Ντέρμπι με τον τρόπο τους

Ντέρμπι με τον τρόπο τους

 Ξεπερνάνε τα εμπόδια

Συνέχεια στα Ιταλικά προγνωστικά με τρείς δυνατές μάχες. Ισορροπημένες μοιάζουν όλες οι αναμετρήσεις και είναι πολύ δύσκολο να προβλέψουμε νικητή. Οπότε οι επιλογές μας θα είναι περισσότερο σε άλλες επιλογές. Δυνατότερη αναμέτρηση το Ντέρμπι στο Τορίνο με την Γιουβέντους να έρχεται από Ευρωπαϊκή νίκη.

Ιταλικά προγνωστικά: Αργούν… αλλά σκοράρουν

Στην πρώτη αναμέτρηση της ημέρας η ουραγός Σαλερνιτάνα υποδέχεται την κακή και φέτος Τζένοα. Στις πέντε από τις έξι αναμετρήσεις των γηπεδούχων είχαμε περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Συνήθως καταφέρνουν να αντέξουν ένα ημίχρονο. Το ίδιο ισχύει και για την Τζένοα. Πέντε φορές σε έξι αναμετρήσεις είχαμε περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Ξεκινάνε κλειστά στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο είναι «όσα φάμε κι όσα βάλουμε»

Ιταλικά προγνωστικά: Ντέρμπι με τα όλα του

Η Τορίνο υποδέχεται την μισητή αντίπαλο της. Σε ανοδική περίοδο βρίσκεται η «Γκρανάτα», καθώς είναι αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα με την διατήρηση του σκορ, διότι στα δύο τελευταία παιχνίδια έχασε την νίκη στα τελευταία λεπτά. Σίγουρα δεν θα μπει φοβισμένη στο παιχνίδι, όμως θα είναι προσεκτική. Κλασικά αργή και σταθερή ανάπτυξη παιχνιδιού και επιθέσεις από τα πλάγια. Εκτός των Μπελότι και Τζάτζα, απών θα είναι και τρίτος επιθετικός, ο Πιάτσα.

Η Γιουβέντους αρχίζει και βρίσκει την φόρμα της. Όχι την καλή αμυντική της λειτουργία, αλλά τα αποτελέσματα. Στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Η Ευρωπαία Γιούβε είναι σταθερή αμυντικά και το απέδειξε με την Τσέλσι. Με παρόμοια συνταγή θα πάει στο ντέρμπι. Θα προσέξει πρώτα την άμυνα της κι έπειτα θα ψάξει την επίθεση. Με απουσίες στην επίθεση, καθώς Ντιμπάλα και Μοράτα θα απουσιάζουν.

Πολύ ενδιαφέρον στατιστικό τα πολλά φαουλ που κάνουν και οι δύο με σκοπό να κόψουν τον ρυθμό του αγώνα, όταν χρειάζεται.

 Ιταλικά προγνωστικά: Ντέρμπι αποδείξεων

Η Σασουόλο κέρδισε μεν, δεν έπεισε δε. Απογοητευτική η εκκίνηση της στο πρωτάθλημα, όμως προσπαθεί να γυρίσει την κατάσταση. Η επιθετική ομάδα που βλέπαμε πέρσι δεν υπάρχει φέτος και φαίνεται πως σε αυτό έχει ευθύνη η αποχώρηση του Καπούτο. Υπάρχει επιθετικό πρόβλημα, καθώς ο Ρασπαντόρι δεν μπορεί να καλύψει το κενό. Σίγουρα δεν είναι εύκολος αντίπαλος.

Η Ίντερ έχει αποδείξει φέτος πως είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη δεν κάνει καλές εμφανίσεις και γενικά στα δύσκολα παιχνίδια ζορίζεται. Εκτός έδρας έχει δύο νίκες, απέναντι σε υπολογίσιμες μικρομεσαίες ομάδες. Σκοράρει εύκολα και το προσπαθεί πολύ στην άμυνα. Πιθανότατα θα ξεκινήσει με Κορέα και Λαουτάρο στην επίθεση.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
16:00
Σαλερνιτάνα - Τζένοα
Περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο
2.00
BET: 10 units
Μονό
19:00
Τορίνο - Γιουβέντους
Χ
3.60
BET: 5 units
Μονό
19:00
Τορίνο - Γιουβέντους
Over 28.5 φάουλ
1.80
BET: 15 units
Μονό
21:45
Σασουόλο - Ίντερ
Ίντερ νίκη με ένα γκολ διαφορά ή ισοπαλία
2.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις