Ποντάρισμα στα σκανδιναβικά ντέρμπι

προβλέψεις στοιχήματος

Προβλέψεις στοιχήματος με το ντέρμπι κορυφής στη Σουηδία, το ματς της πρωτοπόρου στη Β' Νορβηγίας και τον αγώνα της Φίτεσε με τη Φέγενορντ.

Μια Κυριακή γεμάτη ντέρμπι βρίσκεται μπροστά μας! Από το ελληνικό ντέρμπι αιωνίων και το αργεντίνικο clasico, ως το Λίβερπουλ – Σίτι και το Σεντ Ετιέν – Λυών, αναμετρήσεις που, αν μη τι άλλο, οι ουδέτεροι θα απολαύσουν. Για να πάμε στα δικά μας όμως, υπάρχουν κι άλλα ματς φωτιά σε διάφορες γωνιές της Ευρώπης, με τα οποία θα επιλέξω να ασχοληθώ. Τέσσερις προβλέψεις, λοιπόν, για σήμερα, από πρωταθλήματα της Σκανδιναβίας αλλά και της Ολλανδίας. Πάμε να τις δούμε!

Προβλέψεις στοιχήματος: Ντέρμπι κορυφής στη Σουηδία

Αρχή για τις προβλέψεις από την Στοκχόλμη, όπου η τοπική ΑΙΚ θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο Τζουγκάρντεν. Μόλις τρεις βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, με εννέα αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος. Είναι προφανές πως κάθε αποτέλεσμα από εδώ και πέρα μπορεί να αποβεί καθοριστικό, με τη Μάλμε (ισοβαθμεί με ΑΙΚ) να βρίσκεται επίσης στο παιχνίδι του τίτλου.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ένα σερί δύο αρνητικών αποτελεσμάτων (1 ισοπαλία, 1 ήττα) με υποδεέστερες αντιπάλους, αμφότερα εκτός έδρας, γεγονός που σίγουρα έπαιξε ρόλο στην έκβαση των αναμετρήσεων. Σήμερα επιστρέφουν στο «Φρέντς Αρίνα» με στόχο να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα και να αγγίξουν κορυφή. Είναι μια καυτή έδρα στην οποία η ΑΙΚ έχει ηττηθεί μόνο στα… φιλικά! Για να βρούμε εντός έδρας ήττα των πρωτευουσιάνων θα χρειαστεί να ανατρέξουμε στο Νοέμβρη του 2020, σχεδόν ένα χρόνο πριν δηλαδή.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Η Τζουγκάρντεν αυτές τις αναμετρήσεις τις αντιμετωπίζει αρκετά παθητικά, με στόχο να μην δεχτεί γκολ και να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Στο ματς με τη Μάλμε εκτός (1-1) δούλεψε αυτό αλλά χρειάστηκε και τύχη. Να κάνει πάλι το ίδιο; Εντάξει, αλλά μέχρι εκεί. Πιστεύω πως η ΑΙΚ δε θα ηττηθεί εδώ και στοιχηματικά εμένα μου κάνει, ειδικά αν συνδυαστεί με γκολ. Στο 2.05 δίνεται το 1Χ & over 1,5 και θα το τιμήσω. Αποδεκτό και το 1 draw no bet στο 1.82.

Υποτιμούν οι αποδόσεις την πρωτοπόρο

Βαθμολογικό ντέρμπι έχουμε και στην Β’ Νορβηγίας, όπου η δεύτερη Άαλεσούντ (42 βαθμοί) υποδέχεται την πρωτοπόρο Χαμ Καμ (48 βαθμοί), με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο κυνήγι της απευθείας ανόδου. Σερί 15 αήττητων αγώνων τρέχει η γηπεδούχος, η οποία ψάχνει την άμεση επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία του Νορβηγικού πρωταθλήματος. Οκτώ ματς αήττητη και η φιλοξενούμενη, με την τελευταία της ήττα να προέρχεται από τη σημερινή της αντίπαλο.

Το γεγονός πως είναι δύο ομάδες που αρέσκονται σε επιθετικό ποδόσφαιρο (έχουν άλλωστε τις καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα) και τα περισσότερα ματς τους λήγουν με περισσότερα από 3 γκολ, με κάνει να κοιτάω στο over 2,5, το οποίο, αν συνδυαστεί με το goal/goal, φτάνει σε απόδοση 1.85.

Ωστόσο, το σετ αποδόσεων αδικεί κατάφορα την Χαμ Καμ και πιστεύω πως ακόμα κι αν ηττηθεί αυτό δε θα γίνει με περισσότερα από ένα γκολ. Στο 1.80 βρίσκεται το ασιατικό +0,75 της φιλοξενούμενης, που σε ήττα με ένα γκολ μας επιστρέφει το μισό ποντάρισμα, ενώ θεωρώ εξωφρενικό το 2.60 στο να σκοράρει δύο γκολ, από την στιγμή που έχει επαληθευτεί 13 φορές στα τελευταία 15 ματς πρωταθλήματος. Αρκετές οι σκέψεις και οι προβλέψεις, έστω ένα μικρό ποντάρισμα θα γίνει σε όλα αυτά, αλλά εσείς κρατάτε ό,τι σας ταιριάζει.

Με φόρα έρχεται η Φέγενορντ

Τέλος, κλείνω τις σημερινές προβλέψεις μου με μια αναμέτρηση για την Oλλανδική Eredivisie, όπου η Φίτεσε θα φιλοξενήσει την, όπως εξελίσσεται, αγαπημένη μου για φέτος Φέγενορντ! Με φόρα τεσσάρων συνεχόμενων νικών έρχεται η ομάδα του Ρότερνταμ, με τελευταίο θύμα την Σλάβια Πράγας για το Europa Conference League. Από ήττα στην ίδια διοργάνωση προέρχεται η γηπεδούχος, η οποία παρότι προηγήθηκε, τελικά δέχτηκε την ανατροπή εντός έδρας από τη Ρεν.

Πέντε στα έξι over 2,5 έχει στο πρωτάθλημα η ομάδα του Άρνε Σλότ, τρία στα εφτά αυτή του Λετσκ, η οποία ναι μεν δυσκολεύεται στο γκολ, αλλά έχει ασταθέστατη άμυνα, έχοντας δεχτεί 14 γκολ στα 7 αυτά ματς. Αν δεν υπήρχε η κούραση από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι, θα κοιτούσα στο διπλό καθαρά, ωστόσο κάτι με αποτρέπει και θα κρατήσω το over 2,5 σε απόδοση 1.65.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Αρκετούτσικες επιλογές βγήκαν, ενώ έχω ακόμα τόσες που άφησα για το live, τις οποίες θα τις δούμε στο chat του Telegram. Για να ολοκληρώσω, έριξα σε δυάδα τα over σε Νορβηγία και Ολλανδία, ενώ κράτησα σε μονά την επιλογή από Σουηδία και τα γκολ της Χαμ Καμ. Εσείς φυσικά μπορείτε να τα συνδυάσετε όπως επιθυμείτε για να φτιάξετε τα δικά σας δελτία σα… μαθητευόμενοι μάγοι!

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε και εμείς τα ξανά λέμε την επόμενη εβδομάδα με τους διεθνείς αγώνες!

Μονό
16:00
ΑΪΚ - Τζουγκάρντεν
1Χ & over 1,5
2.05
BET: 12 units
Μονό
16:00
Αάλεσουντ - Χαμ Καμ
Χαμ Καμ over 1,5
2.60
BET: 7 units
Δυάδα απόδοσης 3.05
16:00
Αάλεσουντ - Χαμ Καμ
Goal/goal & over 2,5
1.85
17:45
Φίτεσε - Φέγενορντ
Over 2,5
1.65
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις