Προτού πλακώσουνε οι εθνικές…

Προτού πλακώσουνε οι εθνικές...

Την σφαγή του Δράμαλη είχαμε παιχταράδες μου, μεσοβδόμαδα. Κόλλησε στο ένα τεμάχιο η Αταλάντα ενάντια στα πιτσιρίκια και μας έκανε διπλή ζημιά, χαλώντας και την ωραιότατη δυάδα με το γκολάκι της Βιγιαρεάλ. Συνεχάμε, though, με προβλέψεις στοίχημα προτού πλακώσουνε οι εθνικές.

Προβλέψεις Στοίχημα: Ελλάδα, Ισπανία, Αγγλία, συμμαχία

Είχε πάρει φόρα η αρμάδα του Βόλου, μέχρι που κατέβηκε στη Λεωφόρο και έγραψε το κοντέρ τάλιρο. Καλή η ομάδα του πιτσιφρίκου του Αμπασκάλ, αλλά δεν πάει και για τετράδα ρε μάγκες, αράξτε λίγο.

Χώρια που έρχεται ματσάκι πονηρό. Ο Αστέρας Τρίπολης ανηφορίζει για ντερμπάκι, δίχως να έχει καταφέρει ακόμα να βρει δίχτυα – και συνάμα δίχως να έχει πάρει νίκη. Μου αρέσει η επιλογή να βρουν δίχτυα αμφότεροι, πληρώνει και καλά, γουάι νοτ…

Στην Αγγλία, η συμπάθειά μου που ακούει στο όνομα Λιντς φιλοξενάει τη Γουότφορντ και ψάχνει αυτόν τον αναθεματισμένο σεφτέ. Μέχρι τώρα έχει τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, δεν τραβάει η ομάδα αλλά έχω εμπιστοσύνη στον Μαρσέλαρο τον Μπιέλσα ότι θα το γυρίσει το μπιφτέκι.

Πάντως για τόσο χαμηλά δεν είναι ο άσος. Αντιθέτως, παρατηρώ πως στα τελευταία ματσάκι και των δύο ομάδων, έχομεν γκολάκι από νωρίς. Με το line εις το 28’, δεν είναι κακό…

Την Κυριακούλα, στρέφω το βλέμμα μου εις την Ισπανία και τη La Liga. Έλτσε εναντίον Θέλτα, όσο αντι-τουριστικό χρειάζεται για να το ρίξουμε στις κόντρες (φοβερό τρομερό, πάρα πολύ ωραίο).

Πήραν τα πάνω τους οι γαλάζιοι με τις δύο νίκες κόντρα σε Λεβάντε και Γρανάδα, την ώρα που οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττες φυσιολογικές, από Σοσιεδάδ και Βιγιαρεάλ. Πολύ φαβορί η Θέλτα και δεν μου αρέ, μια χαρά το ασιατικούλι, με μισή πληρωμή σε χηναράκι.

Για το σβήσιμο, κάτι ολίγα από το ντέρμπι των αιωνίων. ΟΚ, ανώτερος ο Ολυμπιακός αλλά και κούραση κουβαλά από την Πόλη, και μια κάποια χαλαρότητα ενδέχεται να υπάρξει λόγω της τριάρας, και προέρχεται από πεντάρα ο Παναθηναϊκός. Διπλασιάζει η επιλογή να βρουν μια φορούλα μόνο οι πράσινοι, αγοράζω.

Μονό, Σαββάτου
16:00
Βόλος - Αστέρας Τρίπολης
Goal/goal
2.00
BET: 10 units
Μονό, Σαββάτου
17:00
Λιντς - Γουότφορντ
Γκολ μέχρι το 28'
1.82
BET: 15 units
Μονό, Κυριακής
15:00
Έλτσε - Θέλτα
1 (+0,25 ΑΗ)
1.95
BET: 12 units
Μονό, Κυριακής
20:30
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός over 0,5
2.00
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις