Ξελαγιού και δεν είμαι καλά!

Ξελαγιού και δεν είμαι καλά!

Προγνωστικά Λατινικής Αμερικής

Την καλημέρα μας σε όλους, με χαμόγελο -αλλά και πάντα την μπάλα χαμηλά- μετά το σημείο που μας έδωσε η Κεσκεμετί την Τετάρτη. Συνεχίζουμε με σημεία από πασίγνωστα πρωταθλήματα που ξέρουμε ότι αγαπάτε όπως κι εμείς και παρακολουθούμε αδιάλειπτα. Έτσι, σήμερα θα πάμε σε μία ντερμπάρα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, όπου στη Λίγκα Νασιονάλ της Γουατεμάλας αναμετρώνται οι Κομπάν Ιμπεριάλ με την Ξελαγιού.

Προγνωστικά στο Κομπάλ – Ξελαγιού

Η γηπεδούχος Κομπάν Ιμπεριάλ, παρά το αυτοκρατορικό της όνομα, δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα. Η επίθεσή της είναι από τις χειρότερες στην κατηγορία με μόλις 8 γκολ σε 10 αγώνες, ενώ και αμυντικά αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα έχοντας δεχτεί 14 γκολ. Στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές μόλις μία νίκη και τέσσερις ήττες, με τις τρεις εξ αυτών όμως να προέρχονται ομάδες που θα παλέψουν για τις πρώτες θέσεις. Ο Μπετανκούρτ μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές βρήκε ξανά δίχτυα μόλις στο τελευταίο ματς με την Ιζτάπα, ενώ πιο ζεστός φαίνεται ο Μαλντονάντο.

Η φιλοξενούμενη Ξελαγιού τόσο εντός όσο και εκτός, είτε έρχεται αντιμέτωπη με αντίπαλο που διαθέτει καλύτερο ρόστερ είτε χειρότερο, παίζει πάντα με τον ίδιο τρόπο: προσβλέπει στην ισοπαλία και από εκεί και έπειτα αν βρει το γκολ έχει καλώς. Διαθέτει 3-4 παίκτες που έχουν χριστεί σκόρερ όμως το βάρος πέφτει κατά κύριο λόγο στην άμυνα. Συνταγή που δουλεύει δεν χαλάει καθώς ήδη μετράει ένα σερί τριών νικών σε τρία ματς.

Στο διά ταύτα, η προϊστορία είναι μοιρασμένη και σχετικά υπέρ των φιλοξενούμενων. Στα τελευταία 11 ματς με γηπεδούχο την Κομπάν Ιμπεριάλ έχει εμφανιστεί ο άσος τρεις φορές, η Ξελαγιού έχει νικήσει δύο και έξι ματς ήρθαν ισόπαλα. Οι μπουκ υποτιμούν την Ξελαγιού καθώς τα «κριάρια» μπορούν να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Κομπάν που είναι ντεφορμέ. Πάμε με τη διπλή ευκαιρία του Χ2 στο 1,83.


Για όλες τις προβλέψεις μας ελάτε στη SerresBet

Μονό
19:00
Κομπάν Ιμπεριάλ - Ξελαγιού
Χ2
1.83
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις