Να τελειώνουν νωρίς οι «αιώνιοι»

Basket League

Πρεμιέρα για τους «αιώνιους» στη Basket League. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Αλεξάνδρειο.

Basket League: Πρεμιέρα για τους «αιώνιους»

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Ίσα βάρκα ίσα πανιά αυτή τη βδομάδα στη Euroleague. Βγάλαμε τα ταμεία μας, είχαμε και τις ατυχίες μας, αλλά είναι ακόμα αρχή. Το ίδιο ισχύει και για το πρωτάθλημα της Basket League. Χθες είχαμε πρεμιέρα με πολύ ωραίους αγώνες σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Περιστέρι. Σήμερα ρίχνονται στη μάχη οι «αιώνιοι» απέναντι σε Άρη και ΑΕΚ, σε αναμετρήσεις που στερούνται της αίγλης του παρελθόντος.

Από ημίχρονο για να τελειώνουν

Οι δύο σημαντικοί αγώνες της ημέρας γίνονται στο ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και στο Αλεξάνδρειο μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού.

Για την ΑΕΚ τα είπαμε και στο Super Cup. Καινούργια ομάδα, που ακόμα δεν έχει δέσει και δεν φαίνεται μάλιστα να αποπνέει υγεία. Μόλις χθες λύθηκε το συμβόλαιο του Μάνι Χάρις στερώντας μια ποιοτική λύση από τα πλάνα του Δέδα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά στη Euroleague επικρατώντας της Μπασκόνια με 75-50. Η καλή εικόνα της ομάδας φάνηκε από την προετοιμασία. Όλοι θέλουν να τελειώνουν τη δουλειά με την ΑΕΚ και να στρέψουν την προσοχή τους στον αγώνα της Παρασκευής με τη Ρεάλ.

Εκτίμηση: Από τη μια η ΑΕΚ που δείχνει να μην έχει βρει τα πατήματά της και από την άλλη ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε φουλ φόρμα με εξαιρετική άμυνα. Οι γηπεδούχοι θα πάρουν το προβάδισμα από το πρώτο μισό με τους φιλοξενούμενους να μην ανεβαίνουν πάνω από τους 40. Στα ειδικά παικτών, βλέπω ο Ουόκαπ να μη σκοράρει πάνω από ένα τρίποντο. Άλλωστε κάνει πολλά πράγματα καλά μέσα στο παρκέ και αυτό το δοκιμάζει σπάνια.

Θα βγάλει εγωισμό

Λίγο αργότερα στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Πολλά τα προβλήματα στους γηπεδούχους. Ο Καστρίτης έχει αναλάβει να σουλουπώσει την ομάδα, στηριζόμενος στις επιθετικές εμπνέυσεις των Χάνλαν, Ουίλιαμς και Κάουαν.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την ήττα στο Μονακό, η οποία συνδυάστηκε με πολύ κακή εμφάνιση. Πρόβλημα στη δημιουργία με μόλις 1 ασίστ στο 1ο ημίχρονο και συνολικά 8 στον αγώνα. Είναι ευκαιρία απόψε να βγάλει εγωισμό και να πάρει λίγη ψυχολογία πριν τη Φενέρ.

Εκτίμηση: Ακριβώς το ίδιο ποντάρισμα και σ’ αυτόν τον αγώνα. Διπλό από ημίχρονο και under 40,5 του Άρη. Μαζί με τον Παναθηναϊκό περιμένω αντίδραση και από τον Πέρι, μετά τα 0/10 σουτ στο Μονακό. Ο Αμερικανός μπορεί να ανέβει σε διψήφιο αριθμό πόντων και ο Πρίφτης θα του δώσει τη μπάλα για να τον «φτιάξει».

Δυάδα απόδοσης 2.09
16:30
Ολυμπιακός – ΑΕΚ
1 (-1,5) ημίχ. & ΑΕΚ under 40,5 ημίχ.
1.50
20:00
Άρης – Παναθηναϊκός
2 (-1,5) ημίχ. & Άρης under 40,5 ημίχ.
1.40
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.89
16:30
Ολυμπιακός – ΑΕΚ
Ουόκαπ under 1,5 τρίποντα
1.55
20:00
Άρης – Παναθηναϊκός
Πέρι over 10,5 πόντοι
1.87
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις