Γκολ στον Βόλο, γκολ και στο Τορίνο

Γκολ στον Βόλο, γκολ και στο Τορίνο

Super League: Κάνει… σεφτέ ο Αστέρας 

Ο Αστέρας Τρίπολης απογοητεύει, κάνει τη χειρότερη εκκίνηση της ιστορίας του στη Super League. Εχει μείνει χωρίς γκολ μετά τα πρώτα τέσσερα ματς και στο 0-2 από τον Ολυμπιακό δεν κατάφερε καν να απειλήσει. Ό,τι… χειρότερο για αυτούς που ποντάρουν στα Προγνωστικά Super League.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς βρίσκεται λοιπόν σε επιθετική… κρίση και ίσως ο κατάλληλος αντίπαλος για να «λύσει» αυτό το πρόβλημα, είναι ο Βόλος. Η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ έχει φουλ επιθετική νοοτροπία και λογική, σκοράρει και δέχεται γκολ με ευκολία.

Οι Βολιώτες δεν έχουν καμία σκοπιμότητα και αυτή η λογική τους έδωσε τρεις νίκες, πριν έρθει το βαρύ 5-1 από τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή. Ήδη έχανε με 2-0 στο 4ο λεπτό. Έτσι προσέφερε ένα ακόμα Over 2,5 στα Προγνωστικά Super League.

Ο Βόλος θα αφήσει χώρους για την άμυνα του, οι Αρκάδες θα εκμεταλλευτούν την περίσταση. Το Goal/goal είναι σε αποδόσεις διπλασιασμού και έχει αξία στα Προγνωστικά Super League.

Προγνωστικά Ιταλίας: Στο 21… καίγεται η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους μπορεί να κρατά το μηδέν στο Champions League και να πήρε ψυχολογική ώθηση μετά το 1-0 επί της Τσέλσι, στο πρωτάθλημα ωστόσο ακόμα δεν έχει μπει σε… ράγες, παρά τις δύο σερί νίκες επί των Σπέτσια και Σαμπντόρια. Η Γιούβε τρέχει ένα αρνητικό ρεκόρ στα Προγνωστικά Ιταλίας, καθώς δέχεται γκολ σε 20 διαδοχικά παιχνίδια στη Serie A.

Φοβερό στατιστικό, η Γιούβε κράτησε τελευταία φορά το μηδέν στις 2 Μαρτίου. Και μάλιστα αν δεχτεί γκολ απόψε από την Τορίνο στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης, θα ισοφαρίσει το αρνητικό ρεκόρ των 21 αγώνων με παθητικό, που κρατά από τη σεζόν 1955/1956.

Η Τορίνο θα προβληματίσει τους «μπιανκονέρι». Μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα από Φιορεντίνα και Αταλάντα η Τόρο τρέχει αήττητο τεσσάρων αγώνων. Και μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αδυναμίες της Γιούβε, μας δίνει το 1,80 στο Goal/goal, στα Προγνωστικά Ιταλίας.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.
Μονό
16:00
Βόλος - Αστέρας Τρίπολης
Goal/goal
2.00
BET: 15 units
Μονό
19:00
Τορίνο - Γιουβέντους
Goal/goal
1.80
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις