάδων, που κάνουν ήδη εξαιρετικές εμφανίσεις, θα δώσουν σίγουρα μια παράσταση υψηλού επιπέδου, έτσι η λογική μας οδηγεί σε υψηλά σκορ στα προγνωστικά για το NFL. Όποιος επικρατήσει τόσο στο passing, όσο και στο running game και μπορέσει να διατηρήσει λίγο χρόνο κατοχής, θα έχει το πλεονέκτημα. Αναμένεται ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι, οπότε ετοιμαστείτε να ξενυχτήσετε με American Football. Τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια την περασμένη σεζόν, ήταν πραγματικά ντέρμπι, με τους Raiders να κερδίζουν με 5 στο LA και τους Chargers να παίρνουν εκδίκηση στο Allegiant Stadium με ένα field goal. Όλα δείχνουν πως και αυτή η αναμέτρηση θα κριθεί στην κόψη του ξυραφιού και θα ρισκάρω επιλέγοντας τους Raiders να «κλέψουν» το ματς.

Μονό
03:20
LA Τσάρτζερς - LV Ρέιντερς
Over 50,5
1.80
BET: 25 units
Μονό ρίσκου
03:20
LA Τσάρτζερς - LV Ρέιντερς
1
2.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις