ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Παιχνίδι με τα γαλλικά ντέρμπι

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Παιχνίδι με τα γαλλικά ντέρμπι

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Παιχνίδι με τα γαλλικά ντέρμπι

Προγνωστικά Ligue 1

Προγνωστικά Ligue 1. Αμφίρροπο το ντέρμπι ανάμεσα σε Λιλ και Μαρσέιγ. Ψάχνει αντίδραση η Σεντ Ετιέν στο ντέρμπι μίσους απέναντι στη Λιόν.

Δύο σπουδαία ντέρμπι περιλαμβάνει η 10η αγωνιστική της Ligue 1, ανάμεσα σε Λιλ – Μαρσέιγ και Σεντ Ετιέν – Λιόν. Δεν μένουμε εκεί, όμως, καθώς έχουμε και κάποια…έξτρα με Λοριάν – Κλερμόν και Ναντ – Τρουά στα Kυριακάτικα προγνωστικά Ligue 1. Για πάμε…

Προγνωστικά Ligue 1: Βίοι αντίθετοι για Σεντ Ετιέν και Λιόν

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Σεντ Ετιέν, η οποία ηττήθηκε εύκολα και από την Νις εντός (0-3), έφτασε τις πέντε σερί ήττες (σε όλες δέχθηκε από τουλάχιστον δύο τέρματα), ενώ παραμένει χωρίς τρίποντο στη Ligue 1 (0-3-5). Βασικό πρόβλημα είναι αναμφίβολα η ευκολία με την οποία επιτρέπει φάσεις η άμυνά της (14 τελικές ανά αγώνα), ενώ διαθέτει και την δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (μαζί με την Μπορντό). Εν πολλοίς, τα παραπάνω οφείλονται και στην απειρία της αμυντικής τριάδας (Νάντε 22, Μουκουντί 23 και Σο 19). Αντιθέτως, μεσοεπιθετικά δεν είναι κακή, δημιουργεί διψήφιο αριθμό τελικών (περίπου 12 ανά παιχνίδι), με κύριους εκφραστές τους Καζρί, Μπουανγκά και Αμουμά. To ντέρμπι απέναντι στην Λιόν ενδεχομένως να είναι και η τελευταία ευκαιρία του Κλοντ Πιέλ στον πάγκο των «στεφανουά».

Γκέλα για την Λιόν το εντός 1-1 με την Λοριάν, ματς στο οποίο αναγκάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο από πολύ νωρίς (κόκκινη ο Έμερσον στο 14′). Ακόμα κι έτσι πάντως, ήταν η ομάδα που δημιούργησε τις καλύτερες ευκαιρίες και θα μπορούσε με λίγη τύχη να πάρει και την νίκη. Πιο εύκολα τα πράγματα την Πέμπτη στο εντός με την Μπρόντμπι για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, οπότε και επικράτησε με 3-0 (δύο γκολ ο Τόκο Εκάμπι, ένα ο Αουάρ). Οι «λιονέ» είναι εμφανώς βελτιωμένοι σε σχέση με πέρυσι, με τον Πίτερ Μποζ να έχει «περάσει» έναν πιο άμεσο τρόπο επιθετικής ανάπτυξης που βασίζεται κυρίως στο κάθετο παιχνίδι. Πακετά, Σακίρι και Αουάρ είναι παίκτες που μπορούν να εξυπηρετήσουν αυτό το στυλ παιχνιδιού και, κατ’ επέκταση, να κάνουν την διαφορά για την «Ολιμπίκ». 

Αν μη τι άλλο εντυπωσιακή είναι η παράδοση της Λιόν απέναντι στην Σεντ Ετιέν είτε εντός είτε εκτός έδρας. Για την ακρίβεια, σε 38 αναμετρήσεις μέσα-έξω, από το 2000 έως σήμερα, οι «λιονέ» έχουν ηττηθεί μόλις 6 φορές! (23-9-6). Μεγάλη καθυστέρηση εμφανίζει το «Χ» εντός «Ζεφρουά-Γκισάρ», με τελευταίο συτό στις 27 Γενάρη του 2008 (1-1). Στο περσινό ματς, η Λιόν είχε φύγει από την έδρα της Σεντ Ετιέν με το εκκωφαντικό 0-5.

Άρχων του αγώνα ο Φρανσουά Λετεξί, με τον οποίο η Σεντ Ετιέν είναι αήττητη εντός σε τέσσερεις περιπτώσεις (3-1-0) ενώ η Λιόν 3-1-2 με 4/5 οver και 4/5 goal/goal.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Κάπου θα βγάλει αντίδραση η Σεντ Ετιέν και ένα ντέρμπι με την Λιόν (ειδικά μετά το περσινό 0-5) είναι ιδανική συνθήκη. Πολύ ανώτερη ποιοτικά η Λιόν, η οποία όμως κουβαλά και κόπωση από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της. Περιμένω από τους γηπεδούχος να μπουν δυνατά στον αγώνα, επομένως θα ποντάρουμε στο anytime score 1-0.

Από ευρωπαϊκά αμφότερες

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Λιλ που μετά το 2-1 εντός με Ρεμς, πήρε «διπλό» στο Στρασβούργο με το ίδιο σκορ. Ελαφρώς βελτιωμένη η εικόνα συγκριτικά με την αρχή της σεζόν, κάτι που φάνηκε και στην οριακή ήττα την Τετάρτη στο Σάλτσμπουργκ (2-1). Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενη στήλη, το θέμα για τους πρωταθλητές εντοπίζεται στην άμυνα, αφού δεν έχει καταφέρει ακόμη φέτος να μην δεχθεί γκολ. Στην επίθεση φαίνεται να «ανεβάζει στροφές» ο σημαντικός Ντέιβιντ (και τα δύο γκολ με Στρασβούργο), κάτι που μπορεί να βοηθήσει και τον Γιλμάζ. Σημαντική η επιστροφή του εξτρέμ Μπάμπα, ο οποίος πήρε λεπτά την Τετάρτη.

Πρώτη φετινή ήττα για τη Μαρσέιγ στο προηγούμενο με τη Λανς (2-3), ματς στο οποίο παρουσιάστηκε μπλοκαρισμένη και με μεγάλα κενά στην άμυνα. Την Πέμπτη «κόλλησε» στο 0-0 στη Μασσαλία με τη Γαλατάσαραϊ, παιχνίδι που σημαδεύτηκε από επεισόδια μεταξύ οπαδών και πολλές διακοπές. Αν συνυπολογίσουμε και το 0-0 στην Ανζέ που προηγήθηκε, οι Μασσαλοί μένουν για τρίτο συνεχόμενο χωρίς νίκη. Από τις πιο συμπαγείς άμυνες πάντως οι «κυανόλευκοι». Eιδικά, εκτός έδρας, επιτρέπουν μόλις οκτώ τελικές ανά αγώνα, ενώ διατηρούν την δεύτερη καλύτερη άμυνα στην Ligue 1 με δύο γκολ παθητικό. Επέστρεψε την Πέμπτη ο Μίλικ και υπολογίζεται, πλέον, κανονικά.

Ισορροπημένη η παράδοση μεταξύ των δύο με γηπεδούχο τη Λιλ την τελευταία 20ετία (9-4-8). Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός ότι στα τελευταία εννέα ματς στο «Πιέρ Μορουά» η Μαρσέιγ δεν έχανε στο πρώτο μέρος (0-6-3 στα ημίχρονα) ενώ σε 21 αναμετρήσεις στο γήπεδο της Λιλ από το 2001 έως σήμερα, μόνο μία φορά είχαν οι γηπεδούχοι περισσότερες κίτρινες κάρτες από τους Μασσαλούς (1-4-16 το σκορ).

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Ντέρμπι ανάμεσα σε ισοδύναμες (πάνω-κάτω) ομάδες. Αμφότερες είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μέσα στην εβδομάδα, δύσκολα θα δούμε υψηλό ρυθμό από νωρίς. Ελκυστικό στα μάτια μου το Χ2 ημίχ. / Χ1 τελικό, ενώ θα πάμε και με την παράδοση στο θέμα των καρτών επιλέγοντας να έχουν οι Μασσαλοί περισσότερες.

Προγνωστικά Ligue 1: Έξτρα σκέψεις…

  • Λοριάν και Κλερμόν είναι από τα πιο under και no goal ζευγάρια αυτή τη στιγμή με μόλις 3 goal/goal και 3 over σε 14 συναντήσεις ανεξάρτητα από έδρες. Η συγκεκριμένη παράμετρος ωστόσο δεν συνάδει με την αγωνιστική φιλοσοφία της Κλερμόν που χαρακτηρίζεται για το επιθετικό της παιχνίδι ενώ και η Λοριάν έχει ικανούς επιθετικούς. Ματς που μπορεί να λήξει 0-0 αλλά μπορεί και να ξεφύγει, το έντσικτό μου με οδηγεί προς το δεύτερο.
  • Καλή παράδοση στην έδρα της διατηρεί η Ναντ απέναντι στην Τρουά (6-3-1). Επιπλέον, οι δύο τους είναι από τις ομάδες που πραγματοποιούν αρκετές σέντρες στα παιχνίδια τους (περίπου 21 η Ναντ και 22 η Τρουά ανά αγώνα), επομένως αξίζει ένα ποντάρισμα στα κόρνερ με το line να βρίσκεται χαμηλά (9).
Μονό
16:00
Λοριάν - Κλερμόν
Goal/goal & οver 3,5
3.45
BET: 5 units
Κόρνερ
16:00
Ναντ - Τρουά
Over 11,5 κόρνερ
4.00
BET: 5 units
Κάρτες
18:00
Λιλ - Μαρσέιγ
Περισσότερες κάρτες Μαρσέιγ
2.15
BET: 5 units
Μονό
18:00
Λιλ - Μαρσέιγ
Χ2 ημίχρ. / Χ1 τελ.
2.30
BET: 10 units
Ειδικό
21:45
Σεντ Ετιέν - Λιόν
Anytime score 1-0
2.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις