Συντήρηση και λίγα ρίσκα

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος

Ανάμεικτα συναισθήματα προκάλεσε η τελευταία στήλη του Bet Minute, καθώς πέρασε πολύ εύκολα η επιλογή από το παιχνίδι της Ίντερ με την Αταλάντα αλλά αντιθέτως δεν βγήκε αυτή της Ρεάλ με την Βιγιαρεάλ. Σάββατο σήμερα η στήλη επιστρέφει με ένα προγνωστικά στοιχήματος από το νησί.

Προγνωστικά στοιχήματος στην Αγγλία

Η σημερινή επιλογή προκύπτει από το παιχνίδι που διεξάγεται στις 17:00, στο «Μόλινιου» ανάμεσα στην Γουλβς και την Νιουκάστλ. Οι γηπεδούχοι δεν πραγματοποιούν ιδανικό ξεκίνημα μέχρι στιγμής αλλά η αλήθεια είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις άξιζαν κάτι παραπάνω στα παιχνίδια τους. Ο Μπρούνο Λάζε διατηρεί το αγωνιστικό στυλ που είχε η ομάδα με τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντος, δηλαδή τριάδα στην άμυνα και προσεκτικό παιχνίδι ελέγχου και συντήρησης, με αποτέλεσμα στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος νε έχουμε τρία 0-0 στα πρώτα ημίχρονα. Ενώ μόλις σε ένα από τα έξι συνολικά έχει σημειωθεί πάνω από ένα γκολ στο πρώτο μισό του αγώνα.

Από την άλλη μεριά, και η σημερινή αντίπαλός της έχει παρόμοια αγωνιστική νοοτροπία. Δηλαδή, λίγα ρίσκα με πολύ προσεκτικό παιχνίδι πίσω από την μπάλα. Και σε αυτήν, στα τελευταία της έξι παιχνίδια, μόλις σε ένα έχει μπει πάνω από ένα γκολ στο α΄ ημίχρονο. Συνεπώς, η επιλογή στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος που προκύπτει από το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι το under 1 AH γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση λίγο πάνω από τον διπλασιασμό.

Μονό
17:00
Γουλβς - Νιουκάστλ
Under 1 AH στο 1ο ημ.
2.02
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις