Φαβορί η Μπόρνμουθ, πολλά γκολ στην Γερμανία

Φαβορί η Μπόρνμουθ, πολλά γκολ στην Γερμανία

Καλημέρα σε όλους. Μετά το πετυχημένο σημείο τριπλασιασμού της Πέμπτης θα συνεχίσουμε δυναμικά και αυτό το Σάββατο με τα προγνωστικά μας.

Μπόρνμουθ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Στην Championship της Αγγλίας η εξαιρετική  Μπόρνμουθ αντιμετωπίζει τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Εδώ ξεκάθαρο φαβορί είναι η γηπεδούχος η οποία μετά από δέκα αγωνιστικές έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος . Βρίσκεται στην πρώτη θέση με 22 βαθμούς μαζί με την Γουέστ Μπρόμ και αποτελεί ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Premier League. Εδώ ο άσσος προσφέρεται στο 2.00 και θα το επιλέξουμε καθώς αξίζει να αποτελέσει ένα από τα προγνωστικά της ημέρας .

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.

Θα τα καταφέρει χωρίς Χάαλαντ η Ντόρτμουντ;

Στην Γερμανία όπως κάθε αγωνιστική υπάρχουν αρκετά γκολ. Άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο απ όλες τις ομάδες της Bundesliga. Το παιχνίδι της  Χέρτα με την Φράιμπουργκ έχει αρκετό οver 2,5 μέσα . Με τα 4 από τα τελευταία 6 παιχνίδια να έχουν δικαιώσει την επιλογή. Όντας στην 7η αγωνιστική η γηπεδούχος Χέρτα έχει το απόλυτο με 6/6(!) οver. Από την άλλη η Φράιμπουργκ είναι πιο προσεκτική στα μετόπισθεν με τα γκολ φέτος να είναι 9-4 υπέρ της. Ευελπιστούμε στο over 2,5 ώστε να πληρωθούμε. Στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ και σε αυτό το παιχνίδι θα πάω με τα γκολ. Στα πιτς παραμένει ο Χάαλαντ μαζί με τον έμπειρο Νταχούντ. Αμφίβολος είναι ο Αμερικάνος Ρέινα. Ομάδες που αγαπάνε το επιθετικό στυλ και διεκδικούν κάθε παιχνίδι. Η Ντόρτμουντ μεσοβδόμαδα κέρδισε δύσκολα την Σπόρτινγκ με 1-0. Στα δύο τελευταία παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων» διαπιστώνεται το πρόβλημα στο γκολ ελέω απουσίας του Χάαλαντ. Θεωρώ όμως πως πάλι θα βρει τον τρόπο για την νίκη έστω και δύσκολα. Με την επιλογή  1 & under 4,5 γκολ να πληρώνει 1.80.

Δυάδα απόδοσης 3.40
16:30
Ντόρτμουντ - Άουγκσμπουργκ
1 & under 4,5
1.80
16:30
Χέρτα - Φράιμπουργκ
Over 2,5
1.90
BET: 10 units
Μονό
17:00
Μπόρμουθ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
1
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις