Παιδιά, 9 χρόνια είναι πολλά

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στο «αιώνιο» ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό έχει η στήλη του Funbetάκια που θα σπάσει ένα τρομερό ρεκόρ.

Μα 14 χρόνια ρε παιδιά;

Σίγουρα (και) στη Γερμανία διαβάζουν Funbetάκια. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που έγινε εψές. Ακυρωθέν πέναλτι και δοκάρι για τη Λειψία στο πρώτο μέρος, ώστε να μην μπει γκολ. Παίζουν με τη νοημοσύνη μου δηλαδής. Συνεχίζουμε σήμερα με ένα ρεκόρ, το οποίο θα σπάσω βεβαίως βεβαίως στα προγνωστικά στοιχήματος.

ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός εις το μενού. Αιώνιο ντέρμπι στον Πειραιά και αν μη τι άλλο, φαβορί το χόουμ τιμ. Οι «ερυθρόλευκοι» σόκαραν την Φενέρ μέσα στην Πόλη, τη διέσυραν με 3-0 και ανάγκασαν τους Τουρκαλάδες να πετάνε μπουκάλια στον προπονητή τους. Αυτά είναι καλό να (μη) γίνονται.

Για τον Παναθηναϊκό δεν θα σας πω πολλά. Κατευθείαν στα στατιστικά θα πάμε. Διότι, ούτε λίγο ούτε πολύ, ουδείς Έλληνας παίκτης του Παναθηναϊκού έχει βάλει γκολ σε ντέρμπι «αιωνίων» εδώ και εννέα χρόνια, ήτοι από το 2-2 του Δεκεμβρίου 2012 στο ΟΑΚΑ, με τους Τοτσέ και Χάρη Μαυρία να βάζουν τα γκολ της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου. Βέβαια, τότε το «τριφύλλι» δεν κέρδισε.

Τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού με Έλληνα σκόρερ ήταν πριν 14 χρόνια, όταν το 2007 ο Μήτσος ο Παπαδόπουλος σκόραρε και ο Παναθηναϊκός άλωσε το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Τι κι αν έχουν σκοράρει Μαουρίτσιο, Φιγκερόα, Πράνιτς, Μπεργκ, Τοτσέ και άλλοι έκτοτε. Εγώ Έλλην αναζητώ και σας ιντριγκάρω. Σας τα ανέλυσα λοιπόν τα δεδομένα και ξηγιέμαι.

Βλέπω νικητή Ολυμπιακό, αλλά οι φιλοξενούμενοι θα τον βρουν το γκολάκι τους. Αμυντικά βέβαια ο ΠΑΟ δεν πείθει, οπότε αμφίτερμα με over 3,5 και τελειώσαμε από εδώ. Τι άλλο κρατάμε; Ελληνα σκόρερ φυσικά. Και ποιον επιλέγω; Μα φυσικά Χατζηγιοβάνη, ποιος άλλος έχει περισσότερες πιθανότητες να το… κολλήσει;

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
20:30
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Goal/goal & over 3,5
4.65
BET: 10 units
Μονό
20:30
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Γκολ Χατζηγιοβάνης
8.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις