Το ντέρμπι η Σεβίλλη, κερδίζει η Τότεναμ

Το ντέρμπι η Σεβίλλη, κερδίζει η Τότεναμ

Προγνωστικά Κυριακής. Σε Αγγλία και Ισπανία ταξιδεύει ο Αργυρόπουλος με επιλογές από δύο σημαντικές αναμετρήσεις με φανερά φαβορί.

Καλημέρα σε όλους. Χθες ήταν μια εξαιρετική μέρα εδώ στο Koubanezos.gr έχοντας 3/3 στα προγνωστικά μου. Σήμερα θα σταθώ σε δύο παιχνίδια για τα προγνωστικά της Κυριακής.

Προγνωστικά Κυριακής: Στόχος η ανακάμψη

Το ένα εξ αυτών είναι το Τότεναμ  Άστον Βίλα. Οι «σπερς» δεν έχουν ξεκινήσει θετικά στην Premier League. Βρίσκονται στην 12η θέση έχοντας «ματώσει» μόνο τέσσερις φορές τα αντίπαλα δίχτυα στις πρώτες έξι αγωνιστικές. Μετράνε τρεις συνεχόμενες ήττες οι οποίες ήταν και δραματικές καθώς δέχτηκε από τρία γκολ σε κάθε μια από αυτές. Μονολόντι τις πρώτες τρεις αγωνιστικές δεν δέχτηκε κανένα γκολ, στις επόμενες τρεις δέχτηκε εννιά! Απίστευτο. Νομίζω πως ήρθε η ώρα για ανάκαμψη. Ο Χάρι Κέιν ακόμα δεν έχει ανοίξει λογαριασμό φέτος για την ομάδα του Λονδίνου. Εμφανώς επηρεασμένος από την ενδεχόμενη μεταγραφή του η οποία δεν ήρθε ποτέ. Οι αναμετρήσεις της με την Άστον Βίλα είναι ισορροπημένες. Η Τότεναμ μετράει 22 νίκες έναντι 15 της Άστον Βίλα ενώ 15 παιχνίδια ήρθαν ισόπαλα.

Η Άστον Βίλα θα επιδιώξει να κερδίσει δύο διαδοχικούς αγώνες πρωταθλήματος εναντίον της Τότεναμ για πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο του 2008. Οι «σπερς» έχουν κερδίσει τους 10 από τους τελευταίους 12 αγώνες της Premier League με αντίπαλο την Βίλα. Οπότε θεωρώ πως εδώ ο άσος έχει αξία και θα τον επιλέξω στο 2.05 για τα προγνωστικά της Κυριακής.

Ξεκάθαρο φαβορί η Σεβίλλη στο ντέρμπι

Η Σεβίλλη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Γρανάδα στο τοπικό ντέρμπι της Ανδαλουσίας. Ένα ματς που έχει φαβορί. Απευθύνομαι βεβαίως στους Σεβιγιάνους. Η Σεβίλλη έχει την καλύτερη άμυνα στην Ισπανία με μόλις δύο γκολ παθητικό ούσα μόνο τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή. Μεσοβδόμαδα κυριάρχησε στην Γερμανία κόντρα στην Βόλσφμπουργκ και στις λεπτομέρειες δεν κέρδισε (1-1).

Από την άλλη η Γρανάδα αγνοεί την νίκη φέτος. Θυμίζω πως πέρσι ήταν η ομάδα έκπληξη στο Europa League, στην παρθενική της εμφάνιση. Η Γρανάδα έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της La Liga. Αδυνατώ να πιστέψω πως δεν θα κερδίσει απόψε η Σεβίλλη και για αυτό θα την στηρίξω με το διπλό να βρίσκεται στο 1.70. Ίσως ο Λοπετέγκι να κάνει ένα μικρό ροτέισον, θέλοντας να αποφορτίσει κάποιους παίχτες από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Όμως η ποιότητα της φέτος είναι υψηλή.

Μονό
16:00
Τότεναμ - Άστον Βίλα
1
2.05
BET: 15 units
Μονό
22:00
Γρανάδα - Σεβίλλη
2
1.70
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις