ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Σουάρεζ και Γκριζμάν θα πληγώσουν την «πρώην»

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Σουάρεζ και Γκριζμάν θα πληγώσουν την «πρώην»

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Σουάρεζ και Γκριζμάν θα πληγώσουν την «πρώην»

προγνωστικά

Καλημέρα φίλοι και καλό Σαββατοκύριακο! Από «αστεράτο» ταμείο προέρχεται η στήλη, αφού την Τετάρτη η Σάλτσμπουργκ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά μου και επικράτησε της Λιλ στο Champions League. Πάμε να χτίσουμε ένα σερί, ελπίζοντας ότι ο Οκτώβρης θα μας πάει καλά στοιχηματικά. Δύο επιλογές ξεχώρισα για σήμερα και σας τις παρουσιάζω παρακάτω.

Προγνωστικά: Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η Γιουνάιτεντ

Με buzzer beater του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτετ ολοκλήρωσε την ανατροπή απέναντι στην Βιγιαρεάλ μεσοβδόμαδα, αποφεύγοντας ακόμη ένα στραβοπάτημα στις καθυστερήσεις. Η ομάδα του Σόλσκιερ μπορεί να βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας στην Premier League, ωστόσο είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι δεν εμπνέει εμπιστοσύνη εντός αγωνιστικού χώρου.

Απέναντί της, στο εναρκτήριο ματς της αγωνιστικής, θα βρει την Έβερτον του Ράφα Μπενίτεθ, η οποία ισοβαθμεί με τους «κόκκινους διάβολους» στους 13 βαθμούς. Έχει πραγματοποιήσει μερικές καλές εμφανίσεις στις πρώτες αγωνιστικές, όμως κατεβαίνει στο «Όλντ Τράφορντ» χωρίς τα δύο μεγάλα της «όπλα». Οι Κάλβερτ-Λιούιν και Ριτσάρλισον είναι δεδομένα εκτός αποστολής, ενώ δε θα αγωνιστούν επίσης οι Αντρέ Γκόμες, Κόλμαν και Πίκφορντ.

Υπό άλλες συνθήκες, θα έβρισκα αξία στα προγνωστικά για την κόντρα, αλλά οι απουσίες των ζαχαρωτών με προβληματίζουν. Ως εκ τούτου, κοιτώντας τα στατιστικά των δύο ομάδων εντόπισα κάτι αρκετά ενδιαφέρον. 14 από τα 18 γκολ που έχουν σημειωθεί στις αναμετρήσεις πρωταθλήματος της Γιουνάιτετ και 14 από τα 19 στα αντίστοιχα της Έβερτον, έχουν σημειωθεί στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα, αγαπημένος χρόνος να σκοράρουν και των δύο ομάδων είναι το δεκαπεντάλεπτο 45′-60′. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω δε μπορώ παρά να ποντάρω το over 1,5 στο δεύτερο ημίχρονο σε τιμή διπλασιασμού! Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να κρατήσετε και το γκολ μεταξύ 45′-60′, κάτι που σκοπεύω να ποντάρω στο live της αναμέτρησης.

Κούμαν, ήρθε η ώρα του αντίο

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Ισπανία, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Δε χρειάζεται να πούμε και πολλά για τη φετινή εικόνα των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι απογοητεύουν εντός και εκτός συνόρων. Η καρέκλα του Κούμαν τρίζει έντονα, με αρκετούς παίκτες να του έχουν γυρίσει την πλάτη. Τα δημοσιεύματα στην Ισπανία κάνουν λόγο για απομάκρυνση του Ολλανδού τεχνικού από τον πάγκο της ομάδας και τι καλύτερη ευκαιρία να γίνει αυτό, λίγο πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Οι «ροχιμπλάνκος» λύγιζαν την αντίσταση της Μίλαν με πέναλτι του Σουάρεζ στις καθυστερήσεις, όμως στο πρωτάθλημα προέρχονται από ήττα-σοκ από την Αλαβές. Πλέον, βρίσκονται στο -3 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης και αναμφίβολα δε θέλουν αυτή η απόσταση να μεγαλώσει κι άλλο. Μοναδική απώλεια για τον Σιμεόνε φαίνεται θα είναι αυτή του Τρίπιερ, κάτι που σίγουρα δε δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στα πλάνα του Αργεντινού τεχνικού, που θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για τη νίκη.

Δε θεωρώ λοιπόν, πως υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στην αναμέτρηση, πέρα της νίκης της Ατλέτικο, ένα αποτέλεσμα που θα απομακρύνει (επιτέλους) τον Κούμαν από την Βαρκελώνη. Σε απόδοση κοντά στο 2.00 προσφέρεται ο άσος, τιμή οριακά αποδεκτή, αν αναλογιστούμε την εικόνα της Μπάρτσα.

Καλή τύχη σε ό,τι κι αν επιλέξετε!

Μονό
14:30
Μάντσεστερ Γιουν. - Έβερτον
Over 1,5 2ο ημιχ.
2.00
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
1
1.95
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις