Σκόρερ και ειδικό στο ντέρμπι

Κουπόνι Κυριακής: Σκόρερ και ειδικό στο ντέρμπι #Roume

Ανέλυσε το σημερινό κουπόνι και βρήκε ευκαιρίες στο ντέρμπι Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι στο koubanezos.gr ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Α, ρε Κεσί… Ο χαφ της Μίλαν μας χάλασε ακόμα ένα 2/2, αφού με την κόκκινη που αντίκρισε στο ματς της Τρίτης με την Ατλέτικο, έδωσε την ευκαιρία να γυρίσουν το ματς στο τέλος και να χάσουμε τον άσο με κάλυψη. Δεν πειράζει, μας έσωσε η Λίβερπουλ και τουλάχιστον τελειώσαμε την ημέρα στην απόλυτη ισορροπία. Βλέποντας το σημερινό κουπόνι, οι «ρεντς» είναι αυτοί που μονοπωλούν και πάλι το ενδιαφέρον, αυτή τη φορά μαζί με την Μάντσεστερ Σίτι την οποία και υποδέχονται σήμερα το απόγευμα στο γεμάτο «Άνφιλντ».

Η ιστορία δείχνει τη… βούλα

Βλέποντας τις αποδόσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι, είδα τα σημεία να είναι όλα ψηλά (πάνω από το 2.50 και οι τρεις επιλογές) με φαβορί την φιλοξενούμενη. Αξία υπάρχει για ποντάρισμα εκεί, όμως το ρίσκο παραείναι μεγάλο για ένα τόσο ανοιχτό ματς και άρα δεν θα ασχοληθώ με αυτά. Αντιθέτως, θα πάμε να ψάξουμε ευκαιρίες σε παρόμοιες αποδόσεις. Ξεκινάμε από μία επιλογή την οποία θα στηρίξουμε στο άμεσο παρελθόν των δύο ομάδων, το καταλογισμό πέναλτι στον αγώνα. Οι δύο ομάδες στα τελευταία 10 ματς πρωταθλήματος, έχουν δει να δίνονται 7 πέναλτι, με έντονες διαμαρτυρίες για ακόμη περισσότερα. Και υπάρχει εξήγηση για αυτό. Και η Λίβερπουλ και η Σίτι είναι εξαιρετικά επιθετικές ομάδες με πολύ ταχύτητα μπροστά, οι οποίες ξέρουν να παίζουν υποδειγματικά στην αντεπίθεση. Ειδικά η Σίτι όταν κάνει το ταξίδι στον Μ62 για να επισκεφθεί το «Άνφιλντ» αλλάζει αρκετά, βάζοντας περισσότερο στο παιχνίδι της την αντεπίθεση, αναγνωρίζοντας ότι οι «κόκκινοι» είναι πιθανότατα ο πιο επικίνδυνος εγχώριος αντίπαλός τους.

Εκτίμηση: Η ιστορία του αγώνα θα είναι η ίδια και φέτος. Οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν και θα βρουν χώρους στο ανοιχτό γήπεδο και βρίσκω πολύ πιθανό να έχουμε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι καταλογισμό πέναλτι, το οποίο δίνεται στο κουπόνι σε απόδοση 2.60. Επίσης, η δυνατότητα των Στέρλινγκ και Σαλάχ να τα κερδίζουν (ειδικά ο πρώτος θα έχει ή τον Μίλνερ ή τον – άτσαλο όταν παίζει στα μπακ – Γκόμεζ σαν προσωπικό αντίπαλο) μας δίνουν και έναν έξτρα λόγο να εμπιστευθούμε την επιλογή.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Στήριξη στον… καυτό Φαραώ

Αξία, επίσης, έχουν πολλές φορές σε αυτά τα ματς και οι σκόρερς. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν κατά ριπάς, σκοράροντας 3 γκολ ή παραπάνω στα τελευταία 6 παιχνίδια τους, έχοντας συνολικά 26 γκολ σε 9 παιχνίδια (2.9 γκολ ανά ματς!). Κύριος εκφραστής των επιθετικών τους ενεργειών είναι – όπως κάθε χρόνο από το καλοκαίρι του 2017 – ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο «Αιγύπτιος βασιλιάς» του Kop έχει σκοράρει 8 από αυτά τα 26 κόκκινα γκολ τη φετινή σεζόν και φαίνεται να πηγαίνει πρόσω ολοταχώς για ακόμα ένα χρυσό παππούτσι. Μάλιστα, αν δεν ήταν λίγο άτυχος με μια – σωστή – υπόδειξη οφσάιντ απέναντι στη Μπέρνλι τη δεύτερη αγωνιστική, θα είχε το απόλυτο, έχοντας σκοράρει σε όλα τα ματς την φετινής Λίβερπουλ στα οποία έχει αγωνιστεί.

Εκτίμηση: Ο Σαλάχ έχει, επίσης, και ένα καλό σερί με την Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας 6 γκολ σε 10 ματς απέναντι στους «σίτιζενς» από τότε που επέστρεψε στο νησί για χάρη της Λίβερπουλ. Ακόμα, είναι γνωστό πως είναι ο μόνιμος εκτελεστής των πέναλτι των «ρεντς» με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας (89.5%, 17/19 βρήκαν δίχτυα). Η απόδοση στο να σκοράρει και πάλι ο Μοχάμεντ Σαλάχ παίζεται στο 2.55 και εμείς θα το προτιμήσουμε.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Ειδικό
18:30
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι
Καταλογισμός πέναλτι
2.60
BET: 8 units
Σκόρερ
18:30
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι
Γκολ Σαλάχ
2.55
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις