Προγνωστικά ποδοσφαίρου με εκπλήξεις και φαβορί

Προγνωστικά ποδοσφαίρου με εκπλήξεις και φαβορί

Φαβορί και εκπλήξεις

Guten morgen liebe Kubaner, επιστροφή μετά από αρκετές μέρες λόγω προσωπικών υποχρεώσεων και είμαι εδώ για να σας δώσω τα προγνωστικά ποδοσφαίρου μου για το πρώτο Σάββατο του Οκτωβρίου. Πολλές επιλογές από όλη την Ευρώπη και έχω ξεχωρίσει κάποια παιχνίδια που θα σας αναλύσω παρακάτω.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Έτοιμη να σπάσει το ρόδι

Η Βόλφσμπουργκ σε ένα μέτριο από άποψη θεάματος παιχνίδι ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την Σεβίλλη για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και βρίσκεται στην 3η θέση με 2 βαθμούς. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ήττα στην έδρα της Χόφενχαιμ με 3-1 δείχνοντας σημάδια κούρασης. Παρά την ήττα της βρίσκεται 3η με 13 βαθμούς ισοβαθμώντας με την 2η Λεβερκούζεν. Αήττητη στα 3 εντός έδρας φετινά της παιχνίδια με δύο νίκες και μια ισοπαλία. Απόντες οι Μπιαλέκ, Οτάβιο και Σλάγκερ.

Τρομερή ένεση αυτοπεποίθησης έδωσε η νίκη με 1-0 επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ στην Γκλάντμπαχ μετά το κακό της φετινό ξεκίνημα, το αποτέλεσμα αυτό την έφερε στην 11η θέση με 7 βαθμούς. Αρνητικό πρόσημο έχουν φέτος  οι εκτός έδρας εμφανίσεις των παιχτών του Άντι Χούτερ με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στην έδρα των «Λύκων» οι φιλοξενούμενοι στις πέντε τελευταίες επισκέψεις τους έχουν δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες. Απόντες οι Μπενσεμπαϊνί, Ντουκουρέ, Λάϊνερ και Τιράμ.

Εκτίμηση : Οι φιλοξενούμενοι έχουν δουλεμένη ομάδα και πιστεύω πως η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής μόνο τυχαία δεν ήταν. Αντίστοιχα αρκετά ποιοτική και δουλεμένη ομάδα είναι η Βόλφσμπουργκ αλλά θεωρώ ότι δείχνει σημάδια κούρασης παίζοντας σε τέτοιους συνεχόμενους ρυθμούς. Ήρθε η ώρα να σπάσει το ρόδι η Γκλάντμπαχ και να πάρει βαθμό-ούς μακριά από την έδρα της.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Την αδικούν οι αποδόσεις

Λευκή ισοπαλία στην έδρα της Μπόχουμ απέσπασε η Στουτγκάρδη και βρίσκεται στην 13η θέση με 5 βαθμούς. Αδυναμίες παρουσιάζει το σύνολο του Ματαράτσο Πελεγκρίνο εντός έδρας καθώς στα τρία φετινά τους παιχνίδια έχουν μια νίκη και δύο ήττες με σύνολο τερμάτων 8-7. Απόντες οι Φόρστερ, Κάλαίτζιτς και Σάνκοχ.

Η Χόφενχαιμ επέστρεψε στις νίκες μετά την εντυπωσιακή εντός έδρας νίκη επί της Βόλφσμπουργκ με 3-1 και πλέον βρίσκεται 9η με 8 βαθμούς. Οι πέντε τελευταίες συναντήσεις τους είναι μοιρασμένες με μια νίκη για τους σημερινούς φιλοξενούμενους, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Απόντες οι Ρούντι και Τζον ενώ ο καλός επιθετικός Μπεμπού έχει επανέλθει πλήρως.

Εκτίμηση : Η γηπεδούχος είναι αρκετά σκληρή ομάδα αλλά με πολλά αμυντικά κενά, η γρήγορη και αποτελεσματική επίθεση των φιλοξενούμενων θα εκμεταλλευτεί κάποια από αυτά κατά τη γνώμη μου. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι χαμηλότερη η απόδοση στα ομαδικά γκολ των φιλοξενούμενων.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Πληγωμένο θηρίο

Η φράση που χαρακτηρίζει απόλυτα την Πόρτο μετά την συντριβή με 5-1 στην έδρα της από την Λίβερπουλ. Στο πρωτάθλημα αντιθέτως η ομάδα του Σέρχιο Κονσεισάο είναι αρκετά καλή μετά και την τελευταία νίκη με 2-1 στην έδρα της Ζιλ Βιθέντε. Μεγάλο το κίνητρο για τους παίχτες του Πορτογάλου προπονητή να επανέλθουν στις επιτυχίες φέτος με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής στα τρία εντός έδρας της παιχνίδια έχει 3/3 νίκες με no goal και over 1,5 . Απών ο Οτάβιο ενώ αμφίβολος είναι ο Πεπέ.

Η Πάσος Φερέιρα δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή της καλή πορεία μετά και από την ισοπαλία με σκορ 2-2 στην έδρα της με την Μπελενένσες. Το αποτέλεσμα αυτό την έφερε στην 8η θέση με 9 βαθμούς. Αρνητική παράδοση για τους φιλοξενούμενους καθώς στις πέντε τελευταίες επισκέψεις τους στο Πόρτο έχουν ισάριθμες ήττες με over 1,5. Απόντες οι Φονσέκα και Βιτζάριο.

Εκτίμηση : Η γηπεδούχος είναι σαν πληγωμένο θηρίο μετά την ήττα στους ομίλους του Champions League και το πρωτάθλημα είναι ο βασικός της στόχος, περιμένω επίδειξη ισχύος απέναντι στους φιλοξενούμενους.

Εμπνέει εμπιστοσύνη

Η Βικτόρια Πλζεν συνεχίζει στον σταθερό της ρυθμό παίρνοντας και στην έδρα της Παρντούμπιτσε τους 3 βαθμούς με τελικό σκορ 1-0. Η αρμάδα του Μίκαλ Μπίλεκ μετά και από αυτή την νίκη παραμένει 1η με 24 βαθμούς. Από τις 20/05/2021 έχει να χάσει στην έδρα της η Πλζεν και τότε η πρωταθλήτρια Σλάβια Πράγας ήταν αυτή που έκοψε το σερί της. Μοναδικός απών ο Εντιαγιέ.

Σε αντίθετη τροχιά η Ζλιν που μετά και από την ήττα εντός έδρας με 5-2 από την Σπάρτα Πράγας βρίσκεται 11η με 9 βαθμούς. Κακή παράδοση για τους φιλοξενούμενους αφού στις 5 τελευταίες επισκέψεις τους στην Πλζεν έχουν τέσσερεις ήττες και μια νίκη. Γεμάτο το απουσιολόγιο της ομάδας με απόντες τους Ντόσταλ, Χλίνκα, Κολάρ, Ματέγιοβ, Προχάτζκα και Ρέϊτερ ενώ αμφίβολος παραμένει ο Φίγιο.

Εκτίμηση : Με σημαντικές απουσίες οι φιλοξενούμενοι απέναντι σε μια Βικτόρια που βρίσκεται σε τροχιά πρωταθλητισμού οπότε δεν βλέπω καμία πιθανότητα υπέρ τους. Οι γηπεδούχοι εμπνέουν εμπιστοσύνη και θα τους εμπιστευτώ.

Μονό
15:30
Βόλφσμπουργκ - Γκλάντμπαχ
Χ2 & under 4,5
1.93
BET: 10 units
Μονό
15:30
Στουτγκάρδη - Χόφενχαιμ
Χόφενχαιμ over 1,5
1.90
BET: 10 units
Μονό
19:00
Πόρτο - Πάσος Φερέιρα
1 ημίχ. / 1 τελ. & over 1,5
2.00
BET: 20 units
Μονό
19:00
Βικτόρια Πλζεν - Ζλιν
1 ημίχ. / 1 τελ. & over 1,5
2.25
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις