Σημεία με ρίσκο μέχρι και 2.35

Σημεία με ρίσκο μέχρι και 2.35

Δύο στοιχηματικές επιλογές κοιτάζει ο Atsidas, μία από Ελλάδα και μία από την Premier League, κινούμενος σε υψηλές αποδόσεις.

Στοιχηματικές επιλογές από Ελλάδα και από Αγγλία έχω επιλέξει για σήμερα Κυριακή, όπου δεν σας κρύβω πως δυσκολεύτηκα να βρω σημεία καθώς είμαστε σε μία κρίσιμη καμπή της σεζόν. Οι ομάδες δεν έχουν βρει απολύτως τον εαυτό τους, ενώ και τα συνεχόμενα παιχνίδια επηρεάζουν τους ποδοσφαιριστές.

Νίκη, άγνωστη λέξη για τον Ατρόμητο

Την πρώτη του νίκη για τη φετινή σεζόν θα επιδιώξει να πάρει ο Ατρόμητος απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Περιστεριώτες, δεν θυμίζουν σε τίποτα, τις περασμένες χρονιές όπου βρισκόντουσαν στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, καθότι είναι στον πάτο της βαθμολογίας με ένα βαθμό, αυτή απέναντι στον Ολυμπιακό. Την προηγούμενη αγωνιστική, ηττήθηκαν εντός έδρας από τον Άρη με 1-3 και παρότι στη λήξη του ημιχρόνου ισοφάρισαν, στο δεύτερο μέρος κατέρρευσαν και οι «κίτρινοι» πήραν το τρίποντο. Στον αντίποδα, ο ΠΑΣ Γιάννινα, η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν μαζί με τον Βόλο, τα πηγαίνει περίφημα καθώς βρίσκεται στην 4η θέση, αήττητος με τις δύο νίκες του να είναι απέναντι σε ΠΑΟΚ (0-1) και Παναθηναϊκό (1-0), ενώ μετράει και δύο ισοπαλίες με ΟΦΗ και Ιωνικό.

Εκτίμηση: Ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος ανέλαβε πριν την αναμέτρηση με τον Άρη, μετά την αποπομπή του Άνχελ Λόπεθ, επιλέχτηκε για αυτήν τη θέση καθώς η ομάδα ψάχνει απεγνωσμένα τις νίκες έστω και με «μισό μηδέν». Ο Έλληνας προπονητής θεωρείται… «μανούλα» για τέτοιες αποστολές, με το βιογραφικό να είναι πλούσιο σε περιπτώσεις όπου οι ομάδες δεν τα πηγαίνουν καλά και με τον ερχομό του ανακάμπτουν. Οι γηπεδούχοι, χρειάζονται απεγνωσμένα τη νίκη, ώστε να ξεφύγουν από τον πάτο της βαθμολογίας, παρόλο που αγωνίζονται απέναντι σε μία καλύτερη ομάδα. Άσο λοιπόν, σε απόδοση 2.35, ελπίζοντας σε μία αναγέννηση έστω και προσωρινή του Ατρομήτου. Αρκεί να μας πληρώσει.

Γκολ στο λονδρέζικο ντέρμπι

Λονδρέζικο ντέρμπι έχουμε σήμερα ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Μπρέντφορντ. Τα «σφυριά», ξεκίνησαν τη σεζόν από εκεί που την άφησαν, καθότι βρίσκονται κοντά στις θέσεις που δίνουν εισιτήριο για την Ευρώπη. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εκτός έδρας της Λιντς με 1-2, με τον Αντόνιο να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα. Στο Europa League, νίκησε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και την Ραπίντ Βιέννης με 2-0 και βρίσκεται στην 1η θέση με τέσσερα γκολ υπέρ και μηδέν παθητικό. Στην Premier League, έχει σκοράρει 13 τέρματα, ενώ έχει δεχθεί 8, με τον επιθετικό της Αντόνιο να είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με πέντε τέρματα σε 3 αγώνες.

Στην αντίπερα όχθη, η Μπρέντφορντ, φαίνεται πως δεν ήρθε στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας για να έχει ρόλο κομπάρσου. Βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και μάλιστα έχει και εντυπωσιακά αποτελέσματα απέναντι στους μεγάλους, με νίκη απέναντι στην Άρσεναλ με 2-0 και την ισοπαλία την περασμένη αγωνιστική 3-3 με τη Λίβερπουλ, παρότι έχανε με 2-3 μέχρι το 82’. Η ομάδα του Τόμας Φρανκ, έχει βάλει οχτώ γκολ και έχει δεχθεί πέντε, προσπαθώντας να βρει μια ισορροπία σε άμυνα και επίθεση.

Εκτίμηση: Αμφότερες οι ομάδες, όταν τους το επιτρέπει ο αγώνας, αρέσκονται στο ανοικτό ποδόσφαιρο και στην έντονη επιθετική φιλοσοφία. Οι άμυνες τους ενίοτε, δεν περνούν και τις καλύτερες βραδιές τους, οπότε πάμε με το οver 2,5 σε απόδοση 1.95 για να κλείσουμε τις στοιχηματικές επιλογές μας.

Μονό
16:00
Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα
1
2.35
BET: 15 units
Μονό
16:00
Γουέστ Χαμ - Μπρέντφορντ
Over 2,5
1.95
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις