Όλα στο χέρι της Ατλέτικο

Προγνωστικά Ισπανίας

Μπορεί να την αποτελειώσει

Καλημερίζω το κοινό του koubanezos.gr. Ντέρμπι στην Ισπανία σήμερα και με αυτό θα ασχοληθούμε στα σημερινά προγνωστικά Ισπανίας.

Ήττα από την ουραγό Αλαβές υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Ατλέτικο εκτός έδρας με 1-0 σε ένα ματς που παρουσίασε πάρα πολύ κακό πρόσωπο. Καμία ουσιαστική πίεση στην συνέχεια, με το σκορ να μην αλλάζει.  Μεσοβδόμαδα πάντως πήρε το διπλό στο Μιλάνο για το Champions League. Έμεινε πίσω νωρίς στο σκορ, όμως  στο τέλος πήρε το πολύ σημαντικό διπλό.

Από τριάρα σε τριάρα οι Καταλανοί. Τρία έριξαν στην Λεβάντε για το πρωτάθλημα, τρία όμως δέχτηκαν από την Μπενφίκα μεσοβδόμαδα για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Κακό το κλίμα στην Μπαρτσελόνα, με την διοίκηση να φαίνεται πως ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του Κούμαν.

Ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες, στις εγχώριες υποχρεώσεις για την Ατλέτικο, που αν λύσει το πρόβλημα που έχει με το σκοράρισμα, έχει την δυνατότητα να ρίξει στο καναβάτσο την Μπαρτσελόνα που δείχνει να παραπαίει. Για τα προγνωστικά κρατάω το anytime 2-0 με τριπλασιασμό και Άγιος ο Θεός.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
Anytime score: 2-0
3.05
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις