ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Ρίβερ - Μπόκα στο 2.10

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Ρίβερ - Μπόκα στο 2.10

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Ρίβερ – Μπόκα στο 2.10

Ρίβερ - Μπόκα στο 2.10

Σε από τα μεγαλύτερα ντέρμπι στον κόσμο το Ρίβερ – Μπόκα, ποντάρει ο #Mertzanidis.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες μας. Πέρασε η δυάδα μας την Πέμπτη με την Παρτιζάν να διαλύει με 2-0 ημίχρονο την Φλόρα Ταλίν ενώ στο δεύτερο ματς η Λάτσιο στο «Ολίμπικο» δεν βρήκε ένα γκολ πριν το 40′ αλλά δύο, δυστυχώς όμως κανένα από αυτά δεν ήταν από τον καπιτάνο της, Τσίρο Ιμόμπιλε τον οποίο τον έβγαλε στο 42′ για να ξεκουραστεί… Τραγικό. Και αφού ρεπάραμε χθες καθώς δεν μου κινήσανε το ενδιαφέρον τα ματς, εξάλλου πολλές ομάδες είναι κουρασμένες και περίμενα να γίνουν στραβές, επιστρέφουμε σήμερα. Στα κυριακάτικά μας προγνωστικά λοιπόν, θα πάω σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι στον κόσμο το Ρίβερ – Μπόκα και ανάλυση θα γίνει και στο παιχνίδι της Βερόνας με τη Σπέτσια. Για να δούμε αναλυτικότερα τις στοιχηματικές μας προτάσεις.

Ντέρμπι μίσους

Ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι (για κάποιους είναι το μεγαλύτερο) διεξάγεται στην Αργεντινή και πιο συγκεκριμένα στο Μπουένος Άιρες με την Ρίβερ Πλέιτ να είναι το φαβορί αφού έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα στην σεζόν σε σχέση με την Μπόκα. Αήττητη στα τελευταία 8 ματς για το πρωτάθλημα ενώ πριν έναν μήνα αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Libertadores από την Μινέιρο. Δεύτερη στο πρωτάθλημα ενώ πρώτη με μόλις δύο πόντους διαφορά είναι η Ταγιέρες που πιστεύω αργά ή γρήγορα θα στραβοπατήσει.

Οι φιλοξενούμενοι, διαθέτουν μία μέτρια ομάδα και με τις χρόνιες απουσίες του Σάλβιο και του Βίγια η φετινή χρονιά δυσκόλεψε περισσότερο. Στο Super Clasico τον πρώτο λόγο έχει η Μπόκα αφού στις τελευταίες 7 συναντήσεις μετράει 4 νίκες και 2 ήττες. Επίσης αήττητη στα τελευταία της 7 ματς και πιστεύω θέλει να κάνει την υπέρβαση για να ανεβεί στην βαθμολογία ενώ θα κρατήσει και χαμηλά την μισητή αντίπαλο.

Δύσκολο ματς για να προβλέψει κάποιος σημείο άρα θα πάω στις κάρτες, και πως να μην πάω δηλαδή αφού κάθε χρόνο τα μαρκαρίσματα σε τέτοιο αγώνα πέφτουν βροχή. Αξιοσημείωτο ότι θα έχει κόσμο πράγμα που θα βοηθήσει αρκετά για τις κάρτες μας … ίσως δούμε και κόκκινη, μία ψιλή και εκεί.

Βρήκε αποθέματα και πήρε τον πόντο

Η Βερόνα έχει γίνει ακατάλληλη για καρδιακούς, αφού νικούσε μέχρι το 80′ την Τζένοα με 0-2 αλλά κατάφερε να χάνει μέχρι το 85′ με 3-2. Παρά την μεγάλη ανατροπή της Τζένοα, βρήκε τα σωματικά αλλά και τα ψυχικά αποθέματα και πήρε τον πόντο αφού ο Κάλινιτς έκανε το τελικό 3-3 στο 91′. Έχει βρει τα πατήματά της και βρίσκει εύκολα γκολ. Μετράει 11 γκολ σε 6 ματς ενώ τα 7 τα έχει βρει στα τελευταία 3, σχετικά έχει ανοδική πορεία. Καμία νέα απουσία κατεβαίνει πλήρης.

Η Σπέτσια για άλλο ένα ματς δεν μπόρεσε να κάνει καλή διαχείριση και ηττήθηκε με 1-2 αυτή την φορά από την Μίλαν, με γκολ του Ντίαζ στο 86′. Βρίσκεται στην 18η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό. Λογικά θα παλέψει για την σωτηρία της ενώ δεν πιστεύω να ξεφύγει και να εξασφαλίσει την παραμονή της νωρίς. Φαβορί για υποβιβασμό είναι και από τις στοιχηματικές. Στα εκτός δυσκολεύεται αλλά μόνο από εκεί έχει μαζέψει του 4 πόντους της. Δύο χρόνιες απουσίες ενώ εκτός μένει ακόμα ο Κόλεϊ με τον Αγκουντέλο ενώ αμφίβολοι αλλά λογικά δεν θα παίξουν είναι οι Κοβαλένκο, Έρλιτς και Μαγκιόρε.

Σε καλύτερο φεγγάρι οι γηπεδούχοι αφού η ομάδα έχει βρει τον τρόπο της επιθετικά και θα κοιτάξει να είναι σοβαρή και πίσω. Από την άλλη η Σπέτσια φαίνεται πως τα έχει χαμένα ενώ δεν μπορεί να κάνει καλή διαχείρηση. Έχει απουσίες και δύσκολα θα πάρει κάτι θετικό μέσα στη Βερόνα. Ποντάρουμε στα δύο ομαδικά γκολ των γηπεδούχων για να κλείσουμε την δυάδα μας.

Δυάδα απόδοσης 2.67
16:00
Βερόνα - Σπέτσια
Βερόνα over 1,5
1.62
23:00
Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς
Over 7.5 κάρτες
1.65
BET: 20 units
Μονό
23:00
Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς
Κόκκινη κάρτα
2.10
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις