Με τους φιλοξενούμενους ως και 2.54

Προγνωστικά Κυριακής

Προγνωστικά Κυριακής: Σε Λονδίνο και Βαρκελώνη στέκεται σήμερα ο Blackbird, με επιλογές που υπερδιπλασιάζουν.

Προγνωστικά Κυριακής: Αξία στην κόντρα

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Με Αγγλία και Ισπανία θα ασχοληθεί σήμερα η στήλη στα προγνωστικά Κυριακής. Πάμε να δούμε τις επιλογές.

Πρώτη αναμέτρηση αυτή στο Λονδίνο, ανάμεσα σε Τότεναμ και Άστον Βίλα. Τρίτη σερί ήττα γνώρισαν οι Λονδρέζοι, αυτήν την φορά στο τοπικό ντέρμπι απ’ την Άρσεναλ, στο «Emirates». Βαρύ το τελικό 3-1, με τα αμυντικά λάθη να είναι πολλά και να την αφήνουν τρία τέρματα πίσω στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη πίεσε αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν μειώσει σε 3-1. Μεσοβδόμαδα υποδέχτηκε και διέσυρε με 5-1 την, σαφώς κατώτερή της, Μούρα.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Σπουδαίο διπλό πήρε η Άστον Βίλα στο Μάντσεστερ. Έσπασε κατάρα έντεκα χρόνων, καθώς αγνοούσε τη νίκη στην έδρα της Γιουνάιτεντ. Από τους εφιάλτες που είχε με κάτι τριάρες και τεσσάρες, σκόραρε στο 88ο λεπτό και πήρε μεγάλη νίκη, αφού στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Με την ψυχολογία στα ύψη οι «χωριάτες» ψάχνουν το τρίτο τους σερί τρίποντο στην σεζόν. Σε κακό φεγγάρι η Τότεναμ που είναι εμφανές πως δεν πατάει καλά. Αξίζει να πάμε με την φόρμα της Άστον Βίλα και να πάρουμε το διπλό με κάλυψη στο καλοπληρωμένο 2.54.

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλουν αμφότερες

Περνάμε στην Ισπανία και στην αναμέτρηση της Εσπανιόλ με την Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα η ομάδα από την Καταλονία, αφού έχασε από την Σεβίλλη με 2-0, όμως το πάλεψε όσο μπορούσε. Έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, έψαξε την ισοφάριση, όμως αντί για αυτήν ήρθε το 2-0. Ψάχνει την αντίδραση και ίσως είναι η ευκαιρία της κόντρα σε μια κουρασμένη και σοκαρισμένη Ρεάλ, από την ήττα που γνώρισε μεσοβδόμαδα από την Σέριφ.

Από το 0-0 με την Βιγιαρεάλ προέρχονται οι «μερένχες», όμως παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας. Λίγες οι ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες με το τελικό αποτέλεσμα να αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης. Στο Champions League, ήττα σοκ γνώρισε από την Σέριφ στην Μαδρίτη όπως προανέφερα και ψάχνει σήμερα την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Επιστροφή στις νίκες θέλει η Ρεάλ για να διατηρηθεί στην κορυφή. Μαχητική η Εσπανιόλ, θα τα δώσει όλα για να πάρει κάτι από την αναμέτρηση. Αξίζει το Χ2 συνδυαστικά με το αμφίτερμα σε απόδοση 2.10.

Μονό
16:00
Τότεναμ - Άστον Βίλα
2 dnb
2.54
BET: 5 units
Μονό
17:15
Εσπανιόλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Χ2 & goal/goal
2.10
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις