Κυριακή με ευρωπαϊκό τουρ

Κυριακή με ευρωπαϊκό τουρ

Ευρωπαϊκό τουρ από τον Dogass, ο οποίος μας ταξιδεύει σε A1, Κύπελλο Γερμανίας και ACB για τα προγνωστικά μπάσκετ.

Καλημέρα σε όλους. Έφυγε ο Σεπτέμβρης (και να μην ξανάρθει) και ευελπιστούμε στα προγνωστικά μπάσκετ να περάσουμε την πόρτα του ταμείου.

Προγνωστικά μπάσκετ: Μπρεογάν – Μπέτις

Οι νεοφώτιστοι έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν με δύο εύκολες νίκες και μία ήττα εντός προγράμματος από την Μπαρτσελόνα την αγωνιστική που μας πέρασε με 69-78. Στην αναμέτρηση ήταν άκρως ανταγωνιστική και μέχρι το 33ο λεπτό με το σκορ στο 62-61. Ρόλο ηγέτη επιθετικά έχει πάρει ο Βόσνιος πρώην ΝΒΑερ Μούσα. Εξαιρετικές προσθήκες ο Τράε Μπελ-Χάινς και ο Ρασίντ Μαχάλμπασιτς.

Η Μπέτις μετά τη νίκη ,στην παράταση, την πρώτη αγωνιστική επί της Ανδόρρα έχει κάνει δύο σερί ήττες με κάτω τα χέρια. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 42 πόντους διαφορά από τη Μανρέσα με 64-106! Στο ύψος των περιστάσεων στάθηκε μόνο ο Βίτο Μπράουν με 23 πόντους.

Εκτίμηση: Αναμέτρηση με φαβορί τη Μπεογράν αλλά όχι στις αποδόσεις που δίνονται. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με το under 170,5 αγώνα και το under 43,5 της πρώτης περιόδου, καθώς στα τελευταία τους παιχνίδια οι ομάδες δεν δείχνουν ιδιαίτερα ζεστές.

Σκαϊλάινερς – Όλντενμπουργκ

Πρώτη φάση κυπέλλου Γερμανίας με την διοργάνωση φέτος να έχει μετά από χρόνια νοκ άουτ φάσεις αντί για ομίλους. Οι Σκαϊλάινερς αντιμετωπίζουν την Όλντενμπουργκ. Η ομάδα της Φρανκφούρτης δεν έχει ξεκινήσει καλά καθώς έχει 2/2 ήττες. Στην τελευταία αναμέτρηση ηττήθηκε από την Άλμπα με 63-101.

Από την άλλη, η Όλντενμπουργκ μετά από την ήττα σοκ που η υπέστει από την Κέμνιτζ κέρδισε δύσκολα τους Μέρλινς με 82-79. Έχει να ηττηθεί από τους Σκαϊλάινερς 3 χρόνια.

Εκτίμηση: Καθαρό φαβορί η Όλντενμπουργκ. Εμείς θα επιλέξουμε το οver 147,5 πόντων αγώνα καθώς οι φιλοξενούμενοι αρέσκονται στις επιθέσεις λίγων δευτερολέπτων.

Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα

Η Μπιλμπάο δεν έχει κερδίσει ακόμα στο πρωτάθλημα. Το πρόβλημα είναι ότι και στις τρεις αναμετρήσεις που χει δώσει ηττήθηκε με κάτω τα χέρια. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εύκολα από την Τενερίφη με 79-89. Στην αναμέτρηση ο μοναδικός που στάθηκε ήταν ο Άντριου Γκούντελοκ με 22 πόντους.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα μετά την ψυχρολουσία του ισπανικού Super Cup μετράει μόνο νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Την Παρασκευή διέσυρε την Άλμπα με 96-64. Οι σχέσεις μεταξύ Μίροτιτς και διοίκησης δείχνουν να αποκαταστάθηκαν.

Εκτίμηση: Η Μπιλμπάο είναι από τα φαβορί για υποβιβασμό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει τη νίκη η Μπαρτσελόνα. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με το under 169,5 πόντων αγώνα καθώς η Μπαρτσελόνα δείχνει μεγάλη προσήλωση στα αμυντικά της καθήκοντα.

Άρης – Παναθηναϊκός

Πρεμιέρα στην Α1 με τον Άρη να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. Ο Άρης ενισχύθηκε σημαντικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Πήρε τον πρώην σκόρερ του Ηρακλή, Χάνλαν.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός, που κατέκτησε το Super Cup, ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τη Μονακό με 75-63. Το τελικό σκορ τον κολακεύει καθώς ήταν κάκιστος σε όλη την αναμέτρηση με την Μονακό να έχει μόνιμα διαφορές άνω των 15 πόντων. Εκτός λίστας της Α1 ο Τζέρεμι Έβανς.

Εκτίμηση: Οι πράσινοι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν στην αναμέτρηση αλλά οι αποδόσεις δεν μας συγκινούν. Θα πάμε σε μία combo επιλογή του διπλού με το under 160,5 λόγω του ότι οι πράσινοι έχουν εμφανέστατο πρόβλημα στην επίθεση κάτι που φάνηκε και στην πρόσφατη αναμέτρηση της Euroleague.

Δυάδα απόδοσης 1.94
13:30
Μπρεογάν - Μπέτις
Under 43,5 πρώτη περίοδος
1.38
16:00
Σκαϊλάινερς - Όλντενμπουργκ
Over 147,5
1.40
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 1.92
13:30
Μπρεογάν - Μπέτις
Under 170,5
1.36
18:00
Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα
Under 170,5
1.41
BET: 30 units
Combo
20:00
Άρης - Παναθηναϊκός
2 & under 160,5
1.86
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις