Πρεμιέρα στην Basket League με αξίες

Πρεμιέρα στην Basket League με αξίες

Στοίχημα μπάσκετ από τον Guibert με δύο σημεία από την Basket League, αξίας 1.95 αμφότερα.

Ρεφάραμε την Παρασκευή στην Ευρωλίγκα και πάμε να κάνουμε ποδαρικό και στην Α1 που ξεκίνησε χθες και σήμερα συνεχίζεται με τους «μεγάλους».

Πριμιέρες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Το μεσημεράκι επιστρέφει ο Ολυμπιακός στην Α1 μετά από δυόμισι χρόνια απουσίας αφού τελευταίος αγώνας των «ερυθρόλευκων» ήταν τον Μάιο του 2019. Αντίπαλός τους η ΑΕΚ που χθες… θυμήθηκε να διώξει τον Μάνι Χάρις και να μην χρεωθεί αλλαγή ξένου για έναν παίκτη που ήταν στα μαύρα κατάστιχα εδώ και δύο εβδομάδες. Ο Ολυμπιακός θέλει δυναμικό ξεκίνημα με όπλο την άμυνα όπως με τη Μπασκόνια κόντρα σε μία ασταθή και ασύνδετη ΑΕΚ που ειδικά στη ρακέτα είναι πολύ «λίγη». Εκεί θα μεταφέρει λογικά το παιχνίδι του η ομάδα του Μπαρτζώκα και θα ποντάρω στο under 10,5 εύστοχα τρίποντα στο πολύ καλό 1.95.

Όσο για τον ματς του Παναθηναϊκού στο Αλεξάνδρειο με τον Άρη, εκεί ποντάρω στο ξέσπασμα του Αμερικανού Κέντρικ Πέρι ο οποίος είχε 0/10 σουτ με τη Μονακό την Πέμπτη. Η λογική λέει ότι ο Πρίφτης για να του ανεβάσει την ψυχολογία θα του δώσει χρόνο και σουτ και περιμένω να βάλει όσα έχασε στην Ευρωλίγκα και θα ποντάρω στο over 1,5 εύστοχα τρίποντα με απόδοση 1.95!

Μονό
16:30
Ολυμπιακός – ΑΕΚ
Ολυμπιακός under 10,5 τρίποντα
1.95
BET: 20 units
Μονό
20:00
Άρης – Παναθηναϊκός
Κέντρικ Πέρι over 1,5 τρίποντα
1.95
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις